Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ето едни невероятни промо снимки на екипа за 5-ти сезон. Вчера бяха облечени със същите дрехи - прекрасни са ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts   mrstraetz Heart Eyes lovekiss

# 136
В кои серии се връщат Али и Мурат?

# 137
  • ... да усещаш мириса на море ...
Днес случайно попаднах на инфо за премиерата на един игрален филм, на който е била съпругата на Зафер Ергин - Бинназ (Binnaz Ergin), придружена от приятелка. И от въпросите, които са и задавали журналистите, разбрах че е имало "драма" в семейство Ергин: Преди 2 години медиите са раздували, че Ергин (който тогава е бил 68г) е имал връзка с 38г Неслихан Явузджан (Neslihan Yavuzcan) - бивша волейболистка и модел, и че дори се е изнесъл от вкъщи, но връзката се провалила, защото той отказал да се разведе... Ергин винаги е твърдял, че с Неслихан са само приятели, а жена му че тя (Неслихан) само се възползва да се шуми около нея. Снощи Бинназ е заявила, че всичко в семейството е наред и не случайно имат 26г брак.. (Бинназ е бивша танцьорка; има участие в няколко филма; 1 от тях е Брак с чужденец)

Бинназ и Зафер Ергин 2009, на рождения ден на Бинназ

Неслихан и Ергин

Както знаете в средата на 5-ти сезон, Енгин заминава. Според клюки, плъзнали из медиите тогава, причината е била кавгата м/у Илкер и Зафер. Илкер, който е син на продуцента, претендирал , че е завършил актьорско майсторство в САЩ и се държал високомерно, дори стигнали до спречкване на снимачната площадка. Илкер казал на баща си: "Или той, или аз", но Тюркер избрал Зафер Ергин, и затова Илкер напуснал и отишъл да се снима в сериала "Лекари" (“Doktorlar”) - той е на същата продуцентска фирма и също е доста популярен в Турция. Естествено, тези слухове се отричат и от Зафер, и от Илкер. Илкер твърди, че просто му е омръзнало да изпълнява една и съща роля, а и искал да посети сина си в САЩ за месец. И както знаем той се върна за началото на 6-ти сезон...

След като преди време видяха Илкер да се целува на улицата и той отказа да каже коя е приятелкта му, журналистите бързо я "разкриха" Тя се казва Зейнеп Мутлу (Zeynep Mutlu) - май доста "палава" девойка, не че Илкер е от най-примерните... Laughing

# 138
В кои серии се връщат Али и Мурат?

Доколкото знам Мурат се връща в 173-ти турски епизод след като Енгин заминава, а Али се връща за раждането на Пънар в 175-ти турски епизод ...  Hug

tara_lezhka - благодаря за инфото. Обикновенно за известните хора се пише какво ли не ...   bouquet

# 139
Една снимка на Зейнеп и Мурат - надявам се всичко между Гамзе и Уур да се оправи и да си бъдат винаги заедно ... txtloves newsm76 Two Hearts smile3525  Flushed

# 140
Здравейте..
Много мерси за инфото... Hug

# 141
Ето още малко невероятни снимки от 228 епизод...е малко късничко ги пускам епизода вече мина.. Rolling Eyes
Снимките са със страхотно качество... Peace само си ги изтеглете...

# 142

А тази ми е любимата..много са сладки всички... Heart Eyes

# 143
Roxis... мерси за чудесните промо снимки на 5 сезон... Hug

# 144
Ии..едно аватарче на Мурат..Зейнеп и Мелек... Heart Eyes

# 145
Вчерашния епизод беше невероятен ...  newsm44

Много ми хареса как в началото Синан и Месут хванаха единя от терористите и му взеха дистанционното за бамбата. Месут добре ги подреди - вдигна ги във въздуха с него ...  newsm10

Синан и Елиф както винаги бяха невероятно сладки - обожавам ги. Много ми хареса преди операцията, когато си казаха един на друг, че се обичат ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug

За щастие операцията на Елиф мина успешно. Вече започна да движи ръцете и краката си и много скоро ще се върне на работа. Синан е на седмото небе от щастие, дори почерпи в управлението.  smile3501 newsm51 newsm74

Най-много ми хареса сцената между Синан и Елиф на кея. Тя го попита как е успял да я изведе от болницата, а той отговори че е искал да изведе болната на въздух. После я вдигна на ръце и я сложи на пейката. Тя му каза да не я нарича болна и че в болницата е казал много мили неща, тогава Синан каза, че ще направи нещо по-добро и започнаха да се целуват. Елиф каза - не те ли е срам да целуваш една беззащитна жена, а Синан каза - не, тогава Елиф каза - добре, продължавай. И отново започнаха да се целуват сладко сладко. Не мога да им се нарадвам ...   mrstraetz Heart Eyes Flushed Flushed lovekiss  loveuuu  Kissing Heart

След това бяха забавни в болницата, когато Синан и Елиф срещнаха Мелек. Тя им каза, че имало пребита жена, а Елиф каза, че мъжете били безмилостни. Тогава Синан вика - кой аз ли, кръста ми са схвана да те нося цял ден ...  rotfImbo

Детето на Мелек е голяма сладурана - направо ми напълни душата вчера в управлението. Татко Ръза добре си поигра с него. Айлин също ...  newsm76 Heart Eyes thumbsup

Обаче татко Ръза сложи Месут и Мелек да работят заедно, за да се изяснят. В началото спореха, но после се оправиха и заедно научиха важни неща за случая. Страхотни бяха ...  Hug Heart Eyes Mr. Green

Супер много ми хареса как дъщеричката на Мелек каза на Месут да я гушне, а после го нарисува с боички. Много сладка сцена. Месут се разчувства ...  newsm76 newsm18 coolcool

# 146
^mine_123^ - хиляди благодарности за чудесните снимки. Синан стана все по-готин и сладък ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  mrstraetz

# 147
^mine_123^ - хиляди благодарности за чудесните снимки. Синан стана все по-готин и сладък ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  mrstraetz
Така е...все повече се разкрасява.. Heart Eyes
Но не знам как ще ги прежалим като умре.... Sad

# 148
Тук е момента да кажа, че гледах 228-ми епизод по Канал Д ...  Hug

Беше много интересен, но и много тъжен епизод. Синан срещна  свой добър приятел полицай, чиято жена е бременна. Той се занимаваше с някакъв случай с наркотици. Така Синан реши да му помогне и двамата влязоха под прикритие, за да хванат наркобосовете ...  Wink

За нещастие по време на акцията имаше предател и разкриха Синан и приятеля му. Започна престрелка при която убиха най-добрия му приятел. После Синан гръмна главатаря им. А другите от екипа заловиха останалите. Синан много се разстрой и плака за приятеля си.  no

През това време съпругата на приятеля му роди. На Синан се падна тежката задача да й каже, че той е мъртъв. Горката много плака. cry

В този епизод Синан отново доказа, че не е забравил Елиф и винаги ще обича само и единствено нея. Това супер много ме радва. Първо видяхме снимката на Елиф, която Синан държи в жабката на колата си. След това в края на епизода Синан беше в бараката на кея, лежеше да един дюшек на пода и страдаше. На ръката си продължава да носи пръстена от Елиф. Това показва верността му. После стана и отида до вратата. Отвън Мазлум страдаше до огъня, Синан го погледна, погледна й лодката, която направи с името на любимата си Елиф. Горкия толкова я обича и страда за нея.  txtloves newsm76 Two Hearts newsm45  mrstraetz

Пуснаха и онази хубава но тъжна песен на Мурат Евгин. След това, което видях в епизода си мисля, че може наистина да убият Синан. Той е силен и пред другите се държи нормално, но изглежда когато е сам не спира да мисли за Елиф и да страда за нея. Може би един вид така сценаристите ще го пратят при нея. Направо ми е много тъжно. Как може да измислят толкова гадна съдба за тях. Защо не ги изпратиха някъде, но да са заедно и живи ...  Weary

# 149
Така е...все повече се разкрасява.. Heart Eyes
Но не знам как ще ги прежалим като умре.... Sad

Ох направо не ми се мисли, ако това стане. Синан ми е слабост и направо ще се скъсам от рев заради него ...  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт