Отговори
# 645
  • София
Мама Нанка, най-якото е, че гафа е още първият ден и веднагически  Mr. Green можеш да нулираш без да те е яд.
Смесили сте месо и млечни.

Смесили са месо, мляко, яйца и брашно. Ако все още помня добре рецептата за пиле фрикасе  Mr. Green
А ето как стана ясно колко лош кулинар съм. А не ми личи!  Grinning

# 646
  • София
Хахахах, занизахме се тук, че и половинките влачим....
Тъй де, утре и аз пристигам, барабар с Разкоша Blush
Все си мислех, че никога повече няма да съм над 70....ама ей го, 72 чукнах ooooh!
Няма да се дам на чистата мас!  Joy
Хубава от мен, утре съм на отчет.

п.п Бабс, ти ли зарибяваш с картофи? Какви? Thinking

# 647
За лека нощ така се разчуствах и аз на листопада (сдържах се да не пусна някоя сълзичка, че мъжа ми ще ми се подиграва) и после се смях с глас на сърцераздирателната история на savina_33 - горкия мъж  Joy След 90 дни трябва да му направиш голям подарък на човека Simple Smile А дали може да е от "страничния ефект" на диетата?   bouquet Нищо не се знае Hug Лека нощ, сладурки Simple Smile

# 648
Лека нощ и от мен! Лягам си щастлива и сита след протеиновия ден  Hug и най - важното не съм сгафила нито веднъж с менюто и запазих резултата от плодовия - 1,5  bowuu

# 649
  • Варна

Между другото, някой да знае къде се продава заешко месо? Незамразено по възможност.

По магазините май е замразено, щото не се купува толкова... Иначе баща ми гледа 200-300 "парчета" и на мен ми е писнало от заешко месо. Имаше идея да си прави зайцеферма, ама... По скоро остана хоби и между другото снабдява целия блок  Laughing и мамите покрай мен дето захранват. Не ти предлагам, защото и аз не бих купила от непознат.

За протокола: утре - втори плодов. Кърмата се регулира май май... След предния плодов намаля доста, но за утре съм се заредила с ядки и лактогонен чай. До тук за 7 дни = -4 кила  Crazy

# 650
Смили се бе Тинки...то Ламарин'та ней от желязо бе  Laughing...сърце носи да му се незнае - бебИиииииИ иска...ей, ама никакво съчувствие в тази тема, аммм да подам документи да игрАм у некой турски сериал, та белким някой проронил и за мен сълза и ми влязъл в положението Crazy

+3 кг. днес сутринта...м***а му  Close...утре бобов...

# 651
  • Варна
Добро утро!
-100 след бобов Laughing Laughing.смешна работа Mr. Green
Хайде, очаквам днес големите минуси, ставайте лунни!

# 652

Хайде, очаквам днес големите минуси, ставайте лунни!

Аз станах, резултата при мен е -1, вече тежа само 81,9кг. Април 2011 почнах от 111кг....
Днес смятам да го карам на плодове и зелена салата, за да не видя утре +++++++++++
Пълнолунието не ми влияе на съня, толкова сладко съм спала тази вечер, че не ми се ставаше.
Снощи сбъднах една своя мечта - сложих си пердета от кадифе в спалнята. Страхотно уютно стана!

# 653
добро утро от мен! за тази четворка имам  минус 1,700 не е много но пак е нещо !
за днес менюто е
з . кафе с ябълка
о - дробчета с лук и зелена салата с краставица
в - пил бутче с зелена салата и краставица
пожелавам ви много минусчета  Hug

Deizi Dar - страхотен резултат браво за постоянството   bouquet

# 654
добро утро от мен! за тази четворка имам  минус 1,700 не е много но пак е нещо !
за днес менюто е
з . кафе с ябълка
о - дробчета с лук и зелена салата с краставица
в - пил бутче с зелена салата и краставица
пожелавам ви много минусчета  Hug

Deizi Dar - страхотен резултат браво за постоянството   bouquet

Благодаря! Резултат от -1,7 за една четворка е повече от добър. smile3501

# 655
Добро утро  Hug Още една лунна се излюпи с мижавия резултат от -0,200  newsm78
то за мен май не си струваше целия зор на един фреш за такъв резултат,но....минало

Дейзи браво на теб!  smile3501

+3 кг. днес сутринта...м***а му  Close...утре бобов...

Ламаринке  #Crazy  #Crazy  #Crazy съчувствам ти!

# 656
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,фиданки,
от днес започвам и аз. WinkМенюто ще е следното-
З.ананас
О.Яйца на очи и салата
В.Дроб на скара и салата  chef

Лек и режимен ден на всички!!!

# 657
  • Козлодуй
Добро утро и от мен! Отново се завръщам във вашите редици. Този път си имам подкрепление - съпруга ми. Започнахме на 02.01. За 2 четворки резултата определено ми харесва. При мен - 3,200, а при него - 4,200. Като се има предвид , че съм в МЦ, а той всеки ден(без плодов) си хапва за обяд по една филийка Вита. Реших да не го мъча много, че да не се откаже.  Целта ми е 60 кг, т.е. още 6,5 кг до целта. А на мъжа ми........колкото - толкова. Едни 10-15 кг ако може да смъкне...ще изглежда прекрасно Simple Smile
Днес сме на протеини - за обяд мисля салата със сирене и кашкавал, а за вечеря - печена пъстърва. Много отдавна ми се е прияла. Единствено в протеинов ден обяда ми е различен от вечерята, ама........яде ми се от всичко Simple Smile
Виждам много познати никове от предишното завъртане. Радвам се за постоянството и за успехите ви.

# 658
Добро утро Simple Smile

Днес въглехидратен, ще "бъркам" пица, дано стане, че снощи ме предупредиха, че ще се минат през магазина след работа за тесто "за всеки случай"  Laughing ...
Успешен и усмихнат ден Simple Smile

# 659
Не е за вярване направо  ooooh! Вчера ми беше стриктен плодов !
З- Ябълка
О-1 1/2 портокал
СЗ - ябълка
В- Салата
Течности -вода и кафе
И нямам абсолютно никакъв -  Crossing Arms
Мислих си , че този път ще успея по лесно да прекрача числото 60 . В момента съм 60,4кг - да ама не.
И предния път много трудно го прекрачих и сега пак  Tired
Оплаках се , олекна ми - благодаря  bowuu

flowerrr, погледни в нета рецептата за бъркана пица - тестото е разкошно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт