Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 416
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, след дълго чете и аз се реших и си поръчах някой неща от дора.бг. Въпреки, че съм в дълбоката провинция дойдоха точно за един ден, добре опаковани. Сега остава да ги ползвам и да ми влияят добре на кожата. Взех си пилинг за проблемна кожа на Христина, сапун против акне с невен и със смрадлика за дъщеря ми,  която е в пубертета и крем здраве лека формула. Вие колко често ползвате сапуните? 

Ами аз всеки ден си мия лицето със сапуна с хума  Thinking Просто съм свиканала да се мия със сапун,иначе не се чувствам чиста  Blush Много добре ми се отразява,не ми изсушава кожата  Peace

# 286
  • Пловдив / София
В Пловдив са открили магазин с изцяло бълг. козметика. В събота случайно минах и влязох. Купих си маска с/у акне с каолин, невен, прополис и живовляк и един сапун с шипково масло.
Има доста богат асортимент от различни продукти на различни марки. Цените са добри.
Дадоха ми и мостра за хидратиращ крем.

Не съм запомнила марките нито на маската, нито на сапуна, нито на мострата. Ако някой прояви желание, ще ги проверя и ще пиша. Ще пиша и за резултати също. Grinning

# 287
В Пловдив са открили магазин с изцяло бълг. козметика. В събота случайно минах и влязох. Купих си маска с/у акне с каолин, невен, прополис и живовляк и един сапун с шипково масло.
Има доста богат асортимент от различни продукти на различни марки. Цените са добри.
Дадоха ми и мостра за хидратиращ крем.

Не съм запомнила марките нито на маската, нито на сапуна, нито на мострата. Ако някой прояви желание, ще ги проверя и ще пиша. Ще пиша и за резултати също. Grinning

Да не е на Железарска до Джумаята  Laughing

# 288
Здравейте момичета! И аз си поръчах неща от сайта дора.бг - 3 масла (кокосово, бадемово,жожоба) и крем на Христина за чувствителна кожа! Ще дам отзиви за крема след време, тъй като не мога за момента нищо да кажа. Намазах се 1 път. За момента впечатлението е - добра хидратация, не е мазен и тежък като консистенция, което е идеално за мен. (уточнявам, че моята кожа е много чувствителна и лесно се зачервява както и очите ми с какъвто и да е грим - говоря за моливи и сенки).

Относно друг продукт, който си взех - Себорал Форте - от първото слагане косата ми стана изключително мека (целта ми е да постигна здравина на косата) и ще продължавам да го ползвам! Отзиви за тези продукти, ако някой има нужда де  Laughing Laughing , ще дам скоро! Чаоооо!   bouquet  bouquet

# 289
  • Пловдив / София
elfi4ka, да там е.

А сега чета и lady_million, че имало и он-лайн магазин.

# 290
Да,той стана много вървежен последната седмица  Joy
Ако имам път към центъра с удоволствие бих посетила магазина,но специално да ида дотам не ми е изгодно.По-добре от нета  Laughing

# 291
elfi4ka, да там е.

А сега чета и lady_million, че имало и он-лайн магазин.
Дора.бг е единия има продукти на различни марки, НО има и официален сайт на Христина (който се интересува) снощи попаднах на него - http://www.kozmetikahristina.com/   bouquet

# 292
  • вече Пловдив
Относно друг продукт, който си взех - Себорал Форте - от първото слагане косата ми стана изключително мека (целта ми е да постигна здравина на косата) и ще продължавам да го ползвам!
И бързо расте косата от него, а и е единственият продукт, който успява да ми пребори хроничния пърхот Heart Eyes

# 293
Искам да попитам тези от вас, които са ползвали продуктите на Христина, какво ще кажете за тази маска http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … oreh-i-repej.html

# 294
  • Пловдив / София
А тези продукти на Христина добри ли са? Доволни ли сте?
Досега не съм ползвала.

# 295
И мен много ме интересува маската за коса.

Ползвала съм много бг маски за коси и никога не съм била доволна.  Tired

# 296
Ами и аз да похваля лосиона за тяло на Афродита Peace Ползвам този с кокос, тъй като много обичам аромат на кокос  Blush

# 297
Здравейте, след дълго чете и аз се реших и си поръчах някой неща от дора.бг. Въпреки, че съм в дълбоката провинция дойдоха точно за един ден, добре опаковани. Сега остава да ги ползвам и да ми влияят добре на кожата. Взех си пилинг за проблемна кожа на Христина, сапун против акне с невен и със смрадлика за дъщеря ми,  която е в пубертета и крем здраве лека формула. Вие колко често ползвате сапуните? 

Ами аз всеки ден си мия лицето със сапуна с хума  Thinking Просто съм свиканала да се мия със сапун,иначе не се чувствам чиста  Blush Много добре ми се отразява,не ми изсушава кожата  Peace

Аз си взех серен сапун преди седмица. Оттогава всеки ден го ползвам и лицето е измито до скърцане, но не е пресушено засега. Отгоре слагам анти-акне лосиона на Христина и антибактериалния крем, който хидратира супер, а и остава кожата леко матирана. Засега съм доволна, да видим дали ще има ефект и занапред...и то траен.

elfi4ka, по-напред беше споменала, че ползваш антибактериалния крем на Христина. Сутрин или вечер го ползваш? Уж трябвало да има малко избелващо действие...слагаш ли отгоре слънцезащитен крем? Rolling Eyes

# 298
Damaris...ползвам го вечер и през деня ако се гримирам и излизам  Blush Иначе не си слагам през деня,ако съм си вкъщи.
През деня/ако ще излизам/ слагам ФДТ отгоре,който е с фактор,така че нямам нужда от допълнителен слънцезащитен крем.

Но "Христина" имат и кремове с фактор  Peace
Ето този е с 16,има и с 24  Peace

Мисля,че който искам крем с фактор за през деня е по-добре да ползва само един крем,който е специален за тази нужда.Той освен за слънце си е предназначен и за хидратация.
А ако има нужда от друг вид крем/примерно като антибактериалния/ да го използва вечер примерно.
Поне аз така бих направила,ако не използвах ФДт  Thinking

Аз засега съм много доволна от кремчето си.Чудесно е.Овлажнява прекрасно,попива много бързо/въпреки,че в началото изглежда мазен/,не ми излизат пъпки,а дори напротив  Flutter
От пилинга също съм много доволна  Crazy Кожата ми буквално се промени за има няма седмица  Grinning

А за изблването незнам дали точно този крем е такъв,но от пилинга се поизбелвам  Blush
Мисля да пробвам и специалния избелващ след време ,но засега да се насладя на този  Laughing

# 299
elfi4ka, мерси Peace Аз засега го ползвам вечер само, но тъй като ми харесва, че матира ми се искаше да го ползвам и сутрин. Сутрин се мажа със слънцезащитен с фактор 30, защото до скоро ползвах един избелващ вечерта и не искам да ми се появи някаква фоточувствителност. Иначе и аз не съм привърженичка на мазането на 2 крема един върху друг, но нещо съм се ентусиазирала възможно най-бързо да ми се махнат петънцата, че скоро идва март месец и слънцето ще се завърне Grinning Гледах го избелващия на Христина и да си призная много се чудих между него и антибактериалния, а не посмях да взема и двата, че на Христина не бях ползвала досега крем за лице. Но определено не съжалявам, покупката е много успешна Simple Smile

A някой да даде някакви отзиви за тези продукти Rolling Eyes:
Христина- крем избелващ аптечен:http://dora.bg/krem-aptechen-izbelvasht-hristina-40-ml-411-4821.html
Регал-крем п/в сенки под очите: http://dora.bg/koncentrat-protiv-tymni-krygove-pod-ochite-regal- … -ml-411-3585.html
Билка- маска за коса за блясък http://dora.bg/regenerirashta-maska-za-kosa-za-ultra-blqsyk-bilk … -ml-419-4323.html

Общи условия

Активация на акаунт