Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 339
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • В къЩи.
Наскоро в друга тема някой се оплакваше,че от хининовата вода се е сдобил с пърхот.

# 526
  • София/Горна Оряховица
Значи я спирам, дано се оправят нещата. Чух за някакъв шампоан Здраве, някой с отзиви?

# 527
bgbebe, 5.90 я взех  Peace има и други спирали на Есенс, около 3-4 лв, които също били много хубави. Зависи от каква четка търсиш.

bobz, на последните страници на темата  за маслата е коментирано чаеното, като средство, което успешно се справя с пърхут-а. Аз бих ти предложила да прочетеш, и вместо да търсиш шампоан, да вземеш него, защото можеш да го използваш за още много неща Peace

# 528
  • София/Горна Оряховица
bobz, на последните страници на темата  за маслата е коментирано чаеното, като средство, което успешно се справя с пърхут-а. Аз бих ти предложила да прочетеш, и вместо да търсиш шампоан, да вземеш него, защото можеш да го използваш за още много неща Peace

ooooh! то трябва човек да чете задълбочено  Blush . Дори няма да купувам, имам в хладилника. Мерси мноооого   bouquet .

# 529
  • При децата ми
Препоръчайте спирала за мигли. Досега съм ползвала Classics и Golden Rose х4.

това са най-добрите спирали за мен Peace ползвала съм Мейбелин,Максфактор,Лореал,Риммел,но от никоя не съм била толкова доволна,че да повторя.
Ессенс взимам за 3пъти, Класика 2пъти.Страхотни на супер цена.

На какви цени са? В нашия град се съм виждала никъде спирали на "Ессенс".

# 530
  • София/Горна Оряховица
Есенса съм го взимала на около 5 и 50, за Класик мисля, че и тя ще е в този диапазон - до към 5-6лв.

# 531
Някой по-горе говореше за пърхут. На мен също ми излезе (забележете от както започнах с разни био шампоани, спирам ги вече). Сега към шампоана разтварям един аспирин. Това е против пърхут и за растеж.

# 532
  • В къЩи.
Есенса съм го взимала на около 5 и 50, за Класик мисля, че и тя ще е в този диапазон - до към 5-6лв.

Да, Ессенсе е 5,50 ,а Класик е 4,20лв.

# 533
  • Бургас
Това ли е шампоана ??
Да.

# 534
И все пак от къде може да се намери този шампоан?
В аптека Ремедиум го има.Предполагам и в други по-заредени аптеки също.В краен случай  в он-лайн магазини  също може да се намери.

# 535
БАЛСАМ ПОДХРАНВАЩ БЕЗ ОТМИВАНЕ евтерпа
КРЕМ ЗА КРАКА С ДИВ КЕСТЕН 250 
ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЕВТЕРПА http://evterpa.eu/pasta_zabi1.jpg
ИЗБЕЛВАЩА И СВЕЖА

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 15:02 от ganka92

# 536
Julien d`Irvy Parfum Deodorant 200ml

http://www.nisea-bg.com/images/items/2912.jpg

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 14:59 от ganka92

# 537
Можете ли да ми препоръчате крем за лице хидратиращ?  Embarassed Simple Smile