Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
* Juliet * - това е същата информация, която вчера MAMA-AN пусна. Аз в общи линии обясних за какво става дума. Поредните глупости на турската преса. Затова и Берк лично изпрати писмо до медиите, в което опровергава твърденията им и казва че написаното за него и Гамзе е пълна лъжа и измислица и че няма нищо между тях ...  Wink

Просто в сайтовете се надпреварват да пуснат клюката.  Rolling Eyes

Поне в някой от тях вече пише за писмото на Берк и как опровергава всички клюки  Sunglasses

# 631
* Juliet * - това е същата информация, която вчера MAMA-AN пусна. Аз в общи линии обясних за какво става дума. Поредните глупости на турската преса. Затова и Берк лично изпрати писмо до медиите, в което опровергава твърденията им и казва че написаното за него и Гамзе е пълна лъжа и измислица и че няма нищо между тях ...  Wink

Поне в някой от тях вече пише за писмото на Берк и как опровергава всички клюки  Sunglasses

Да, знам че го е пуснала.. аз го взех от фейсбук..
Когато взех да го превеждам вече рабрах че е същото затова се извиних...

# 632
İddialara göre Gamze Özçelik ve Berk Oktayı el ele görmüşler ..

Haber Alıntıdır
Haber Doğrumu bilmiyorum .

Още една публикация от фейсбук .. не разбрах много, май са ги срещнали хванати за ръка .. според мен са пълни глупости...

И един подпис..

# 633

Изобщо не се притеснявай. Аз не ти правя забележка, просто оточних за какво става въпрос, а после видях, че и ти си писала Hug

Забравих да ти благодаря за страхотните подписи. Много ми харесват ...  Two Hearts Two Hearts smile3525

# 634

Изобщо не се притеснявай. Аз не ти правя забележка, просто оточних за какво става въпрос, а после видях, че и ти си писала Hug

Забравих да ти благодаря за страхотните подписи. Много ми харесват ...  Two Hearts Two Hearts smile3525

Благодаря за подписите и пак се извинявам, не знаех, че татията е същата...

# 635

Haber Alıntıdır

Още една публикация от фейсбук .. не разбрах много, май са ги срещнали хванати за ръка .. според мен са пълни глупости...

И един подпис..

Подписа е страхотен ...   bouquet   bouquet  bouquet

Разбира се, че са пълни глупости. Просто са били в едно и също заведение на една маса и от там са си измислили, че едва ли не са били хванати за ръце. Гамзе каза, че няма такова нещо - във въпросния бар тя е била с други свои приятели. Също както и Берк. Нормално е като колеги да не странят един от друг, а да си говорят. Но турската преса веднага е написала поредната глупост. Просто няма смисъл да ги коментираме ...  Rolling Eyes

Именно затова Берк за пръв път е написал лично писмо до медиите, за да каже че написаното е пълна лъжа. До сега не го е правил, но случаят тук е различен. С право се ядосва на тези глупости.  Wink

И отново ти казвам - няма нужда да се извиняваш. Ти просто пускаш нещата, които намираш. В това няма нищо лошо ...  Hug

# 636

Haber Alıntıdır

И един подпис..

Подписа е страхотен ...   bouquet   bouquet  bouquet

Разбира се, че са пълни глупости. Просто са били в едно и също заведение на една маса и от там са си измислили, че едва ли не са били хванати за ръце. Гамзе каза, че няма такова нещо - във въпросния бар тя е била с други свои приятели. Също както и Берк. Нормално е като колеги да не странят един от друг, а да си говорят. Но турската преса веднага е написала поредната глупост. Просто няма смисъл да ги коментираме ...  Rolling Eyes

Именно затова Берк за пръв път е написал лично писмо до медиите, за да каже че написаното е пълна лъжа. До сега не го е правил, но случаят тук е различен. С право се ядосва на тези глупости.  Wink

И отново ти казвам - няма нужда да се извиняваш. Ти просто пускаш нещата, които намираш. В това няма нищо лошо ...  Hug

Всъщтност това, че са били хванати за ръце е в кратката публикация и не ставав дума за въпросната вечер..Май е на руго място, което не успях да преведа - разбрах само е са били хванати за ръце...

# 637
И според мен са пълни измислици...пресата като си няма друга работа и си вре носа където не я бърка... ooooh!

Жули...новият подпис също е страхотен....

И аз да се разпиша с един....

# 638
И според мен са пълни измислици...пресата като си няма друга работа и си вре носа където не я бърка... ooooh!

Жули...новият подпис също е страхотен....

И аз да се разпиша с един....

Браво, много е хубав  Hug

# 639
Ето още един от мен ..
Този ми е любимия заради снимките  Heart Eyes

# 640
Вчерашния епизод беше много интересен ...  newsm44

Много ми харесаха Синан и Елиф - отново бяха близо един до друг. Първо, когато уж търсеха някакви документи на масата. Но Али добре ги подреди пред татко Ръза. Каза му, че ги чакал от 2 часа, а те се мотаели. Татко Ръза отново им се скара ...  txtloves newsm76 rotfImbo

После в колата Синан и Елиф бяха седнали отново заедно и казаха на Али, че ще му го върнат тъпкано. Големи са сладури ...   Two Hearts Heart Eyes  mrstraetz

Хюсню добре се посмя с тях, но когато му се обадиха за протеста и намери магаретата вързани за дърветата направо откачи.  Joy

Отново Текин беше виновен - на него момичета не му стигнаха. Хюсню каза, че иска да остане в гората. Синан, Елиф и Али добре му се посмяха ...  smile3532

Левент е ужасен - как можа да вземе дъщеря си и после да я зареже в хотела и онези, които го гонеха да я хванат.   no

Горката Мелек много страдаше, но ми харесаха думите на Елиф, че дъщеря й е като дете на екипа ...  Hug

Когато Месут чу, за детето на Мелек веднага хукна да помага на екипа. Тя така се изненада като го видя, а той я успокои, че ще намерят дъщеря й. Бяха много готини ...  Heart Eyes

Добре, че накрая Левент се осъзна и поне се обади да каже къде е детето. После разбира се избяга като страхливец, но поне екипа спаси детето и то се върна при Мелек.  smile3501

Мурат отново оправи нещата - като Тарзан се покатери на терасата и хвана онзи ...  Heart Eyes

Днес ни очаква поредният интересен епизод - нямам търпение ...  newsm74

# 641
* Juliet * - явно става дума за същата вечер, защото го пишеше в статията за бара. Но пак казвам, че за мен това са пълни глупости ...  Wink

^mine_123^ - страхотен подпис ...  Hug Hug Hug

# 642
* Juliet * - явно става дума за същата вечер, защото го пишеше в статията за бара. Но пак казвам, че за мен това са пълни глупости ...  Wink

^mine_123^ - страхотен подпис ...  Hug Hug Hug

Ами незнам може.. но и за мен това са си глупости ...

# 643
Ето една снимка на Синан, Елиф, Месут и Джанай от курса по танго - този момент беше много забавен... rotfImbo

# 644
Ето още един от мен ..
Този ми е любимия заради снимките  Heart Eyes

Даа....много е хубав.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт