Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
неможах да намеря
http://torrenti.novabg.eu/turski.html  тук можеш да намериш сайтове но искат регистрация ако ти се занимава .....
[/quote

мерси много !!!

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 00:17 от des4e

# 121
Малко ми се стори, че Елиф сякаш ревнува или я е страх Мелек да не я измести, незнам....

Определено Елиф изревнува Синан от Мелек. Не мисля, че я е страх да не я измести в работата. Просто горката е прикована на това легло и в един момент идва нова полицайка, която пращат да вземе Синан от болницата. Милата не може да се помръдне и е нормално да се подразни. Но няма за какво да ревнува - Синан обича Елиф и има очи само и единствено за нея. Още утре ще й го докаже ...  txtloves

# 122
Днешният епизод по БТВ беше много интересен ...  newsm44

Мелек вече се появи - да ви кажа имах по-друга представа за нея, но когато я видях днес ми хареса и промених мнението си. Тя е силна жена, която е преживяла много тежки моменти и сама се грижи за дъщеря си. Момиченцето е много сладко ...  smile3525

Хареса ми появата й - а когато я арестуваха по грешка и Месут отиде да я извади от ареста за разпит бяха много забавни. После на разпита като попита Месут и Енгин дали знаят коя е и вика - какъв чин си. Те как се спогледаха - голям смях беше ...  Mr. Green

Забелязах също, че и двата пъти в които пусна телевизора си даваха 4-ти сезон на Мечтатели. Един вид реклама на сериала. Те направо си дадоха половината интро ...  newsm74

Когато от екипа разбраха коя е Мелек решиха да й помогнат да залови онези наркобосове. И заедно успяха. Сега татко Ръза я покани да стане част от екипа ...  Sunglasses

Горкия Синан през цялото време ума му беше при Елиф и при първа възможност отиде при нея в болницата.  Heart Eyes

Синан разказваше на Елиф как е минал деня му. Каза й, че иска да се разменят и той да легне тук вместо нея, за да разбере тя че не му е лесно. Каза, че не спира да мисли за нея. Тъкмо целуваше ръката й и Елиф се събуди и му каза - когато искаш говориш много мили неща. Синан така се зарадва и как сладко я целуна. Каза, че много й е липсвал и тя отговори, че той на нея също. Невероятна сцена и много силен момент между двамата ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Two Hearts   mrstraetz

Стана ми много мъчно, когато Елиф каза че не си чувства ръцете и краката. Доктора каза, че е обездвижена и е възможно да остане парализирана и ще трябва операция. Толкова й е трудно да го приеме, а Синан се опитва да я укуражи, баща й също ...  no

Много ми хареса, когато Синан се обади на Енгин, за да пита дали да идва на смяна или може да остане при Елиф. Той разбира се му каза да остане. Елиф каза - пак пропусна патрула. А Синан - не съм, само си взех почивка, но ако ти е писнало от мен ще отида. Тогава Елиф каза - чудя се кога на теб ще ти писне от мен. Синан й каза да не говори така и че това никога няма да стане. После двамата се прегърнаха и целунаха много готино и сладко - обичам ги ...  Heart Eyes Flushed lovekiss ppp    loveuuu

Накрая изпратиха Мелек да вземе Синан от болницата и така се запозна с Елиф. На нея не й стана много приятно. Пролича си, че ревнува Синан и това е нормално. Горката не може да стане от леглото, но трябва да е спокойна, защото той обича само нея и не поглежда друга ...  newsm74 Kissing Heart

# 123
  • ... да усещаш мириса на море ...
Сега, като погледнах, Мелек е писана Сертер, а когато Енгин и Ръза си говореха за нея казаха друга фамилия...

Памела Спенс (приятелката на Шевкет Чорух) се връща към театъра. Тя ще изпълнява ролята на Злата вещица в "Снежанка и седемте джуджета" (пиесата май ще е мюзикъл) KÖTÜ KALPLi CADI!

# 124
Не знам..аз пък си чух Сертер... newsm78

Според мен Елиф не ревнуваше а по скоро се чувстваше някак неудобно.... Sad

# 125
Не знам..аз пък си чух Сертер... newsm78

Според мен Елиф не ревнуваше а по скоро се чувстваше някак неудобно.... Sad

Ами в началото Мелек беше с фалшива лична карта. Там фамилията й беше друга, но тя им каза. А след това и аз чух че я нарекоха Сертер ...  Rolling Eyes

# 126
Днешният епизод по БТВ беше много интересен ...  newsm44

Мелек вече се появи - да ви кажа имах по-друга представа за нея, но когато я видях днес ми хареса и промених мнението си. Тя е силна жена, която е преживяла много тежки моменти и сама се грижи за дъщеря си. Момиченцето е много сладко ...  smile3525

Хареса ми появата й - а когато я арестуваха по грешка и Месут отиде да я извади от ареста за разпит бяха много забавни. После на разпита като попита Месут и Енгин дали знаят коя е и вика - какъв чин си. Те как се спогледаха - голям смях беше ...  Mr. Green

Забелязах също, че и двата пъти в които пусна телевизора си даваха 4-ти сезон на Мечтатели. Един вид реклама на сериала. Те направо си дадоха половината интро ...  newsm74

Когато от екипа разбраха коя е Мелек решиха да й помогнат да залови онези наркобосове. И заедно успяха. Сега татко Ръза я покани да стане част от екипа ...  Sunglasses

Горкия Синан през цялото време ума му беше при Елиф и при първа възможност отиде при нея в болницата.  Heart Eyes

Синан разказваше на Елиф как е минал деня му. Каза й, че иска да се разменят и той да легне тук вместо нея, за да разбере тя че не му е лесно. Каза, че не спира да мисли за нея. Тъкмо целуваше ръката й и Елиф се събуди и му каза - когато искаш говориш много мили неща. Синан така се зарадва и как сладко я целуна. Каза, че много й е липсвал и тя отговори, че той на нея също. Невероятна сцена и много силен момент между двамата ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Two Hearts   mrstraetz

Стана ми много мъчно, когато Елиф каза че не си чувства ръцете и краката. Доктора каза, че е обездвижена и е възможно да остане парализирана и ще трябва операция. Толкова й е трудно да го приеме, а Синан се опитва да я укуражи, баща й също ...  no

Много ми хареса, когато Синан се обади на Енгин, за да пита дали да идва на смяна или може да остане при Елиф. Той разбира се му каза да остане. Елиф каза - пак пропусна патрула. А Синан - не съм, само си взех почивка, но ако ти е писнало от мен ще отида. Тогава Елиф каза - чудя се кога на теб ще ти писне от мен. Синан й каза да не говори така и че това никога няма да стане. После двамата се прегърнаха и целунаха много готино и сладко - обичам ги ...  Heart Eyes Flushed lovekiss ppp    loveuuu

Накрая изпратиха Мелек да вземе Синан от болницата и така се запозна с Елиф. На нея не й стана много приятно. Пролича си, че ревнува Синан и това е нормално. Горката не може да стане от леглото, но трябва да е спокойна, защото той обича само нея и не поглежда друга ...  newsm74 Kissing Heart
newsm10 coolcool newsm26

# 127
# 128
  • Разград
Zeynep&Murat - Bilmeni İsterdim (Arka Sokaklar)

# 129
Des4e,ето ти още един-www.diziizle-tr.com .
И една идея от мен-когато сайта не върви-пишеш в търсачката името на филма и номера на епизода и то ще ти даде много варианти ,все един ще тръгне,аз така ги изгледах миналата година защото все нямам търпение.Сега е по-кофти понеже от много места ги заличиха,заради авторските права на Канал Д,а те пък ги имат уж в сайта си,но са с такова гадно качество-направо срам.
Колкото до идеите на сценаристите-вече не вярвам на нищо писано,докато не го видя в самия филм.
Цяло лято писаха такива хубави неща за Месут и Сейран и че ще кръстят момиченцето си Елиф,аз също се радвах заедно с Тунч-че ще стане батко,че ще си имат истинско голямо семейство и вече няма да са само двамата ...И какво получихме накрая-актриса,която дори за секунда не можах да възприема до Месут/магията на Емел и Шефкет изчезна/ и един аборт,който за малко  да го съсипе още веднъж.Този човек от първи епизод се опитват гадните сценаристи да го закопаят-за 228 серии как  мозъците им не родиха нещо хубаво-голяма отврат и срам-колко малко му трябва -една силна и стабилна жена като Сейран щеше да довърши образа му на съвършения мъж,съпруг и баща/а той толкова искаше момиченцето,защото обича да е БАЩА/.Защо?!
И в реалния живот има лоши съдби,но това вече е прекалено-то не бяха развод, смърт на близки и колеги,болести,алкохолизъм и лекарствена зависимост,отвличания и ранявания-коя ли ще е следващата  им гадост?

# 130
tara_lezhka - забравих да ти благодаря за новините. Най-вече за инфото за Йозгюр Озан. Той има много хубава жена и прекрасен син ...   bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Вчерашния епизод по БТВ също беше много интересен ...  Hug

Суат и Назике на солариум бяха уникални. Червени като домати. Много се смях, когато се показаха на другите и Суат каза на Хюсню, че искала да я хареса. А той вика : и какво има да ти харесвам, погледни се, дори бебето се оплаши от теб ...  rotfImbo

Синан и Елиф отново бяха много сладки. Тя милата е много отчаяна, но той и вдъхва кураж и й каза, че дори тя да се откаже той никога няма да го направи и ще се бори за нея. Това е любов ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Месут вече прекалява с тези хапчета. Държа се ужасно с Мелек - тя не беше наясно с нещата и просто попита, но той прекали ...  Rolling Eyes

Сега отново терористи - просто ужас ...  Crossing Arms

# 132
vania_e - благодаря за хубавия клип на Зейнеп и Мурат ...  newsm76 Two Hearts newsm74

angel4e_f - страхотна снимка на Пънар. Мерси много ...   newsm10

# 133
za6to nikoi ne pi6e kak 6te q izpi6em tazi tema  Sad

# 134
za6to nikoi ne pi6e kak 6te q izpi6em tazi tema  Sad
и аз това се питам   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт