Отговори
# 630
Аз предлагам да приключим въпроса със соята дотук, за да не занимаваме останалите с глупости. Разбрах, че не се ядат соеви продукти в бобов ден.  Peace

# 631
  • София
А, стига на savina_33 мъжа   всеки момент ще загризе пластелинени кебапчета вие за нек'ва соя...

# 632
Geraldine ти направо ме разби Joy иначе и аз чувствам някакъв странен глад, но ще се чака до утре сутрин за плодчее, а след това направо не знам какво да хапвам на обяд и вечеря в белтъчен newsm78 хем ми се хапва сиренце,мляко, а от колко време ми се хапват и яйца, пък месо по принцип не обичам, но тази година имаме луканки от прасенцеее и ми се ще и тях да ги опитам (изсъхнали ще да са Laughing ) и направо не знамммм  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 633
Е, какво да я промени темата, Алекс?  Mr. Green

# 634
  • WonderLand
Оох не знам какво ми става днес, страшен глад ме мъчи, страшно чудо - миналия път съвсем не беше така  Tired Днес - плодов - всичко режимно, обаче порцийките няма да споменавам, че май малко големи дойдоха, но не ме заситиха  ooooh! само да отбележа, че днес  мина на киви, круши, банан, шепа сурови орехи и чай. Нищо нережимно (освен количествата предполагам), часовете си ги спазвах, дано утре имам минусче вече  Praynig Така ми се е преяло сиренце с кашкавал на фурна с подправчици   chef имам в хладилника едно парченце чиста свинска кожичка, пърлена - голяма грешка ли ще е ако си хапна малко, че и за нея съм се затъжила Embarassed все пак грам сланинка няма по нея?

# 635
Прочетох ви бе  Party Не устоях.
Руми много ти благодаря за подкрепата и че си се сетила Mr. Green Hug Hug Hug
Нана тези твоите картофи трябва д асе патентоват вече, станаха много известни и търсени hahaha(имам 6 по интелектуална знам ги патентите, звънни да уредим нещо  smile3532 smile3532 няма да взимам голям %) Аз на другите ми варива, т.е. не утрешните, мисля да ти направя гювеча, който ми препоръча. Само да видя на кой алптоп я запаметих Laughing Сигурна съм, че и той ще е бомба и ще стане търсен затова, ако ти се занимава може да го пейстнеш и в рецептичките Simple Smile Peace
Савина 33 много се смях с историята за съпргуа ти Joy представям си го милия, дай му утре да хапне
 санитка много ти се радвам за дипломирането и въобще за всичко, което си постигнала. Хубаво е човек да оцени това, ккоето е постигнал и да успеее да му се зарадва. Аз имам лек проблем с това и все си повтарям, че трябва да си ценя успехите, ама на. Както и да е Simple Smile
Браво на всички лунуващи и плодуващи Peace а ти ламаринке скъпичка не си и помисляй кракът ти да стъпи тук в близките 2 месеца Naughty smile3534  love001  love001  love001
То като се замисля и аз скоро свършвам, а не ми се иска. Ще го продължа с една четворка заради пропуснатата след Нова година и така финалът за мен ще е на 2ри февруари Rolling Eyes
п.с. относно соята- "соеви" гранули и т.н. заместители на месо са за белтъчен като тези кренвирши измислени, а соята като ядка да го кажа  е за бобов. както царевица е за бобов, но ако е царевично нишесте или пшеничено или каквото е там за сладкиши е за въглехидратен!!!

# 636
Тинки мерси - то снимки бол, хаха кой знае колко си се отегчила Wink
Оценявам го и му се радвам... но винаги искам още  Twisted Evil

# 637
  • Sofia
Аааа ще му дам, приготвила съм му цяла кутия печено пиле за утре. Преди малко язва щях да хвана докато го обезкостя, че и аз съм много гладна.  Crossing Arms
Айде, лека пълнолунна нощ. Аз приспах зверовете и отивам да спя, че умрях от глад тая вечер.  Hug

# 638
Здравейте, приемате ли новаци?
От днес се включваме в режима с мъжа ми и смятам стриктно да го спазваме.
За днес менюто беше пиле фрикасе. Дано е било разрешено Wink
Утре сме на леща.

# 639
Аз лунувам още...
Затова от 19ч. до преди малко се въртях в кухнята и приготвих лападник,направих соленки,сварих боб за утре с кисело зеле  Crazy
Изпила съм 2.5л. вода.
И си изплаках очите по Листопада  Cry  Crazy

Лягам си и утре ще ви чета,че то мнооого бре...  #Crazy

# 640
  • София
Здравейте, приемате ли новаци?
От днес се включваме в режима с мъжа ми и смятам стриктно да го спазваме.
За днес менюто беше пиле фрикасе. Дано е било разрешено Wink
Утре сме на леща.

Може да го отпишете този белтъчен ден. Най-добре започнете утре отново.  Wink

Тинки, ще чакам отзиви за гювеча.

# 641
mama_nanka, пробвай утре отново. Преди това разучи режима на първа страница
Савина, така не съм се смяла от много време! Това ми напомня първия път като правих диетата- легнах си гладна и сънувам, че съм в университета, там около аулата- знаете в СУ как изглежда. Та сънувам аз едни тави с бутчета и картофи около тях. И знам, че съм на диета, ама като ги нагънах. И сутринта се събудих сита и гузна  Blush

Аз не издържах на лунуването. Накрая към 7 часа ми призля и хапнах около 60 грама сушени плодове. Жалко. А голямо желание имах. Дано все пак да има някакъв минус утре.

# 642
  • София
Мама Нанка, най-якото е, че гафа е още първият ден и веднагически  Mr. Green можеш да нулираш без да те е яд.
Смесили сте месо и млечни.

# 643
  • София
Мама Нанка, най-якото е, че гафа е още първият ден и веднагически  Mr. Green можеш да нулираш без да те е яд.
Смесили сте месо и млечни.

Смесили са месо, мляко, яйца и брашно. Ако все още помня добре рецептата за пиле фрикасе  Mr. Green

# 644
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
От утре и аз и мъжът ми се включваме във вашите редици.
Миналата година по това време правихме диетата и мъжът ми свали 8 кг., а аз нищо! Не знам защо но имам чувството, че на мен не ми действа! Странно!
Но все пак ще опитам отново!

Общи условия

Активация на акаунт