Лидл ::11::

• 70 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Кати, колкото са по-дребни са по-скъпи.Вднъж ми бяха взели лидълски гъби и бяха 500гр 6 броя.С полски произход.

# 346
трябват ми за днес, и се чудех дали като ще са на бъдеща промоция сега ще ги има

# 347
Ами би трябвало да са на 5лв.Не виждам причина да нямат.

# 348
  • софия
Кати, колкото са по-дребни са по-скъпи.....
Peace Аз почти винаги предпочитам дребните. Слагам ги цели и изглежда по-хубаво. Само е по-джъджкаво, докато ги измиеш.

# 349
Peace Аз почти винаги предпочитам дребните. Слагам ги цели и изглежда по-хубаво. Само е по-джъджкаво, докато ги измиеш.
Миенато е лесно. Слагаш гъбите в една найлонова торбичка, мокриш ги с вода, отгоре поръсваш 2-3 супени лъжици брашно.След това тръскаш торбата.После изплакваш, като сипваш вода в плика и пак тръскаш. Ох, дано си ме разбрала.Мият се много бързо.

# 350
  • софия
Миенато е лесно. Слагаш гъбите в една найлонова торбичка, мокриш ги с вода, отгоре поръсваш 2-3 супени лъжици брашно.След това тръскаш торбата.После изплакваш, като сипваш вода в плика и пак тръскаш. Ох, дано си ме разбрала.Мият се много бързо.
Преди така правех. Не знам защо спрях. Благодаря, че ми припомни Hug

# 351
  • русе
 Здравейте,честит  Антоновден, днес на Кауфланд гъбите са 3,99 лв и не са никак лоши. Hug

# 352
  • софия
искренчето78, а дали си обърнала внимание в Кауфланд дали има "плодове в кофа"? Какви (ябълки/портокали) и на каква цена евентуално?
Извинете за офф-а, но никъде не намирам брошура и не ми се разкарва до там  Embarassed

# 353
  • София
Голяма дискусия за гъбите - не ми е ясна логиката дребните да са по-скъпи. А иначе аз лично преценявам какъв размер искам да взема в зависимост от това за какво ми трябват - ако за пълнени предпочитам средни и едри, за рендосване, също, за задушаване и в ядене по-дребни. Цената на гъбите винаги ме е изумявала - в центъра купувам хубави печурки за 4,50, в кварталните плод-зеленчуци са по 6-7 лв.

# 354
  • София
Аз винаги купувам големи, защото не ги мия, а ги беля и с малките изпушвам направо. Crazy

# 355
  • русе
искренчето78, а дали си обърнала внимание в Кауфланд дали има "плодове в кофа"? Какви (ябълки/портокали) и на каква цена евентуално?
Извинете за офф-а, но никъде не намирам брошура и не ми се разкарва до там  Embarassed
Ама защо ти е кофа ?Не нямаше имаше банани на 1,99лв и грейпфурт на 0,99лв Peace

# 356
  • софия
Ама защо ти е кофа ?Не нямаше имаше банани на 1,99лв и грейпфурт на 0,99лв Peace
Вкъщи много фрешове правим и кофата излизаше на добра цена. Мога да си избера плодовете. Една кофа я приключваме за около 1 1/2 седмица, а имам спомен, че съм събирала по 7-8 кг. Отделно от това, самата кофа си върши хубава работа на вилата.  Благодаря ти  Hug
В събота ще има портокали в Лидл по 0,88 лв. и ще взема от там Peace

# 357
  • русе
откъде гледаш промоциите за събота?в сайта им са до четвъртък newsm78

# 358
  • софия
От хартиената брошура. За събота е:
нехранителни:
мъжка пижама - 17.99
детски метър за стена (дървен) - 15
пневматичен такер - 44
комплект скоби и пирони  (5000 бр.) - 7
хранителни:
крема сирене PisFrisch - 1.15
мариновани пилешки пържоли, 600 гр. - 3.69
бисквити с шоколадови парченца Mcennedy - 1.11
портокали, мрежа, 1 кг. - 0.88

Много тъпо, че са махнали съботните неща от сайта. Преди ги имаше.

# 359
  • Viena
комплект скоби и пирони  (5000 бр.) - 7-добра работа ще ми свършат #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт