Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите за отслабване, споделени във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите за отслабване, споделени във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какво означава „като клокне“?
-
Какви са основните принципи на диетата Дюкан?
иначе и аз чувствам някакъв странен глад, но ще се чака до утре сутрин за плодчее, а след това направо не знам какво да хапвам на обяд и вечеря в белтъчен
хем ми се хапва сиренце,мляко, а от колко време ми се хапват и яйца, пък месо по принцип не обичам, но тази година имаме луканки от прасенцеее и ми се ще и тях да ги опитам (изсъхнали ще да са
Днес - плодов - всичко режимно, обаче порцийките няма да споменавам, че май малко големи дойдоха, но не ме заситиха
само да отбележа, че днес мина на киви, круши, банан, шепа сурови орехи и чай. Нищо нережимно (освен количествата предполагам), часовете си ги спазвах, дано утре имам минусче вече
Така ми се е преяло сиренце с кашкавал на фурна с подправчици
имам в хладилника едно парченце чиста свинска кожичка, пърлена - голяма грешка ли ще е ако си хапна малко, че и за нея съм се затъжила
Не устоях.
(имам 6 по интелектуална знам ги патентите, звънни да уредим нещо