Лидл ::11::

• 70 614
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
sowie, наблюденията ми са лични. Няма смисъл да спорим - и без това доста се отдалечихме от темата.  Peace

# 661
  • София
Някой може ли да ми каже дали си заслужават детските, спални комплекти с анимационни герои, които от днес са на промоция 22лв.?

# 662
след толкова положителни отзиви за пилешките дробчета минах тази вечер покрай магазина и купих едни охладени. изневерих на единствения магазин, от който пазарувам всякакви пилешки продукти.  Crazy

# 663
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже дали си заслужават детските, спални комплекти с анимационни герои, които от днес са на промоция 22лв.?

Те не са ли на промоция от събота- или аз нещо бъркам?

# 664
  • София

Те не са ли на промоция от събота- или аз нещо бъркам?
Ами аз бъркам.  ooooh! сега видях брошурата, че пише Супер събота на чаршафите.

# 665
  • Пловдив
Иначе и аз ги загледах, особено тези с Дора. Стига апликациите от картинката да ги има в наличност. Но те пък ако са опаковани как ще разберем как са като качество?   newsm78

# 666
Момичета, приготвих Хокито и да кажа, че съм разочарована  Confused Изобщо не ми хареса и на всичкото отгоре горчеше  Sad Правих я печена.

# 667
Момичета, приготвих Хокито и да кажа, че съм разочарована  Confused Изобщо не ми хареса и на всичкото отгоре горчеше  Sad Правих я печена.
Стига де, тамън се засилих да купувам Whistling Изми ли я хубаво? Знам че рибите отвътре трябва много хубаво да се мият, че иначе горчат.

# 668
Да,и аз това щях да пиша-че,ако не изчистиш хубаво черната ципа от вътрешната страна на корема се вгорчава рибата.Пък може и партидата да е била нещо кофти...ама не бива така Naughty.

# 669
Измих я, изчистих я защото коремчетата не бяха разрязани и си седяха част от вътршностите, киснах я в мляко опекох я на фурна и така....

# 670
Дънките са хубави, ние си взехме от модела с ластик /сивия/ Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 20:55 от Бебешондел

# 671
  • Варна
след толкова положителни отзиви за пилешките дробчета минах тази вечер покрай магазина и купих едни охладени. изневерих на единствения магазин, от който пазарувам всякакви пилешки продукти.  Crazy

и аз  след многото хвалби накарах мъжът да купи, за вечеря ги готвих, бяха охладени - вкусни са, ама сигурно щото готвя добре  Mr. Green

шпек Бургас от промоцията също ми хареса.  Peace

# 672
  • София
Хокито и според мен е гадно Sick
Албума също - като от едно време - само листове, лепиш  и снимките не са защитени с нищо. Затова е толкова евтин...
Според мен си струват батериите, ама ще го потвърдя след експлоатация Peace

# 673
  • о`майна лунна нощ е
Измих я, изчистих я защото коремчетата не бяха разрязани и си седяха част от вътршностите, киснах я в мляко опекох я на фурна и така....

Съжалявам, че не ти се е получило. Не съм взимала от тази риба. Пред време някой ми беше дал да опитам и ми хареса много, но явно наистина е до партида. Не мога да рискувам в такъв случай, след като си я подложила на такава обработка, а накрая резултатът е бил кофти. Опитвала съм ти манджите и знам, че си се постарала.

Днес успях да прелетя през магазина за зимния комплект за автомобил от 5 части. След изпълненията сутринта със замръзналия катинар на гаража, утре не мисля да си причинявам отново това "духане" и молби да се отвори. Ще докладвам дали продуктите от този комплект са сполучливи. В него има течност за ключалки, течност за чистачки, течност против замръзване на стъкла, кърпа и стъргалка /последната отиде за подарък на баща ми, че си имам 3 различни в колата/. Дебна го от два месеца, но така и не го намалиха  Crossing Arms Стои си на цената от 11 лева и не пада. А количества има - даже ми направи впечатление, че явно заради снега, бяха дозаредили кошницата с бройки.

# 674
Да,и аз това щях да пиша-че,ако не изчистиш хубаво черната ципа от вътрешната страна на корема се вгорчава рибата.Пък може и партидата да е била нещо кофти...ама не бива така Naughty.
да и според мен проблемът е в тази черна ципа. малко трудно се маха. и наистина, ако не е премахната изцяло, рибата горчи.  Confused
днес си взех и от сивите плътни чорапогащници за 5.99лв. провах го веднага щом се прибрахме и ми хареса много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт