Лидл ::11::

• 70 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Прочетох "книжките за оцеляване"  ooooh!
Аз имам масичка от Джъмбо за 10лв. Може би с различно качество, но мисля, че е задоволително, след като и малката я е тествала по всевъзмжни начини.
Рендетата гледа ли ги някой?

# 436
Аз си купих дъсчиците, харесаха ми, пък и обичам да ползвам дървени, стъклените и пластмасовите нещо не ме кефят. Имам големи, нека има и по-малки. Дънките ми харесаха, едва се удържах да не си купя, напоследък накупих няколко чифта, включително и от ЛИДЛ, удобни са ми, пък и за тия пари....... Сега хем съжалявам, хем се опитвам да съм разумна.  ooooh! Купих и фулмастери, исках и ножици, но нямаше разпечатани и ........се отказах. Може и да са добри, знам ли, искаше ми се да видя как се отварят, пък, ако имаше как и да резна нещо.  Масичката за легло наистина изглежда добре, но няма как да я ползвам. Peace Grinning
Ножиците са хубави. Преди няколко месеца ги имаше пак.
Занесох на вилата, у дома и за кухнята - върши чудесна работа и я ползвам непрекъснато.
И да внимавате с торбичките,които се оставят след касите - сутринта
на чичо ми са я откраднали - оставил я там и се върнал да вземе мляко, но торбичка няма Embarassed
Охраната казала,че не носят отговорност за оставен багаж.На мен също ми се е случвало
в "Европа" и от тогава имам едно на ум Twisted Evil

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 17:55 от красива белла

# 437
Ножиците са хубави. Преди няколко месеца ги имаше пак.
..........И да внимавате с торбичките,които се оставят след касите - сутринта
на чичо ми са я откраднали ..............

Много неприятно, аз един път само влязох с чанта с продукти от Кауфланд, не бях с колата,  попитах къде да я оставя и ми казаха да си я нося с мен в количката. На касата сложих на лентата след лидълските покупки и торбето с кауфландските, помислих, че ще погледнат, касиерката, обаче както бързаше , я грабна и понеже не стана да я таксува ококори очи, аз бързо и обясних каква е чантата, тя само се засмя и ми я подаде, изобщо не погледна. Не знам каква им е политиката в това отношение, но винаги е възможно човек да влезе с багаж в магазина. Мястото зад касите изобщо не може да бъде за съхранение на багаж.  Peace

красива белла , благодаря за мнението за ножиците!  bouquet

# 438
Лабрекс, лошото е, че се краде в самият магазин,
а за един пенсионер е катастрофа.
Случвало ми се е в "Лидъл" след като мина през касата да се сетя,
че не съм взела нещо и винаги си оставям пликчето на плота за багаж, там
обикновено има охрана/но не да пази багажа/ - явно съм имала късмет!
Сетих се - "Лидл" няма клетки за външен багаж.

# 439
Лабрекс, лошото е, че се краде в самият магазин,
а за един пенсионер е катастрофа.

красива белла, може би си знаят и затова не ме накараха да я оставя под плота за багаж, а ми казаха да си я нося с мен. И аз тогава се учудих, че нямат клетки, мислех, че не съм ги забелязала. То не, че клетките са много сигурни, де, на колежка от магазин с клетки, които уж се заключват, и свиха чантата с багажите. И по никакъв начин ли не го компенсираха човека, все пак в техния магазин е откраднато?

# 440
Там, където има клетки, първа работа на кварталните хайвани е да си извадят постепенно дубликати на ключовете.
По-добре е без клетки.
Ако някой ме накара да си оставя покупките в някаква клетка, просто спирам да влизам в магазина.
В Билла гледам, че са изкарали клетки извън магазина - как да оставя и една кофичка кисело мляко там? Влизам с чанта, с раница, с торбичка - ако някой се интересува, показвам. Чела съм Закона за частната охранителна дейност, знам какво могат и какво не могат.

# 441
Купих си дънките, не ми удържа ангела. Много са хубави, цената им също Peace Сутиените са още на промоция, но за  мое съжаление, черните са свършили. Има хубави екипировки за ски, за момичета и мами, ако можех да си позволя този разход бих купила  Crazy
Дамските чорапогащи изглеждат добре, но ми се струва, че след едно-две обувания ще стават на топчета  Peace

# 442
  • София
Взех рендето. Много е удобно. Доволна съм. Зеле рязах.

# 443
  • София
За дънките - взех си от двата цвята, уж еднакви модели, ама не баш, бежавите ми стоят перфектно, сините са ми къси, а в талията са ми широки и са малко по-плитки. И с номерата внимавайте, аз нося от "другите" №30, а от тези 40 са ми хлабавички.
За книжките - погледнах ги заради вас, супер са.
За пуловерите - не ми харесаха въобще.

# 444
  • софия
Купих книжка за оцветяване с пегаси - детето я хареса.
Изрично гледах за рукола. От вас за първи път разбрах, че продават. В магазина на Сливница нямаше (и никога не съм засичала). Нямаше и помело, а се бях престрашила отново да купя.

# 445
Здравейте, днес бях в Лидл на Сливница - портокалите и мандарините изобщо не стават - сухи, стари и поради това с особен вкус, ще ги хвърля. Да не се подлъжете по ниската им цена Naughty
Сушеницата, която е на промоция - 1,30лв мисля, че беше - категорично НЕ!

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 21:48 от petia_vj

# 446
И аз взех рендето - доста е стабилно, от хубава пластмаса. Но още не съм го пробвала, много съм изморена. Книжките за оцветяване са супер. Взех и чорапки за сина ми - също много хубави.

# 447
  • Бургас
zvanche , и аз се оглеждам за рукола, ама ...тц...Няма!  Crossing Arms Питах в нашия Лидл /Бс/ и казаха, че зареждали, ама рядко ...  Confused
Днес вече ми писна и си купих семена и смятам да си я отгледам вкъщи в саксийка...Плевел е все пак...Все някое семенце ще се хване и ще оцелее при пишман-цветарка като мен  hahaha

# 448
За дънките - взех си от двата цвята, уж еднакви модели, ама не баш, бежавите ми стоят перфектно, сините са ми къси, а в талията са ми широки и са малко по-плитки.
За книжките - погледнах ги заради вас, супер са.
За пуловерите - не ми харесаха въобще.

И аз си взех дънките, много са хубави, но са ми широки в кръста и късички. Никак не са ми плитки на мен, даже дълбочки ми се сториха  Mr. Green

Флумастрите са супер, книжките- също. Хубавото е, че оцветяваното не личи на другата страница  Peace

# 449
  • София
И аз си взех дънките, много са хубави, но са ми широки в кръста и късички. Никак не са ми плитки на мен, даже дълбочки ми се сториха  Mr. Green
Имах предвид, че сините са по-плитки, по-широки в кръста и по-къси от бежавите.

Общи условия

Активация на акаунт