До къде ни стигат парите и причина ли са те за дразги между нас

• 38 739
  • 712
  •   1
Отговори
# 390
Янтра, определено под успяла, млада жена, нямах предвид 20 годишна девойка, караща кола за 50 хиляди  Wink

# 391
... като видя момиче на около 20 с кола за над 50хиляди си казвам - или богат тате или богат ебач. Друго няма. Като видя жена на 40 с кола за 50 хиляди си казвам - евала, и аз искам така, какво ли работи?
А може би е жена, която си е продавала задника по-дълго Wink Схващаш ли. Simple Smile

# 392
  • Пловдив
... като видя момиче на около 20 с кола за над 50хиляди си казвам - или богат тате или богат ебач. Друго няма. Като видя жена на 40 с кола за 50 хиляди си казвам - евала, и аз искам така, какво ли работи?
А може би е жена, която си е продавала задника по-дълго Wink Схващаш ли. Simple Smile
И това може, ама и друго може. Докато на 20годишна друго не може Simple Smile

# 393
Не може, но не е порок да имаш богат баща, нито богато гадже. Само похвално е. Peace

# 394
Не може, но не е порок да имаш богат баща, нито богато гадже. Само похвално е. Peace
Похвално ???
Хм..

# 395
  • Пловдив
Какъв е баща ти е житейска лотария и непроменим житейски факт, но какъв е любовника/гаджето/съпруга е въпрос на личен избор.

# 396
Разбира се, че е похвално Лизи. Какво, беден ли да е е похвално Laughing Thinking

# 397
Разбира се, че е похвално Лизи. Какво, беден ли да е е похвално Laughing Thinking
Други неща гледам аз ,но нейсе...

# 398
Аз пък съм много съгласна с поста на Dave LombardoPeace
Прав е човека да се ядосва. Сподели тук, че си взел асистентка и се пльосна някакво злобно изказване за нея. Той просто я защити - тя му е служител - той я уважава, а някаква си жена, която нито познава него, нито нея я плюе.  newsm78 Едва ли не го изкара и него, че си ги избира по тяло... несериозно изказване срещу човек, който видимо изказва адекватни и интелигентни мнения.

И не намирам изказването му за злобно. Да грубо е - не е злобно... има разлика. Но на негово място аз също бих била груба.  Peace

И наистина е тотален идиотизъм това с "продаването на задници", "коя си имала е...ч", "на коя кой е баща й".... е какво значение има бе хора? Докато другите ги гледат злобно и си чешат езиците с тях, те си живеят живота. Всеки има право да бъде какъвто си иска и да прави каквото си иска. Уж много сме либерални пък все съдим някой - тая каква била, оная каква била... едната заслужавала уважение, другата не... айде моля ви се.  Stop Има си и читави и кофти хора и от двата вида и от онези, които вие казвате, че си "продават задниците" и от архитектите, адвокатите, зъболекарите и т.н. Защо си мислите, че само защото някоя е учила и има "престижна" (умишлено слагам кавички) професия е читав човек и не си е продавала задника за да стигне донякъде, защото е забравила да учи докато е била в университета или гони по-бърза кариера?  newsm78 Наивно и повърхностно е това мислене! 

# 399
Ама тя Шанталче не е казала, че 20 годишното момиче е гледало само парите или аз недовиждам  newsm78
Или ако е богат, няма други качества?
Нека си има и другите качества човекът, а ако е богат още по-добре  Grinning

# 400
Какво наричате успяла жена? Да изкарва БЕЗ мъжа си по колко на месец?

За мен успяла жена е тази отърсила се от стереотипите! Финасово И психологически независимата, такава която може и децата си да изгледа и дом да си осигури без да има нужда от мъж до себе си. Наскоро се сблъсках с такава жена,на около 50г, 1,50 с високите токчета,  всичко постигнала сама, а съседите и не спираха да я тормозят по всевъзможни просташки начини, защото не можеха да преглътнат факта, че тази ситничка самотна майка си е направила къща, изплатена кеш и най-хубавата в квартала, както и че шофира "ягуар".  И се питаше "Защо, ако бях успял мъж всичко това би било нормално, а щом съм жена, ги дразни? Да не би мъжете да са с два мозъка?"  

Не разбирам логиката да е похвално да имаш богат баща, какъв пръст имат децата на какъв баща ще попаднат? Въпросът ми е реторичен, разбира се...

# 401
Кой какво има е много разтегливо нещо. За всеки човек са важни различни неща, а и не всеки държи да парадира с парите си. Най-богатите хора, които познавам са доста невзрачни на вид, не изпъкват с някакви щури коли и яхти, имат хубави семейства, а не пластмасови любовници. Въпрос на приоритети, начин на мислене и какво ли не. Имам и такива, дето са с коли за 200 000 лева и всеки месец се чуди как да върже лизинга.

# 402
На мен ми е чудно, защо в темите за бедност и недоимък винаги се стига до коли за `нам-си-колко хиляди, а в темите за богатство и разкош - до кренвиршите  Thinking Има някаква логика, която не разбирам  Thinking

# 403
Защото темите са свързани  Wink
Правят се паралели и сравнения и няма как да не се намесят колите при кренвиршите и обратно

# 404
На мен ми е чудно, защо в темите за бедност и недоимък винаги се стига до коли за `нам-си-колко хиляди, а в темите за богатство и разкош - до кренвиршите  Thinking Има някаква логика, която не разбирам  Thinking
Важното е спор да става.
Ако застанеш на една позиция ,то хоп и се опитват да те оборят.
Ако пък си имал неблагоразумието да се отчетеш при другия лагер,то ръф,ръф- нападат те още по стръвно и така докато свят светува ..или модераторите не заключат темата.

Общи условия

Активация на акаунт