Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 273
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • В друго измерение
По някое време тук се говореше за тоалетните млека на Афродита, по-специално това със седемте билки, ползвам го, доволна съм, а съм с много чувствителни очи  Hug
И аз го отмивам   Flutter
Момичета, много, ама много благодаря на тези от вас, които споделиха за сапунчето на Милва с невен против акне   bouquet
Супер доволна съм, ползвам го от няколко седмици само и не знам дали е внушение заради това, което прочетох, ама този месец нямах обичайната пъпка(по една, ама задължително имах преди) покрай цикъла  Whistling Heart Eyes

# 601
момичета,от Варна съм,от куде мога да си купя mood-чета?ако някой знае ще съм му благодарна да сподели  bouquet

# 602
Аз пък като рдна невежа,да попитам,какво беше тоВа?

# 603
сега четох др тема за сполучливите имитации на парфюми.Това са имитации на маркови парфюми,но къде се продават във Варна?Има ги в нета,но не ми се дават пари за доставка Grinning

# 604
сега четох др тема за сполучливите имитации на парфюми.Това са имитации на маркови парфюми,но къде се продават във Варна?Има ги в нета,но не ми се дават пари за доставка Grinning

Купувала съм от Елитис, има ги, но не всички Wink

# 605
Момичета, много, ама много благодаря на тези от вас, които споделиха за сапунчето на Милва с невен против акне   bouquet
Супер доволна съм, ползвам го от няколко седмици само и не знам дали е внушение заради това, което прочетох, ама този месец нямах обичайната пъпка(по една, ама задължително имах преди) покрай цикъла  Whistling Heart Eyes
И аз ги ползвам, само че в момента съм с този със смрадлика. Много съм доволна Flutter

# 606
В момента и аз съм със смрадликата на Милва/,че хумата свърши,защото всички го подкараха за ръце и къпане  Joy /.
Харесва ми смрадликата,даже много  Heart Eyes И не изсушава,колкото хумата  Peace

# 607
  • В друго измерение
Ооо, задължително ще пробвам и смрадликата тогава   Flutter

bouquet 

# 608
Миналата седмица си купих балсам-оцветител на Престиж - натурален шоколад, а косата ми е кестенява, и по-светла по връхчетата, но не от боядисване.
Очаквах да ми покрие неравностите, но нещо не се получи така тъмно както ми се искаше.  Sad
След като си сложа този балсам и престоя около 30 минути, след това косата ми е много мека и бляскава, не използвам обикновен балсам след шампоана вече. Много съм доволна!!  Heart Eyes
Само заради тови ефект мисля да си го купувам Laughing
Пък и с една тубичка може да си "боядисаш" косата 2 пъти. Моята е на дължина малко под раменете Simple Smile

# 609
Днес купих това кремче от Кауфланд и тези дни ще споделя отзиви за него:

# 610
  • гр.Пловдив
Днес купих това кремче от Кауфланд и тези дни ще споделя отзиви за него:

и аз си го купих, за другите му действия от едно намазване отзиви не мога да дам, но определено покривност не видях

# 611
Някой ползвал ли е този шампоан?

Отзиви някакви? Днес го видях в ДМ и ме заинтригува.

# 612
  • под Витоша
момичета,от Варна съм,от куде мога да си купя mood-чета?ако някой знае ще съм му благодарна да сподели  bouquet
Парфюмчетата "MOOD" са на "Роксан" и се разпространяват единствено и само от Голден роуз и следователно могат да се намерят само на щандовете и в магазините на Голден Роуз.
Наистина са доста сполучливи и трайни имитации, но за съжаление на доста стари парфюми.

# 613
Някой ползвал ли е този шампоан?

Отзиви някакви? Днес го видях в ДМ и ме заинтригува.

Аз го позлавам от мин. седмица. По време на самото нанасяне косата ми става ужасна, сякаш я мия със сапун. Минах пак на Елзев, защото след Билката трябва да й слагам големи количества маска. Не мога да споделя дали има ефект по предназначение, но не ми допада :S

# 614
Здравейте. Може би не е най-подходящата тема за моя въпрос, но дано все пак намеря отговор Simple Smile Става дума за тези маски за лице, които са единични дози подарък към превръзките на Libresse. Сигурно сте ги виждали. Предната, която ползвах беше зелена, обаче направо се влюбих в нея, направи ми кожата страхотно мека и чиста! Тази ще я изпробвам след малко Simple Smile Та да ви попитам - някой има ли идея дали и къде могат да се купят такива маски без превръзки  Laughing Защото аз не съм ги виждала отделно, но много бих искала...

Четох за тези маски в чужди форуми, харесват ги много и искат да ги купят без превръзките, но щели да ги пуснат през февруари или март на техния пазар.

Общи условия

Активация на акаунт