Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 374
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Няма за какво, удоволствието е изцяло мое!
Разходи се няма да останеш разочарована! Simple Smile)) Успех ! Сподели после с нас приятното изживяване ! Simple Smile

# 436
Здравейте момичета   Wink преди седмица ви открих и съм толкова щастлива , направих си доста голям списък с неща от които сте доволни Laughing , а съм все още на 6та тема Simple Smile) Скоро ще ви споделя и неща от който съм доволна .... Още веднъж хиляди благодарности   bouquet  bouquet  bouquet

# 437
мляко за тяло на лидълската марка.Не в кутията.Взех си синьото,незнам с какво май някакъв бадем ли нз,но е чудно.С възраста кожата ми става все по суха,след баня е напрво ужас,това мляко е хем евтино 2,75 лв.хем качествено.

# 438
# 439
Има някаква грешка с линковете на шампоаните или поне на мен не ги отваря Simple Smile

# 440
# 441
Момичета ,можете ли да ми кажете на Малиция има нещо като пяна и душ-гел 1л.
дали е хубав?

# 442
дали е хубав?

Позвала съм го и нямам оплаквания. Харесва ми как мирише.  smile3525

# 443
  • Пловдив
Пак да попитам - как точно използвате пилинга за лице на "Христина"?
На сухо или на влажно лице?

# 444
дали е хубав?
Мисля, че имаш предвод пяната за вана. Аз съм я ползвала розовата,страхотно мирише! И за душ гел става.

# 445
  • В къЩи.

Аз я ползвам на влажна кожа,но защото съм под душа и няма как да ми е сухо лицето.

п.п. Всъщност ползвам тоал,трици.

# 446

Аз я ползвам на влажна кожа,но защото съм под душа и няма как да ми е сухо лицето.

+1. На влажна винаги, иначе ми е странно.

# 447
Някой има ли впечатление от маската за тънка и слаба коса с Q10 Aroma Greenline  newsm78

# 448
дали е хубав?
Мисля, че имаш предвод пяната за вана. Аз съм я ползвала розовата,страхотно мирише! И за душ гел става.
Ами май е пяна за вана  newsm78 Гледам ,че има розов...значи от него да взема Peace
А на какво мирише?
И другите аромати какви са?

# 449
  • Казанлък
Здравейте! Прекрасна тема!  bouquet

Искам да ви помоля да ми препоръчате нещо за пигментни петна по лицето и нещо за свиване на порите. Ще съм ви много благодарна!  Peace   А сега се връщам назад да ви прочета.   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт