Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Нека мислим за нещо по-ведро и да се посмеем с няколко снимки на семейство Чобан и бъдещият им зет ...  smile3532 newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts

# 151
Ахааа...лудото семейство Чобан се увеличава... hahaha Joy

# 152
Днешния епизод беше супер...
Мелек много започна да ми харесва...е не повече от Зейнеп но..
Обаче аз Елиф..някак не мога да я възприема като толкова важна част от екипа..Синан мога..ама Елиф не...някак си просто сякаш ми играе не фалшиво а...по скоро...скромно...и аз не знам... Sad

# 153
Днешния епизод беше супер...
Мелек много започна да ми харесва...е не повече от Зейнеп но..
Обаче аз Елиф..някак не мога да я възприема като толкова важна част от екипа..Синан мога..ама Елиф не...някак си просто сякаш ми играе не фалшиво а...по скоро...скромно...и аз не знам... Sad

Всеки си има мнение - аз пък супер много си харесвам Елиф. Направо ми е любимка също както и Зейнеп. Играе си ролята супер и със Синан са невероятна двойка. Имат страхотна химия. Винаги като ги дават и ми е кеф. Отлично се вписаха в екипа  ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Иначе и аз харесвам Мелек - много е готина, но не е като Зейнеп и Елиф ...  Hug

Епизода беше супер - Елиф как хубаво изненада Синан в дома му. Бяха много сладки ...  Two Hearts Heart Eyes  mrstraetz

Вече дори се върна на работа. Много се радвам ...  newsm44

Направо паднах от смях с магаретата, Тунч и Джанер - той пее, те свирят и хоп пак в ареста. Хюсню бил свикнал, но Месут вика - аз не съм. Направо му идеше да удари китарата в главите им ...  rotfImbo

Синан май се преструваше, че го боли врата, та да не ходи на работа, а да отиде при Елиф.  Mr. Green

Обаче Хюсню пострада от леля Назике. Щяла да му намести рамото - тя направо му го извади и хоп в болницата. Месут разбира се не пропусна да се посмее с тях и даже ги снима. А Суат вика - ще ни снимаш ли Месут - много добре си се сетил ...   smile3532

Накрая Месут щеше да извади отново рамото на Хюсню - той горкия само го подиграват ...  Joy

Но не ми харесва това, че Месут вече е пристрастен към тези хапчета ...  Rolling Eyes

Но моя сладур Синан беше неотразим и супер секси както винаги - сам се справи с онзи, който беше отвлякъл момиченцето. Направо ми напълни душата и как стреляше през прозореца на колата ...   mrstraetz Heart Eyes Flushed

# 154
Това, което ми направи впечатление е, че още не са пуснали новото интро, в което Мелек е след Енгин. Там ги има и дъщеричката й и майка й. При нас още си върви предишното. Явно не са забелязали, че са различни ...  newsm78

# 155
229 епизод фрагман

# 156
# 157
# 158
Това, което ми направи впечатление е, че още не са пуснали новото интро, в което Мелек е след Енгин. Там ги има и дъщеричката й и майка й. При нас още си върви предишното. Явно не са забелязали, че са различни ...  newsm78
Да..и на мен това ми направи впечтление..
Те сигурно няма да го и пуснат... Rolling Eyes

# 159

Да така изглежда. Май ще пуснат направо другото след като Енгин замине и се върне Мурат ...  Rolling Eyes

# 160

Да така изглежда. Май ще пуснат направо другото след като Енгин замине и се върне Мурат ...  Rolling Eyes
Като нищо... ooooh!

# 161
des4e - благодаря ти за клиповете. Всички са супер ...  newsm44 smile3525 txtloves

Фрагмента за новия 229-ти епизод е много интересен, но както изглежда отново ни чака много тежък и напрегнат епизод. Сблъсъци, танкове, дъжд. Видя ми се, че прострелват Хюсню ...  Sad

# 162
Нови фрагман е много гаден...
Тея епизоди стават точно като по американските филми.. :roll

ПП:Момичета...онези снимки които пуснах са от 229 епизод..
Много съжалявам за объркването... Embarassed

# 163
des4e - благодаря ти за клиповете. Всички са супер ...  newsm44 smile3525 txtloves

Фрагмента за новия 229-ти епизод е много интересен, но както изглежда отново ни чака много тежък и напрегнат епизод. Сблъсъци, танкове, дъжд. Видя ми се, че прострелват Хюсню ...  Sad
И на мен ми се видя че го прострелват..ама нали е с жилетка..а и накрая го видях...жив и здрав...  Rolling Eyes

# 164
Нови фрагман е много гаден...
Тея епизоди стават точно като по американските филми.. :roll

ПП:Момичета...онези снимки които пуснах са от 229 епизод..
Много съжалявам за объркването... Embarassed

Не се притеснявай за объркването - случва се ...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт