До къде ни стигат парите и причина ли са те за дразги между нас

• 38 739
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Е, хайде, успял разбрахме какво е, защо да не се каже и за богатия.
Христо Сираков  Mr. Green
Че и съпруга си търси човекът. Момичета, на старт baby_neutral
А ,ти защо не го вземеш ,щом така го прехвалваш? Mr. Green

# 451
  • Варна
newsm78

# 452
newsm78
И ние поради същата причина като теб newsm78

# 453
Богат: 300 000 евро годишен доход ( плс няколко милиона, например 2 за черни дни).
Бизнес: среден размер фабрикант, или мозъчен хирург, факир адвокат , ИТ умник, диригент на филхармония, художник, мислител:)
Жена: аз. убава, умна.. скромна, може да върти обръч, да готви , да кара яхта.. Simple Smile

# 454
  • Варна
Лени, наистина си скромна. Повярвах ти  Sunglasses

# 455
  • out of space
Богат: 300 000 евро годишен доход ( плс няколко милиона, например 2 за черни дни).
Бизнес: среден размер фабрикант, или мозъчен хирург, факир адвокат , ИТ умник, диригент на филхармония, художник, мислител:)
Жена: аз. убава, умна.. скромна, може да върти обръч, да готви , да кара яхта.. Simple Smile

Стига де, дърта си, а не си Дарина Павлова  Grinning

# 456
  • Варна
Ери, колко грубо...

# 457
  • Пловдив
Тук като едно голямо щастливо семейство няма да се засягаме от дребните обиди hahaha

Браво Лени! А така обичам аз - в цифри. Да е точно, ясно и конкретно.  newsm10

Какво става ако някой само с 200 хил доход се опита да се промъкне?

# 458
  • София /Абсурдистан
Такава безработица е, че всеки драпа със зъби и нокти да си пази работното място. И така позволява, както да го експлоатират като добиче, така и да се примирява с ниската заплата, защото по-добре с малко, отколкото без нищо. А без пари нищо не се получава. Като няма как да отделиш и 1лв. настрана, няма и как да се организираш нито за емиграция, нито за учене, нито за квалификация... И се мотаеш в един порочен кръг.
Peace Peace Peace

# 459

Стига де, дърта си, а не си Дарина Павлова  Grinning

Сега, първо аз не съм дърта, а дъртичка. И второ, Дарина Павлова отдавна е отлепила от тези ниски богаташки нива.
Нали искате да знаете къде е границата на богатството - след 300 хил. годишен доход. Това го казват данъчните, не аз.

( Янтра, то и със 100хил. може да се прокрадне, но много обръч имам да въртя дотогава:)))

# 460
Аз пък имам красива приятелка, която много, много обича младия си и красив съпруг
И да той е богат  Party

Е, млад и красив може да го обича и без да е богат. Дай пример за някоя, която се е омъжила за възстар, заплешивял, зашишкавял, една глава по-нисък от нея и богат, но не заради това, че е богат.

# 461
  • Пловдив
Мда, ми да почаме с обръчите тогава? Какво се помайваме и аз пия кафе и ям мъфин....  Grinning

Аз пък имам красива приятелка, която много, много обича младия си и красив съпруг
И да той е богат  Party

Е, млад и красив може да го обича и без да е богат. Дай пример за някоя, която се е омъжила за възстар, заплешивял, зашишкавял, една глава по-нисък от нея и богат, но не заради това, че е богат.
По-добре пример за някоя хубава и умна, която са е омъжила за възстар, заплешивял, зашишкавял, една глава по-нисък от нея и БЕДЕН.

# 462
И да той е богат  Party

С удоволствие бих дала, но нямам такава приятелка  Wink

# 463
само хора, които са живяли в голяма бедност могат да издигат парите в култ.
Имам достатъчно, не бих отказала и повече, но не това ме прави щастлива или успяла. Не мога да повярвам, че съм едиствената, която поставя семейството си над материалните облаги. Сигурно съм от друга планета

# 464
Как точно реши, че си единствената, която поставя семейството над материалните облаги  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт