Отговори
# 690
  • София
tonkabonka, зеленчукова салата може винаги. Flutter
Мерси много!   bouquet
Камък ми падна от сърцето, тъй като останах с впечатление, че е разрешена само в белтъчен ден.  Blush

# 691
Добър ден  Hug
И следващата лунатичка да се изкаже:
само -400гр  Confused
Очаквах поне кило...Тая луна,нещо не ми допадна..  Thinking
Нищо,все файдичка.

Дейзи,сега и една снимчица ако качиш на перденцата да се порадваме с теб  Simple Smile Наскоро и аз се чуствах като теб.Моята мечта беше да разкарам завещаната от свекъра гарнитура,която беше негов набор за нещо ново и модерно.Голямо драпане беше...  ooooh! Гледаше се на нея,като на някаква реликва,а тя горката....и на боклука ме беше срам да я хвърля,да не видят съседите какво съм си имала у дома  ooooh! Сега имам страхотен кожен кралски ъгъл-красота  Heart Eyes
tonkabonka,салатите са даже задължителни със всяко хранене  Peace

Добре дошли на всички нови кандидатки и съпружията им  Simple Smile Успех и силна воля  Hug

# 692
здравейте   bouquet

включвам се във вашата темичка.
бях на 90 дневната само 1 месец точно преди година, когато имах да свалям още килограмчета от бременността и останах супер доволна. от тогава съм на разделно хранене, но от 2 месеца и покрай празнично го занемарих и започнах да хапвам достан нездравословно и веднага ми се отрази в + Simple Smile

затова от днес съм пак в редиците на 90 дневната. намирам я за много удобна за спазване и супер ефективна.

стартирам 67кг (при ръст 173) и целта ми е 62-63. на тези се чувствам най-добре, а и няма да ми се налага да си сменям гардероба  Laughing

успех на всички!  Peace

# 693
Калция се обсъжда доста често напоследък... от обща култура ми беше ясно, че един вид храна не съдържа само един вид витамини, минерали, микро и макроелементи. Плюс това гугъл има таблички за всякакви съдържания. Затова малко в повече ми дойде "Как така калций само веднъж на 4 дни?"  Peace

Странно как грубия тон се толерира, а закачките между диетуващи са пошли?  Whistling

Савинка, добър стимул! А тоз, който ме гледа от огледалото е още по-добър  Mr. Green

Звездичке, отначало, отначало.. то пък всеки ден ли да нулираме  Joy

tonkabonka, зеленчукова салата може винаги. Flutter
Мерси много!   bouquet
Камък ми падна от сърцето, тъй като останах с впечатление, че е разрешена само в белтъчен ден.  Blush
Даже колкото повече - по-добре.  Peace[/b][/color]

# 694
Здравейте!Аз съм нова  тук.От днес и аз съм във вашите редици,надявам се да издържа до края.Опитвам се да прочета всичко по темата ,което сте публикували до момента,но нямам много време за ровене ,малкия не ме оставя.Страшно полезни сте .В момента съм около 65-67кг. крайна цел - 53-55 кг.Успех на всички.И да попитам 3в1 позволено ли е ,пия го много разредено?

# 695
  • софия
Добро утро дами   bouquet ,ден плодов

з.Фреш от грейпфрут
пр.о -портокали
о-мандарини
сл з -ябълки
в-Фреш от грейпфрут

Не знам защо не се отчита нищо на кантара при условие ,че чувствам корема си залепен за гърба  newsm78,надявам се утре да има помръдване.Исках да попитам голям проблем ли е във въглехидратният ден за вечеря не мога да изям 1 блокче шоколад защото без 1 мога но само с 1 не мога  Laughing както казва синът ми аз съм кръвна група шоколад.Вместо това изпих един фреш и заспах,знам че няма общо с правилата ама друго не измислих.

# 696
Здравейте, от няколко дни ви чета, а от вчера вече и аз съм на диета Simple Smile За прокола 178 см 72 кг.... Искам да стигна до 60 кг, колкото си бях и лятото. Покрай спирането на цигарите увеличих яденето и резултатът е на лице  Mr. Green
 2ри ден
З: Чай и ябълка
О: Картофена супа
В: като обяда

# 697
Здравейте момичета,
след лунния не съм се теглила, ама колкото-толкова. Днес сутринта мъжа ми ме гледа, гледа и вика: "Брееееййй, от тая диета ти отслабна, отделяш храни, които аз ям ... станах над 100 килограма и аз я почвам! " Laughing Та от днес мъжа ми е на режим и на мен ще ми е много лесно с почивката. Само не знам дали ще издържи, защото той спортува активно, ама нека да опита  Wink
Днес ми се яде месо и ще ям такова на обяд ... ох, така като съм в почивка ми е объркано малко все още ....
Лек ден на всички и повече усмивки и добронамереност  Peace

# 698
Здравейте!Аз съм нова  тук.От днес и аз съм във вашите редици,надявам се да издържа до края.Опитвам се да прочета всичко по темата ,което сте публикували до момента,но нямам много време за ровене ,малкия не ме оставя.Страшно полезни сте .В момента съм около 65-67кг. крайна цел - 53-55 кг.Успех на всички.И да попитам 3в1 позволено ли е ,пия го много разредено?
Не е.  Peace

КАфето или чая трябва да са без захар и мляко.

# 699
BubolecheMeche, щом не увеличаваме... е, може и по-добре, но явно трябва време.
За закачките -  светът е оцелял, понеже се е смял. Whistling

# 700
Добро утро ,момичета:)От днес се връщам във вашите редици с начално тегло 75 кг.при ръст 172 см..Започвам с още 5 колежки,всяка с различна мотивация и воля,но ще ви държа в течение как се движат килограмите ни Simple SmileАз за себе си целя смъкване на максимум 10 кг.,но идея си нямам как ще свалям,дали бавно или пък рязко,че работата ми е много интензивна,ходене по цял ден.Нана ,според теб,ако изобщо стане така и още първия месец смъкна да кажем 10 кг(почти невероятно,но...),може ли да прекъсна режима,като естествено после спазвам правилата на почивката?Аз вече веднъж го спазвах,спазвах и почивата и вече от 2 месеца не съм и в почивка, не съм и качила.Flowerr,слънце,ти не беше ли висока доста,в смисъл вероятно ,когато бяхме на едни кг. при теб по-малко са личали и  в този ред на мисли си много близко до целта сега да изглеждаш и по-добре от мен :)Lamarina,пожелавам ти на теб това дето го искаш толкова много,пък здраве да е,има ли килограми отгоре,има го и режима-винаги могат да се свалят:)Хубав ден от мен Simple Smile

# 701

И не е размахвал пръст? Айде бе?!  Shocked

# 702
  • София
Браво за минусите на всички!
Савина, ти ми скри шапката!  Shocked И аз имаХ  Laughing много за сваляне, но никога не съм сваляла с такъв темп.  Hug

Луната ми се отрази благоприятно на мен изглежда, защото нямам плюс след белтъчния, което си е постижение.  Crazy
Днес варива:
морков и кафе с мед
ориз
ориз
Направих и оная лимонова чудесия, отлежава в хладилника и от утре ще я почвам, само да не забравя да засека мерките, да видим наистина има ли ефект на сантиметри.  Thinking

Тонкабонка, добре дошла!  Grinning Останала съм с впечатление, че принципно си доста гърчава, да не вземеш да се свършиш с тоя режим?  Laughing

# 703
  • София
Нана ,според теб,ако изобщо стане така и още първия месец смъкна да кажем 10 кг(почти невероятно,но...),може ли да прекъсна режима,като естествено после спазвам правилата на почивката?

Не вярвам да свалиш 10 кг за първия месец. По принцип с всяко следващо завъртане килограмите, които се свалят са по-малко.
Така или иначе 90-те дни трябва да ги изкараш. Иначе просто рискуваш да върне всичко.

# 704

И не е размахвал пръст? Айде бе?!  Shocked

Оф
1 во онова, което казах се отнасяше за соята, не за калция
и 2 ро - аз го казах веднъж, а до колкото виждам в последните си няколко поста ти непрекъснато "боцваш" някого за нещо... не знам кой размахва пръст в случая, но и не мисля да го правя на проблем. Просто мисля, че има и други начини за общуване. И не знам каква е била темата преди 2 години, но ако е имало същите намеци и подхвърляния от твоя страна - ми да нормално е да не се промени отношението към подобни неща. Нямам нищо лично към никого... просто ми е тъпо през няколко поста да чета заяждане на дребно. Каквото казвам - било то грубо или не, го казвам в духа на идеята видиш ли, че някой прави нещо не по правилата да го споделиш, за да не отидат услията му зян. Не се правя нито на много знаеща, нито на много можеща...

Общи условия

Активация на акаунт