Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 276
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Някой ползвал ли е този шампоан?

Отзиви някакви? Днес го видях в ДМ и ме заинтригува.

Аз го позлавам от мин. седмица. По време на самото нанасяне косата ми става ужасна, сякаш я мия със сапун. Минах пак на Елзев, защото след Билката трябва да й слагам големи количества маска. Не мога да споделя дали има ефект по предназначение, но не ми допада :S

Благодаря за инфото!   bouquet

# 616

Аз го позлавам от мин. седмица. По време на самото нанасяне косата ми става ужасна, сякаш я мия със сапун. Минах пак на Елзев, защото след Билката трябва да й слагам големи количества маска. Не мога да споделя дали има ефект по предназначение, но не ми допада :S

Аз го ползвам отскоро,не ми е неприятен,косата ми е по-склонна към омазняване и ми е ок,не ми омазнява веднага на другия ден,както други,вероятно е по-подходящ за по-мазен скалп,за косопад не мога да кажа все още нищо - твърде отскоро го прилагам,смятам да продължавам  Peace Взех си и спрея тоник от същата серия,според мен след поне месец ще може да се каже как е ефекта за подхранване и кососпад  Peace

# 617
Здравейте. Може би не е най-подходящата тема за моя въпрос, но дано все пак намеря отговор Simple Smile Става дума за тези маски за лице, които са единични дози подарък към превръзките на Libresse. Сигурно сте ги виждали. Предната, която ползвах беше зелена, обаче направо се влюбих в нея, направи ми кожата страхотно мека и чиста! Тази ще я изпробвам след малко Simple Smile Та да ви попитам - някой има ли идея дали и къде могат да се купят такива маски без превръзки  Laughing Защото аз не съм ги виждала отделно, но много бих искала...

Четох за тези маски в чужди форуми, харесват ги много и искат да ги купят без превръзките, но щели да ги пуснат през февруари или март на техния пазар.

Супер. Дано стигнат и до тук скоро. Благодаря за информацията   bouquet

# 618
Сигурно са споменавани много пъти в темата, но и аз да се изкажа изключително позитивно за кремовете - Бочко и Здраве.

# 619

Аз съм доволна от шампоана, комбинирах го и със същия спрей - всяка вечер си пръсках косата в корените и така спях, като си миех косата на сутринта. Определено косата става леко суха по краищата, но за тях използвах течни кристали с естествени масла. Използвах и дървен гребен Grinning Усещането ми е за жива коса без косопад Simple Smile
Сега пробвам Тричуп ойл и шампоана на Билка за руса коса, като го редувам с този на Орзен за мазен скалп Simple Smile

# 620

Аз го ползвам отскоро,не ми е неприятен,косата ми е по-склонна към омазняване и ми е ок,не ми омазнява веднага на другия ден,както други,вероятно е по-подходящ за по-мазен скалп,за косопад не мога да кажа все още нищо - твърде отскоро го прилагам,смятам да продължавам  Peace Взех си и спрея тоник от същата серия,според мен след поне месец ще може да се каже как е ефекта за подхранване и кососпад  Peace
Подкрепям, че косата се омазнява по-бавно при използването на този шампоан
Докато го втривам, косата ми става някакси твърда, но с маска се оправят нещата
Ще видя как действа срещу косопад след малко повече употреба

# 621
Бихте ли ми препоръчали тоалетно млеко ,което да е подходящо за сваляне и на очен грим?

аз ползвам термалната вода на биодерма и съм изключително доволна. не е евтина, непрекъснато й вдигат цената  #Cussing out но като си взема голямата разфасовка ми стига за повече от 3 месеца, затова може да се каже, че е изгодна покупка.

# 622
Има една мицеларна вода в Кауфланд, която перфектно се справя със свалянето на моя грим. Нито един път не ми е подразнила на очите и ми стига за доста време при ежедневно носене на грим. Цената й е смешна- около 2 лева, 3 най-много да речем. Марката й се води Blanchette B.

# 623

Много съм доволна!  Peace

# 624
  • Варна

Много съм доволна!  Peace
С две ръце Peace
Няма начин да не е споменаван,но и аз да го похваля

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 14:37 от gali&presi

# 625
Има една мицеларна вода в Кауфланд, която перфектно се справя със свалянето на моя грим. Нито един път не ми е подразнила на очите и ми стига за доста време при ежедневно носене на грим. Цената й е смешна- около 2 лева, 3 най-много да речем. Марката й се води Blanchette B.
Peace

# 626
Може ли повече подробности за пастата за зъби. От какво точно сте доволни? Избелва ли?

# 627
Може ли повече подробности за пастата за зъби. От какво точно сте доволни? Избелва ли?

Пастата е за пародонтоза, не зная дали има избелващо действие.

# 628

Пастата е за пародонтоза, не зная дали има избелващо действие.

Знам за какво е.

Но явно не можете да ми кажете причините поради които сте доволни.

П.П. Пародонтакса избелва.

# 629
Да похваля едно кремче Витасин - хвалят го основно за след изгаряне. Аз го ползвам за белег след операция, засега резултатът е отличен - само дето мноого гадно мирише.

Общи условия

Активация на акаунт