Отговори
# 660
  • Варна
Привет!

+500 след вчерашното голямо плюскане (пърленки, макаронена салата и торта, ядки... и т.н.) но няма страшно!

Дейзи и Писето,  smile3501 браво!

За калция си говорехме преди няколко страници и за това, че често ядем месо в белтъчния за сметка на млечните. Моят мъж не яде нищо млечно (свекито също). Мирише му на гадно, особено сиренето  Joy Сега и аз се зачудих откъде си набавя калций  newsm78

Успешен ден!

# 661
Спорен ден и много ------- от мен. Днес съм до 20.00 ч на работа така че грабвам едни пълнозърнести спагети с дом. сос  и  3 парченца черен шоколад и изчезвам   bouquet   bouquet    bouquet

# 662
Добро утро Coffee След вчерашния лунен съм -700гр Flutter Можеше и повече, но си имам гости от червен бряг и може би задържам вода Mr. Green все пак съм си доволна Flutter  Сега закусвам ябълка и кафе Simple Smile за обяд и вечеря ще е нещо с яйца Whistling

# 663

flowerrr, погледни в нета рецептата за бъркана пица - тестото е разкошно  Peace

Точно такова ще правя, надявам се да стане Simple Smile

Относно калция- най- голямо съдържание от зеленчуците има в зелето, от бобовите- соя и боб, а от ядките- сусам и бадеми, имай предвид, че за абсорбцията на калция е необходим Вит Д ( калция се пренася свързан с белтък, синтезирането на които става с помощта на Вит Д) Дано съм помогнала Simple Smile

# 664
Какво изтерясахте с тоя калций? Да не е казано, че само в месото и млечните го има?! Веганите трябваше да живеят в гипсово корито по тая логика...

http://greenlifebg.com/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%8 … D1%86%D0%B8%D0%B9

Добро утро!

# 665
Добро утро!
Днес ми е втори плодов -дано издържа Stop
Искам да попитам маргарин кога може да се яде(в кой ден)?

# 666
Добро утро!
Хем го обичам кантарчето,хем малко ме разочарова -500.
Цял ден лунувах и гладувах и само 500 (Аз се надявах на повече),Нонищо ,и това е добре.Въпреки че ми налита вече МЦ.И на това съм доволна.Всеки ден да свалям така.
Днес белтъчини,по-късно ще кажа.
Дано и другите момичета да сте свалили от вчера!

# 667
Добро утро и от мен, днес - 500 след въглехидратен  Hug обичам го този ден.
з - портокал и кафе
о - геврек и кифла с мармалад
в - препечени филийки с кьополу

А за днес съм се заредила с помело и портокали.

# 668
Добро утро! Аз съм -700 след луната, като не я издържах, че кръвното много ми падна и хапнах вчера сушени плодове.

Вчера заспах след 12, че си чета книжки, мислих, че ще спя поне до 9. Е, събудих се в 6 с много странно усещане- все едно имам топка в гърлото  Shocked Такова нещо не бях усещала никога. Много неприятно. Мисля, че е глад. Още не съм хапвала.

За днес съм приготвила две сръбски наденици с топено сирене  smile3508
Ако ще турско да стане утре и да кача кило, хапвам си ги с чиста съвест.

И сега малко статистика:
от началото на диетата до сега, което е седмица, съм свалила точно 3килограма. Като сантиметри, това са -1,5см от бедрата в най- дебелата им част, -0,5см над коляното, -1,5см от ръката, -1,5см от дръжките и вниманиееее -4см от талия!  newsm44

# 669
Какво изтерясахте с тоя калций? Да не е казано, че само в месото и млечните го има?! Веганите трябваше да живеят в гипсово корито по тая логика...

Абсолютно!  Joy
За да не спамя само - днес ще съм на макарони с доматен сос, за вечеря - нещо сладко, но не съм измислила какво.

# 670

Абсолютно!  Joy
За да не спамя само - днес ще съм на макарони с доматен сос, за вечеря - нещо сладко, но не съм измислила какво.

Само да внимаваш със соята, чеее ... smile3516

У нас днес - пърленки!

# 671
  • Варна
добро утро от мен! за тази четворка имам  минус 1,700 не е много но пак е нещо !
Как ще е малко? Почти два килограма си свалила за 4 дни и казваш, че е малко.Моля ви! Naughty

# 672
Значи ще е соев сладолед!   Mr. Green

# 673
Добро утро.  morning

-300 след макароните и шоколадите вчера.  bowuu

Днес плодов.
З: 1/2 ябълка (от тия дет са по половин кило всяка  Mr. Green)
За през деня нар, банани, сушени червени боровинки и сурови бадеми.

Може и аз да скокна до книжарница днес по някое време да взема една опаковка пластелин. Grinning

Моят мъж като ме видя да нагъвам шоколада за вечеря ме пита "Ам тва позволено ли ти е?" Викам "Мхм" с пълна уста "Ебасиииии диетата" каза  Laughing

# 674
Значи ще е соев сладолед!   Mr. Green

Да не ревеш после... smile3506

Общи условия

Активация на акаунт