Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 377
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
В момента и аз съм с него,но много ме дразни,че като остане 2пръста продукт на дъното и не мога да го изкарам с помпичката...иначе и аз го харесвам,но ми се щеше да сменя .
Ако успея да намеря това http://dora.bg/toaletno-mlqko-za-lice-lavena-200-ml-407-3343.html мисля да го пробвам.

Харесвам това тоалетно мляко. Не ми е точно фаворит, но съм го повтаряла. Нямам идея откъде си, но ако си от София - аз го купувам от магазин Хит.

# 646
Момичета,предложете нещо за мазни клепачи.Голяма мъка са ми  Sad с база..без база сенките все ми се събират на сгъвката newsm45

# 647
Момичета,предложете нещо за мазни клепачи.Голяма мъка са ми  Sad с база..без база сенките все ми се събират на сгъвката newsm45

Пудра?Матиращ фдт?

# 648
И аз съм така и вече почти не ползвам сенки, само моливи.

# 649

Пудра?Матиращ фдт?
  тц,и така не става Sad

# 650
И аз съм така и вече почти не ползвам сенки, само моливи.
нищо не мога да задържа,ни сенки,ни моливи,ни очна линия.

# 651
Аз да питам виждали ли сте някъде удължители за сутиени под 5лв.?

# 652
  • вече Пловдив
Препоръчайте ми хубав и по-евтин дневен крем за лице със слънцезащитен фактор. Миналата година ползвах зеления на Елеа с фактор 25. Със смесена кожа съм, на 37г.

П.П. Не можах да намеря снимка на зеления, ето този е за суха кожа:

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 07:41 от Ваня1975

# 653
Препоръчайте ми хубав и по-евтин дневен крем за лице със слънцезащитен фактор. Миналата година ползвах зеления на Елеа с фактор 25. Със смесена кожа съм, на 37г.

П.П. Не можах да намеря снимка на зеления, ето този е за суха кожа:
Аз имам смесена към мазна и ползвам на Avon Solutions + Total Radiance. 50 мл. струва 6,50 лв. в най-добрия случай, когато е намален. Със SPF 20.

# 654

Много съм доволна от този. Около 8-9 лв. му е цената.

# 655
  • В къЩи.

Защо търсиш друг? Не беше ли доволна от него?

И аз се оглеждам за дневен с фактор.

ВечеПетя , не е ли малко SPF15?

# 656
  • В друго измерение
Аз общо взето не разбирам много-много, но преди две години на шега си купих ей това кремче за лице, аз си го взех за раменете и много набързо... По неволя го сложих и на лицето и ми хареса  Heart Eyes

Като състав обаче нямам идея бива ли го  Crazy
Ще ви следя специално за слънцезашитните, защото искам друго, а не знам накъде да се ориентирам  Hug
Сега ползвам на Българска роза Карлово едно кремче, но е фактор 6, толкова е естествения фактор на повечето масла...малко ми се вижда, но пък от събота и неделя забелязах нещо, което никога не ми се е случвало - след обилно мазане с него и излагане на слънце, само за два дни съм с адски почерняло лице  Crazy Никога не съм имала такъв тен на лицето! И след плаж не съм била такава!  ooooh! Outta Joint

# 657
Фактор 15 не е малко. Даже, ако прекарваш на открито за целия ден общо под 1 час време, не е необходимо да ползваш слънцезащита, защото може да получиш недостиг на вит. Д. Peace

# 658
  • вече Пловдив
Heartbeat, на коя марка е кремът? Виждам само фактор 30  newsm78
REAL_WOMAN, бях доволна от Елеа-та, но ми се ще да сменя крема. А и миналото лято ми излязоха на лицето няколко малки бенчици и ме е страх да не излязат още или да не пораснат тези  Sick

# 659
Фактор 15 не е малко. Даже, ако прекарваш на открито за целия ден общо под 1 час време, не е необходимо да ползваш слънцезащита, защото може да получиш недостиг на вит. Д. Peace

Peace

Общи условия

Активация на акаунт