Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • В тъмната гора.
синан не умира в 230 епизод а в 233 епизод (поне така мисля аз)

До кой епизод са по канал Д?

# 392

Този понеделник ще е 230...

# 393
  • В тъмната гора.

Че как е разбрала natali17 кога ще умре Синан, сценария може да не е готов още, а тя го уби.

# 394

Че как е разбрала natali17 кога ще умре Синан, сценария може да не е готов още, а тя го уби.
Ми щото имаше слухове...пишеше се в хаберите...че Синан ще умре в 233...И може би наистина ще умре тогава...навсякъде се говори за това....ама ще видим..

# 395
Обаче видяхте ли колко е корава главата на Месут. Когато отидоха да спасят откраднатото бебе онзи негодник строши цяла ваза в главата му, а нашият хубостник само се обърна и го хвана за врата  hahaha Joy rotfImbo

# 396
http://en.wikipedia.org/wiki/Arka_Sokaklar Мишел търси берк октай и виж кога  е последния епизод (пише 126-233) все пак нека да видим до тогава има 3 седмици

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 21:56 от natali17

# 397
  • В тъмната гора.
http://en.wikipedia.org/wiki/Arka_Sokaklar Мишел търси берк октай и виж кока му е последния епизод (писше 126-233) все пак нека да видим до тогава има 3 седмици

Енгин на два пъти влиза, така ли?

# 398
# 399
http://en.wikipedia.org/wiki/Arka_Sokaklar Мишел търси берк октай и виж кока му е последния епизод (писше 126-233) все пак нека да видим до тогава има 3 седмици

Енгин на два пъти влиза, така ли?

той се връща в 6 сезон (210) и си тръгва пак в 214 епизод

# 400
  • В тъмната гора.
„2011-та не можеше да бъде по-лоша.” През миналите месеци Илкер Инаноолу, чието име беше замесено с наркотици при митническа операция, дълго време не наруши мълчанието си, за пръв път разказа за преживяното за „Cadde”.
Актьорът: „ Прекарах една много трудна година. Никога името ми не е споменавано по такъв повод. Иска не иска човек прималява.”

Какво стана , че отново излязохте от „ Опасни улици”?

Ролята на комисар Енгин мина пред всичко друго. Нито „Палавника”остана, нито Илкер Инаноолу. Комисар Енгин все едно действително съществува. На тази основа, добре се справяш значи. При това според мен роля, в която много подготвяйки се, и вярвайки играх.

В последно време доста строго гледахте на децата-актьори в сериала. Трябва да е трудно да се прави човек със славата дошла на ранна възраст. Вие какво ще кажете?

По мое време имаше кино и тогава гледаха на известните като на извънземни. Недостижими. Сега и без това камерата минава на всяко място. Затова съм преживял много голяма психологическа травма /в миналото, като дете е бил актьор/. После ме изпратиха в чужбина. Защото в един момент за едно дете не е лесно да остане незаинтересувано от интереса към него. Но с помощта на семейството това може да се преодолее. Трябва да разберат, че това не е истинския живот.. че какво всъщност е известността и славата!?

Искате ли сина ви да стане актьор?

Неговото детство много прилича на моето.Когато го питам, казва „не искам”, но вътрешно сякаш има желание. Прави много добри имитации. Искам да се научи да стои пред и зад камерата. Има желание да бъде и фотограф.

„Никога не съм се намирал за успял.”
Намирате ли себе си за успял?

Никога не съм се намирал за успял. Успехът за мен е едно пътуване. И Оскар да взема няма да имам себе си за успял. Аз човек , който се самоусъвършенства.

Какви са новите ви проекти?

Има един сериал и два филма. Все още не се знае, но ако един от филмите стане ще осъществя една моя голяма мечта. Защото ще взема участие в проекта, в който най-много исках да  работя. При това майка ми /Филиз Акън/ е авторът с още едно момиче. Има пет завършени наши истории. И или ние ще ги продуцираме или ще ги дадем на продуцентска къща.

И вашето име бе споменато в показната операция. Във връзка с тази тема какво ще кажете?

Аз не съм нито продуцент, нито имам нещо общо с каналите. Защо са стигнали до мен въобще незнам.  Много интересно, но в крайна сметка нищо компрометиращо не излезе.

Възможно ли е да са ви свързали заради това, че баща ви е собственик на Ерлер филм?

Възможно е. Предполагам е имало някакво объркване с името ми.

Имате едно все още продължаващо дело в съда, нали?

Да. По тази тема няма да коментирам, защо продължава една процедура.

Сега в какъв период сте?

Минах през една много трудна година. Сестра ми Зейнеп, докато бях в Америка ме потърси и ми каза, че името ми е замесено в операция на митническите власти. Помислих, че се шегува. Показна операция и тем подобни като се каже, човек иска не иска прималява. Никога името ми не е споменавано по такъв повод. 2011 година не можеше да бъде по-лоша. Това значи, че 2012 ще бъде много добра. Дай Боже да бъде добра година за мен.

„Гордея се с Озге.”
Доколкото е писано в пресата наистина ли сте женкар?

Моите връзки винаги са били продължителни. Но забележете аз никога не се разкривам. В този момент ако ме попитате „Вие гей ли сте? И на това няма да ви отговоря...и да е добро и да  е лошо не отговарям. В тази страна и без това за теб говорят сумати неща. Ако го приемаш насериозно ще полудееш. Шоумен съм, Артист съм.  Хората си мислят, че излизам всяка вечер и си правят изводи за това от едно мое минаване, докато излизам от дадено място. В един вестник писали за мен „ След бившата си приятелка не може да бъде омаян.” Сякаш аз искам да бъда омаян.

Предполагам, че визират Озге Улусой. Стана първа в „Няма такъв танц”, как намирате представянето й?

Аз не съм гледал финала , майка ми ми каза, че  е станала първа. Но се знаеше и без това, тя танцува много добре. Гордея се с Озге.

Оставате ли приятели след раздялата с бившите си любими?

Срещнем ли се с Озге се поздравяваме. Виждам се и с повечето. Аз не съм враг на никого.
Без това се знае,.. едно време съм обичал, дал съм нещо ценно/стойностно от себе си. Да се ожениш за друг/а, дори да имаш дете  стойността на даденото не се губи.

Много често ли сте се влюбвали?

Че човек в живота си не може да се влюби 40 пъти. Аз съм се влюбвал два пъти. Но разбира се всяка има различно място /в сърцето ми/.

Как върви връзката ви със Зейнеп Мутлу?

Добре. Тя е сравнително нова връзка.

Доста често ставате тема на магазинните предавания с любовните си истории.

Няма от какво да се срамувам и да бягам. Смешно ми е когато някои бягат през задната врата. Ще си кажате.. Довчера искаше да си известен, магазинните предавания да ти обръщат внимание. Какво стана?
От четири годишен насам съм в бранша  и мога да видя на всеки какво му е. Говоря два езика, завършил съм филмово училище в чужбина. И аз съм актьор в тази държава, и още х-броя души са актьори... В Турция да си актьор е толкова лесно, че....Затова искам да говоря само за работата, която упражнявам.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 13:43 от ~Мишел~

# 401
Мишел огромно благодаря за превода на интервюто с Илкер  Hug Hug Hug
Ще чакаме новите му проекти  Hug

# 402
Здравейте..
Вчерашния епизод както внаги беше доста смешен...
Елиф и Синан са си копия на Мурат и Зейнеп..с изключението че Зейнеп се нервеше на Мурат и му вдигаше скандали ако някоя негова бивша се появи..
А Елиф...тя по скоро си мълчи...и си пази гнева в себе си... Rolling Eyes

И като заговорих за Елиф и Синан...
Един поздрав от мен..
http://vbox7.com/play:4fd07f2d5d
Ако има правописна грешка ме извинете...

Искам специално да ти благодаря за невероятния клип на Синан и Елиф. Думите, които си използвала са много точни. Определено за всички нас феновете на тази двойка - тяхната любов е безсмъртна. И от показаното в сериала наистина е така ...  smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts

Съгласна съм с това, че Синан и Елиф и Мурат и Зейнеп много си приличат - най-вече по това, че любовта им е огромна, ревнуват се и са много забавни.   mrstraetz

Иначе има и разлики. Мурат доста често срещаше стари приятелки, съседки, съученички и много им се радваше, а Зейнеп толкова ревнуваше, че вдигаше сканадали, дори биеше понякога ....  Mr. Green

Докато при Синан по-рядко се появява някоя стара приятелка и когато се появи той направо се стъписва и един вид се чуди как да избяга. Елиф много го ревнува и се ядосва, но както ти каза задържа гнева си ...  Hug

Иначе от своя страна и Мурат и Синан много ревнуват Зейнеп и Елиф ...  Heart Eyes

Аз затова обожавам и двете двойка. Просто са страхотни във всяко отношение. Няма как човек да не ги обича ...    Kissing Heart

# 403
ferina - благодаря ти за хубавите снимки на Зейнеп Бешерлер - Мелек.   bouquet  bouquet  bouquet

Няма защо   bouquet
А ти правиш много интересни обобщения на изминалите епизоди  Hug
Продължавай все така  Hug

Много ти благодаря за думите ...  Hug

# 404
Относно Синан - на едно място пишеше, че ще участва до 230 епизод на друго до 233-ти. Навсякъде обаче се говори, че ще има бомба при която ще го убият, което е много жалко  no

Първо Елиф сега и Синан. Поне така, че бъдат заедно във вечността. Аз не искам никого да убиват.  cry

Но никой не ме пита за съжаление ...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт