Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 386
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
писах, обаче имали дистрибутори и не знаели къде точно са им продуктите  Tired

# 91
Записвам се кремчетата за ръце на Арома от серията greenline - и пъпеша, и черешата имат невероятен и траен аромат, като вторият като консистенция ми е идеален за зимата, а пъпешчето е супер през по-топлите сезони Peace

По рано се спомена защитния на БилеВА - ползвам го от известно време, като слънцезащита не съм недоволна и почти съм довършила опаковката (в комбинация с избелващия нощен крем на същата фирма), но е ужасяващо мазен, трудно се разнася и не попива.. Преди да изляза минавам лицето със салфетка и слагам безцветна пудра, за да прикрия лъщенето, а за ФДТ и дума не може да става.. Със смесена кожа съм, силно омазняваще се в Т-зоната. На по-сухи кожи вероятно няма да има този ефект.

# 92
и аз тук.... като евтина козметика съм доволна от биофреш!

# 93
Някой има ли желание да ми съдейства за тези толкова известни сенки от Липненски Embarassed Направо на лични ако има желаеща дама.

# 94
  • Варна
писах, обаче имали дистрибутори и не знаели къде точно са им продуктите  Tired

ама че смотани, поне да бяха казали кои са им дистрибуторите за Варна, да търсим техни координати  Laughing

в Елитис дали няма да има?  newsm78

# 95
Шампоаните Clear дали са добри, някой знае ли? За мазен пърхот ми трябва нещо. Или няма смисъл от евтините продукти против пърхот  Rolling Eyes..... ако може мнения?  

# 96
Много искам да си взема сапун на Милва (конкретно против  акне), но във Варна е много трудно да ги намеря  Crossing Arms аптекарките ме гледат все така  Shocked  Crossing Arms

Виж онлайн се продават в dora.bg.  Цените са смешни и доставката само 3лв Peace

# 97
  • Варна
Шампоаните Clear дали са добри, някой знае ли? За мазен пърхот ми трябва нещо. Или няма смисъл от евтините продукти против пърхот  Rolling Eyes..... ако може мнения?  
На мен ми действат.Имай предвид, че шампоаните трябва да се сменят. Не карай само с един, независимо колко струва, защото кожата свиква. Peace

# 98
Детска паста за зъби Билкадент, с аромат на мандарина. Страхотна!

# 99
Препоръчайте ми крем за лице.моята кожа по принцип е нормална към суха,но понякога се омазнява малко.не мога да  намеря подходящ крем и това ме побърква.

# 100
Може би кремчетата на Венус.

# 101
  • София
Добрах се и аз най-накрая до прословутите евтини сенки Wet n Wild и си купих от всички видове - нагримирала съм си двете очи с различни цветове за тест Crazy Сенките наистина са супер за цената си Wink Добра покривност, особено единичните розовите.
Взех си и така препоръчвания в темата крем за ръце Зима на Лавена и също съм много доволна - очаквах да е като всички останали глицеринови кремове, но този напълно попи, омекоти ми кожата на ръцете, като почти не остана миризма (което за мен е плюс), а ръцете ми са все едно не са се напуквали. Много по-доволна съм от няколкото, които съм ползвала на ейвън.

# 102
Крем Зима на Лавена съдържа парабени.

# 103
Какво ви е мнението за шампоаните на Рубела Профешънъл?

# 104
  • София
Хм, интересни са тези индийски продукти, трябва да взема да пробвам някои.  Wink Wink

А може ли разяснения къде е магазинът Липненски в кв. Гоце Делчев? Всички други са ми много далече.  Rolling Eyes
На Костенски водопад-между Гоце Делчев и Каблешков

Блаогдаря! Днес пак не ми остана време , но ще гледам на мина скоро, че много зарибявате тук.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт