Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 295
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Може ли повече подробности за пастата за зъби. От какво точно сте доволни? Избелва ли?

Пастата е за пародонтоза, не зная дали има избелващо действие.

Знам за какво е.

Но явно не можете да ми кажете причините поради които сте доволни.

П.П. Пародонтакса избелва.

Има стягащо действие, подобно на Лакалут, дори не виждам разлика между двете пасти, освен в цената/ Лакалут е по-скъпа/.  Ароматът на Билка е по-силен и ми харесва повече.
Някакви други въпроси?

# 631
  • София
Моля ви да ми препоръчате овлажняващ лосион; крем; масло за тяло - каквото и да е, да е за суха кожа  и да не е много скъпо! В една аптека видях за 7лв ето това http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/our_products/product.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_BODYCARE^HYDRABLOCK_BODY^HYDRABLOCK_BODY_DISCOVER^HYDRABLOCK_BODY_RTN1&prdcode=P27001
Отзиви или други препоръки?

# 632
Може ли повече подробности за пастата за зъби. От какво точно сте доволни? Избелва ли?

Пастата е за пародонтоза, не зная дали има избелващо действие.

Знам за какво е.

Но явно не можете да ми кажете причините поради които сте доволни.

П.П. Пародонтакса избелва.

Има стягащо действие, подобно на Лакалут, дори не виждам разлика между двете пасти, освен в цената/ Лакалут е по-скъпа/.  Ароматът на Билка е по-силен и ми харесва повече.
Някакви други въпроси?

Да, благодаря  Laughing Нямам други въпроси.

# 633
reproche, ако не държиш на хубав аромат,Еудермол 8 (има и други номера) е доста добър.Всъщност този е за много суха кожа. Виж и другите номера. Има го в аптеките Цена около 4 лв. за 250 мл.

# 634
  • Стара Загора
Аз ползвам маслото за тяло на Афродита-манго и на Балеа-ванилия.Кожата на тялото ми е доста суха зимата и от тези съм много доволна.Афродита го има за 4 и  нещо,дори в момента в Кауфланд е на промоция  ,а Балеа-та беше за 5 и нещо ( ама ги написах тези цени  ooooh!Peace

# 635

0.90ст. страшно съм доволна!

# 636
  • В къЩи.
Днес купих това кремче от Кауфланд и тези дни ще споделя отзиви за него:

И как е? Thinking

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 16:58 от kopche

# 637
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали тоалетно млеко ,което да е подходящо за сваляне и на очен грим?
Най-много харесвам това на "Евтерпа" с краставица.

# 638
Цитат
Най-много харесвам това на "Евтерпа" с краставица
още един глас за "Евтерпа"  Party

# 639
Цитат
Най-много харесвам това на "Евтерпа" с краставица
още един глас за "Евтерпа"  Party

+1 Peace

# 640
  • В къЩи.
В момента и аз съм с него,но много ме дразни,че като остане 2пръста продукт на дъното и не мога да го изкарам с помпичката...иначе и аз го харесвам,но ми се щеше да сменя .
Ако успея да намеря това http://dora.bg/toaletno-mlqko-za-lice-lavena-200-ml-407-3343.html мисля да го пробвам.

# 641
В момента и аз съм с него,но много ме дразни,че като остане 2пръста продукт на дъното и не мога да го изкарам с помпичката...иначе и аз го харесвам,но ми се щеше да сменя .
Ако успея да намеря това http://dora.bg/toaletno-mlqko-za-lice-lavena-200-ml-407-3343.html мисля да го пробвам.
Режи шишето  Laughing

# 642
И аз режа всички опаковки с козметика и битова химия и обирам до последно.  Peace

# 643
Днес купих това кремче от Кауфланд и тези дни ще споделя отзиви за него:

И как е? Thinking

Като цяло не е това, което описват на опаковката ...придава малко цвят и матира (изкара 5-6 часа),но няма никаква покривност. Не е омазняващо, остава приятен хидратиращ ефект на кожата. Определено не е нещо особено и дори не наподобява нещо от типа на ББ крем, за какъвто го описват.

# 644
Преди години все на Евтерпа почист.тоал.мл.ползвах-най-много това с краставица,после ми се изгуби от погледа тази козметика. Подсетихте ме да го потърся. На Дева с лайка тоал.мляко ми допада-под 2 лв. е, а е гол.количество.
На Афродита днес взех от Кауфланд масло за тяло с манго, имаше с шоколад, с кокос, с роза и вино и скрабове.С мангото миришеше най- добре. Само 2,29 лв./дано съм запомнила точно цената/

Общи условия

Активация на акаунт