Лидл ::11::

• 71 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Аз лично не намирам разлика между Ехо, Пур и лидълските. Виж, за Пур имах страшни очаквания - нищо извънредно не намерих в него.  Joy
Да, разликата е само в цената.

# 31
  • Варна
като говорим за веро, доволна бях от верото W5, сега мъжът ми е взел някакво друго, Cleffekt, също е добро, не знам колко струва, единственото неудобство, че е голямо, 1.5 л и ми идва тежичко да го вдигам )))

# 32
  • София
Една миялна машина ми се струва най-хубавото веро на мене...ама още не ме огрява.

# 33
Една миялна машина ми се струва най-хубавото веро на мене...ама още не ме огрява.

Оф, и мен  newsm45  Ама ние сме под наем, така че голям риск да си местим и миялната  с нас Simple Smile

# 34
  • Pb
Преди време и аз се подлъгах и взех паста за зъби от Лидл - не ми хареса.
(в търсене на читава паста за зъби се натъкнах на италианска, мисля Перфект беше името. Взех избелваща, 3 ден я ползвам, не знам въобразявам ли си, но сякаш има ефект. От избелващата на Лакалут не останах очарована никак - голямо извинение за спама).

Карола, създай си удобство, ще се родиш. И да е наложи да се местите, не е болка за умиране, веднъж е, а чиниите всеки ден те чакат в мивката (и ние сме под наем, за да не кажеш, че говоря "на изуст").  Wink

# 35
  • София

Оф, и мен  newsm45  Ама ние сме под наем, така че голям риск да си местим и миялната  с нас Simple Smile

Хич не е риск даже - ние така си взехем миялна, нищо, че бяхме под наем. Но пък се родих с нея. Нашата е БЕКО, не е от скъпите, 45 см., вече почти 3 г. работи безотказно, пу-пу.

Но веро пакс и трябва, макар и по-рядко. Ще пробвам лидлското като ми свърши Фроша.

# 36
Да не ви изпусна, нищо че скоро не съм ходила до магазина!

# 37
Но веро пакс и трябва, макар и по-рядко. Ще пробвам лидлското като ми свърши Фроша.
E, Фроша за мен е на друго ниво. Не толкова относно качеството на измиване, а защото не изсушава така кожата.

Не смятам, че е спам - все пак е полезна информация, пък било то и за не-Лидлски продукти

# 38
Мен ако питате-вземам одма ама още не сме стигнали до този лукс Sad

# 39
  • Бургас
И аз се записах с един миксер.Веднъж пробвах-добре е.

# 40
Забравих да похваля шприца за сладки  newsm10

# 41
  • София
На мен ми допада верото W5 Peace

# 42

Хич не е риск даже - ние така си взехем миялна, нищо, че бяхме под наем. Но пък се родих с нея. Нашата е БЕКО, не е от скъпите, 45 см., вече почти 3 г. работи безотказно, пу-пу.

да така е - веро пак си трябва, въпреки миялната. аз обаче от лидълското не съм особено доволна - става ама.... може и по-добре.
и да кажа - купих течен сапун - зелен 1л. прозрачна опаковка - ми то като вода - докато си сложа ръцете под течащата вода то ми е изтекло между пръстите Joy - а аромата същата работа

# 43
На мен ми допада верото W5 Peace
На мен също.Измива по-добре и от Пур Simple Smile Аз пък съм доволна от пастите им за зъби Dentalux Simple Smile

# 44
 От конфитюрите Марибел в нашия магазин имаше само кайсиев . Надявах се да има от другите два вида но уви .Така че си взех само ябълки, хубави са. Но при нас например има от микса броколи , моркови , карфиол , за чиято липса се оплакваха някои от нас.

Общи условия

Активация на акаунт