Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 326
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
За тази ниска цена този на Хербина ми се стори страхотен!

Не мисля, че 10 лв е ниска цена за шампоан, освен ако не е 1л  Rolling Eyes

# 511
За тази ниска цена този на Хербина ми се стори страхотен!

Не мисля, че 10 лв е ниска цена за шампоан, освен ако не е 1л  Rolling Eyes
Не шампоан, а СУХ шампоан, различни неща са. Пак да питам къде могат да се открият продуктите на Хербина.

# 512
acer , мерси за поправката, изобщо не съм го прочела това сух  ooooh!

# 513
Аз също се интеревувам от шампоана .. дори и 10лв да е е по-добре от вечно мазната ми коса  #Cussing out... Писнало ми  е днес я мия и утре вече да е мръсна ...

# 514
  • Бургас
Имам го този на хербина, мирише чудно на зелена ябълка. Използвам го само в краен случай, веднъж на месец - два, когато наистина имаме извънреден случай, аз или щерката. Хубав е, да.
И цената му е супер, винаги гледам да ми се намира такъв продукт, ако не на хербина, на Клоран. Но съм чувала че не е добре да се използва често, така че и това е хубаво да се знае.  Peace

# 515
И все пак от къде може да се намери този шампоан?

# 516
Днес си взех втора маска на Христина с коприва, репей и орех. Първите ми впечатления са, че не е икономична маска  Laughing Ако трябва да я слагам по цялата си коса(която е  почти до кръста), за седмица да съм я свършила, при положение че си мия косата през ден. За това си слагам само в корените. Не мирише чак толкова силно. Мека и обемна(е не много) става косата, друго не съм забелязала, за толкова кратък период.

Взех си един сапун с прополис. Надявах се да мирише на прополис, но уви  Laughing Май серния сапун, по-добре ми се отразява на кожата, в сравнение с този с хума.

# 517
Балсам за ръце на Дева с папая - 1 лв
Бадемово масло на Икаров - 2,20 лв
Крем Здраве с лека формула -1,90 лв
Розова вода на KASY - 0,90 лв

Това се сещам за сега  Laughing

# 518
Това ли е шампоана ??

# 519
  • Варна
Препоръчайте спирала за мигли. Досега съм ползвала Classics и Golden Rose х4.

# 520
Аз съм страшно доволна от тази Най-хубавата спирала, която досега съм ползвала.

# 521
Аз съм с Есенс Две в Едно, и съм мн доволна.Тя е за обем, страшно черна е, не се рони или размазва, седи докато я махна.

# 522
Pure Adoration , на каква цена е горе-долу тази спирала?

# 523
  • В къЩи.
Препоръчайте спирала за мигли. Досега съм ползвала Classics и Golden Rose х4.

това са най-добрите спирали за мен Peace ползвала съм Мейбелин,Максфактор,Лореал,Риммел,но от никоя не съм била толкова доволна,че да повторя.
Ессенс взимам за 3пъти, Класика 2пъти.Страхотни на супер цена.

# 524
  • София/Горна Оряховица
Някой може ли да ми препоръча шампоан против пърхут? Току-що се забелязах, че имам малко  ooooh! и гледам отрано да хвана проблема. До скоро нямах, от седмица се пръскам с хининова вода, възможно ли е от това да е  Thinking ?

Общи условия

Активация на акаунт