Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 339
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Аз червения не съм ползвала, отзивите за паренето ме отказаха.
От белия на бях очарована, най-доволна съм от тъмно зеления
Аз на тъмно зеления много му се канех (от описанията из нета), но никъде не съм го виждала. Щом от другите съм доволна, това сигурно ще е супер - само да го намеря...

# 496
Момичета, аз да попитам може ли да направя цялата смес в кутийка от шампоан и да стои така. Тоест да е готова и да я ползвам, когато трябва, или е най-добре да си се прави всеки път преди къпане?

# 497

Влизам да похваля шампоана на Билка против косопад с репей - невероятен е!

И аз да го похваля. При мен косопадът беше след бременност. След като изпробвах какви ли не медицински шампоани без никакъв резултат, бях много приятно изненадана от Билка-та. След двуседмична употреба косопада ми намаля, да не кажа спря / или поне вече не беше толкова фрапиращ/! Mr. Green

# 498
извинете че нахълтвам така,на първа страница нямаше много инфо и за това да питам направо: Какво да ползвам за почистване на спирала? обикновена на Голдън роуз червената,не се чисти много лесно .....
мерси предварително   bouquet
а другият ми въпрос е за новите шампоани на Арома гринлайн-доволни ли сте?Аз ползвам душ-гел на марката и съм мн доволна  Peace ,за това питам и за шампоаните  Hug

# 499
# 500
За почистване на лицето и за спирала съм доволна и от мицеларната вода, която се продава в "Кауфланд",  a e само 2 лв. и някакви стотинки - Natural care.

# 501
мерси момичета   bouquet

# 502
Здравейте Hug

Следя ви от много време и доста неща съм си накупила , да ви се похваля от какво съм доволна :
 Крем за лице на Арома Лимон
Тоалетно мляко - Евтерпа
Розова вода
Салицилов спирт 1%
Черен Молив - Бруклин
Спирала -Класик
ФТД на Импала
От скоро по ваша препоръка съм с шампоаните на Милва за сега съм доволна
Маска на Лорис
Ролон -Малка черна рокля
Парфюм на Melody (много е хубав и траен само за 4.50)

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 15:22 от Taraia

# 503
  • Lost in a fairytale ...
Влизам да похваля сапунчето на Милва със смрадлика - определено ми поизчезнаха черните точки и порите ми се свиха осезаемо. Много съм доволна.
Тези дни си получих поръчката от Дора - тоалетно мляко, пилинг против акне, антибактериален крем - всичките Христина и две сапунчета Милва - с коприва и бораксов.

# 504
Моля ви кажете ми кои  от сапуните на Милва е по добре да си взема този със Смрадлика или със невен .Кожата ми е смесена имам и разширени пори и черни точки ... newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 15:46 от Taraia

# 505

Влизам да похваля шампоана на Билка против косопад с репей - невероятен е!

И аз да го похваля. При мен косопадът беше след бременност. След като изпробвах какви ли не медицински шампоани без никакъв резултат, бях много приятно изненадана от Билка-та. След двуседмична употреба косопада ми намаля, да не кажа спря / или поне вече не беше толкова фрапиращ/! Mr. Green
И аз. Не само че ми се размина сезонният косопад тая година, но и самата коса стои плътна и жива. Страхотен.

# 506
Taraia откъде си го взе парфюма на Melody (за първи път го чувам  newsm78 ). В интрнет намерих парфюм Lady's Joy на Melody за 14.90.

# 507
Ами аз съм от Банско и във едно левче съвсем случаино го открих и бях много скептично настроена но много ми хареса  Laughing Даже мойте приятелки ги запалих по него ... нямам представа къде може да го има Никаде не намирам снимка за да го покажа .. те са 3 вида розов Лилав и зелен ....

# 508
Много съм доволна от един сух шампоан за мазна коса. На Хербина е. Струва 10 лв. и е наистина много добър. Придава ми обем, а косата от мазна и мръсна се превръща в чиста и спретната и то с обем. Попаднах на него случайно и реших да го пробвам. Успях доста да намаля миенето на косата си, защото освен , че не  е желателно , аз нямам и физическата възможност за това. Използвала съм почти всички марки в БГ, които предлагат такива шампоани. За тази ниска цена този на Хербина ми се стори страхотен! Друго на далавера скоро не съм откривала, но ще споделя, ако изскочи нещо.

# 509
От къде се купува продуктите на Хербина, не съм ги срещала до сега, а ми се струват интересни.

Общи условия

Активация на акаунт