Отговори
# 675
Какво изтерясахте с тоя калций? Да не е казано, че само в месото и млечните го има?! Веганите трябваше да живеят в гипсово корито по тая логика...

Абсолютно!  Joy
За да не спамя само - днес ще съм на макарони с доматен сос, за вечеря - нещо сладко, но не съм измислила какво.

Само да внимаваш със соята, чеее ... smile3516

У нас днес - пърленки!

Не смятам че има нещо лошо да се пита- интересувал се някой- получил отговор.. относно изтерясването-  май е всеобща диагноза  Whistling

# 676
Добро утро!
Днес ми е втори плодов -дано издържа Stop
Искам да попитам маргарин кога може да се яде(в кой ден)?

Можеш да ядеш филия с маргарин във въглехидратен.

# 677
Удържах! Успешно стигнах финала! За сметка на това там не ме чакаше дори тиквен медал. Нищо не съм свалила от лунния ден! Shocked
Един вид от началото на диетата няма минуси, няма плюсове. Whistling Явно съм изчистила водата покрай боледуването и сега остават за сваляне сланинките. Mr. Green
Ето че си измислих стимул.

Продължавам смело напред.

добро утро от мен! за тази четворка имам  минус 1,700 не е много но пак е нещо !

Как ще е малко? Почти два килограма си свалила за 4 дни и казваш, че е малко.Моля ви! Naughty

Друго си е 10 (кг) за 4 (дена). Whistling

Значи ще е соев сладолед!   Mr. Green

Да не ревеш после... smile3506

Що? НЕма да реве -  почва отначало. Mr. Green

# 678
Добро утро Wink
Писе, Дейзи - браво! Чудесен резултат.

Смятам, че заяждането на дребно е изключително пошло и смешно Simple Smile
Ако не желаете да се обсъжда менюто ви, защо тогава го пишете?!
Аз продължавам да си мисля, че темата е за "взаимопомощ" и щом видиш нещо не по диетата би било добре да го споделиш с другите Simple Smile

# 679
  • България
хайде отново тук
стартирам 56кг-цел 50кг
ден първи-закуска фреш  обяд-кофичка кисело мляко вечеря-риба и салата зеле с моркови
вода 2литра

# 680
blackisback сууупер особено талията! имаш много добри резултати за 1 седмица Flutter продължавай така Hug

# 681
  • Sofia
Добро утро! За протокола: до тук 8 дни, резултат - 8 кг. Днес, ден 9-ти, белтъчен: з - банан, о - печено пиле с печени чушки, в - мишмаш със салата.
Ето малко стимул, на който му трябва  Mr. Green

# 682
  • WonderLand
Добро утро  Hug
 Аз след плодов, при цялото количество плодове което изядох се събудих с -2,5 - т.е. пак съм 67,5, ама тоя път напълно сигурно, кантара директно там закова. Сега се надявам всичко да потръгне надолу, до целта остават 7,5кг.
Днес белтъчен и съм планирала плочка сирене поръсено с кашкавал и подправки и метнато във фурната и свинска пържолка за вечеря. Сега отивам да закуся с 2 круши и чай.
Хубав ден на всички   bouquet

# 683
ехаааа
след въглехидратен съм минус 1.5  Joy Joy

# 684
Добро утро!
Днес ми е втори плодов -дано издържа Stop
Искам да попитам маргарин кога може да се яде(в кой ден)?

Можеш да ядеш филия с маргарин във въглехидратен.
Мерси много bouquet

# 685
  • София
Здравейте, момичета!
След много офлянкване най-после твърдо реших да се запиша в редиците ви и ще ви следя ежедневно.  Grinning
Изчетох всичко в началото, но все пак ми изникна едно въпросче.
Салата, зеленчукова имам предвид, само в белтъчен ден ли се яде?

Мен ме притеснява малко фактът, че не чувствам глад, откакто спазвам режима, като изключим плодовия ден.  Mr. Green Не ям много, но не е и като да не е без нищо. И нямам никакво намерение да се меря всеки ден, а веднъж месечно.

savina, ти ме разби и шокира.  Shocked
Ти ядеш ли изобщо?  Grinning

# 686
  • Sofia
Ям си всичко каквото се полага, нормални порции. Просто моите кг са много, така че за мен 8 кг не са чак толкова много. А и аз в началото винаги бързо отслабвам. После, разбира се, по-бавно. Но и аз съм доволна много. Резултатът е по-добър от Дюкан даже. Явно най-накрая открих точната диета за мен. Дай боже!  Praynig

# 687
 tonkabonka, зеленчукова салата може винаги. Flutter

Правилно, и аз на старт на диетата съм сваляла много килограми -  това е от новия режим, намалено, различно хранене, от незадържането вече на вода и т.н.

# 688
  • sf
ДД
Днес любимият ми ден  Joy
З- кафе с банан
О- салата с кубети и една бисквитка
В-май пак такова,но и малко черен шоколад

# 689
И нямам никакво намерение да се меря всеки ден, а веднъж месечно.

И аз така съм решила. Мисля да се претегля след края на първия цикъл (след първия воден), защото кантара ми не е електронен и май не много точен, а не искам да ми стихва ентусиазма Grinning
Днес за мен е бобов:
з. две мандарини; о. зелен боб с бамя и доматен сос; в. същото

От както съм на диетата свикнах да готвя вечер за следващия ден, взимам си в кутия на работа и остава от същото за вечеря. Доста е удобно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт