Отговори
# 450
Добро утро!

Всъщност, не е добро- тотално съм отчаяна- днес кантара посочи 63, т.е +3 за 3-те четворки, в които бях най-режимна, бясна съм и започнах да губя доверие, сега ще си сменя и лентичката, как е възможно това??????????????

# 451
Спокойно и аз съм така... не ми се спи нещо.
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Моя кантар е кандитат за полет Whistling

И моя показа +1 ... да видим утре след водата и луната дали ще остане в къщи или ще полети към казана...

# 452
Тая сутрин явно всички кантари са за бой ooooh!Днес ме показва +1 кг. ееееее то бива бива ама ..... TiredНо продължавам де ,дори вчера се домотивирах от една приятлка, която за едно звъртане е свалила 18 кг Rolling Eyes .
За днес планувам:
З:2 ябълки
О:пица
В:бисквитки Траяна съм си купила(дано не опустуша цялата Laughing)
Ох вчера имам малко прегрешение вечерях в 20.30 ама не можах нещо да се организирам по-рано Flutter
Айде следващите публикации да са само с минусчета...

# 453
  • Варна
Добро утро!

Картофите на Нана са коментирани на стр. 4 от темата  Peace

Нана, сложи си ги в подписа и без това нон стоп това се пита и отговаря, шегичка  Laughing

# 454
Добро утро.
За пореден път след белтъчен задържам /поне не съм на плюс../ Значи каквито и белтъци да ям - все тая. Дали 1 или 3 пак все тая...

Днес варивата мисля да изкарам на картофи, защото от ориза със зеленчуци миналия път пак задържах /и пак добре, че не качих../, но пък и до WC съм ходила.. половин път... Tired
Мисля да си опека картофките цели във фурната.  Heart Eyes

Успешен ден на всички
!

# 455
  • София
Добро утро!
Отчет за първата четворка -1,5 кг, като вчера и днес сутринта кантара показва едно и също. Отчитам  като грешка непиенето на кой знае колко вода, ще бъде поправена, макар и със зор.
Днес задушени зеленчуци( взела съм съм един микс броколи, карфиол и моркови) с някакво месо, още не съм решила какво. За обяд може вместо месото да е сирене.
 И аз не спах, до два часа гледах телевизия.

# 456
Добро утро!

Всъщност, не е добро- тотално съм отчаяна- днес кантара посочи 63, т.е +3 за 3-те четворки, в които бях най-режимна, бясна съм и започнах да губя доверие, сега ще си сменя и лентичката, как е възможно това??????????????
Да не ти е развален кантара?  Thinking ПМС ? Да не прекаляваш с количествата?
На мен и този път след въглехидратен ми показва минус, странно, а си хапнах доста. Днес ми е плодов, но този път ще съм на моркови и зеле - поне съм го пробвала и знам че мога 2-3 дни да изкарам на такава салата без да ми пристъргва.

# 457
Добро утро!
Отчет за първата четворка -1,5 кг, като вчера и днес сутринта кантара показва едно и също. Отчитам  като грешка непиенето на кой знае колко вода, ще бъде поправена, макар и със зор.
Днес задушени зеленчуци( взела съм съм един микс броколи, карфиол и моркови) с някакво месо, още не съм решила какво. За обяд може вместо месото да е сирене.
 И аз не спах, до два часа гледах телевизия.

Ако ти се експериментира аз вчера ядох същия микс с кисело мляко с чесън. Много вкусно ми беше! Grinning

# 458
  • София
 А, разбира се! Кисело мляко с чесън и копър мога да сложа на почти всичко  Mr. Green
Много обичам да заливам с това дробчета с лук. Хмм дали да не взема едни дробчета за вечеря. Ще се върна да чета, че за дробчета нещо не си спомням как стоят нещата.
п.п А, ма то е смесване, аа не не без млякото не ми се ядат. Ето как спестих 5лв  Mr. Green

# 459
Добро утро!После ще ви прочета,но да попитам,може ли цикъла да ти идва по-рано,заради режима.Почнах на 4.12. и на 15.12. ми дойде с цяла седмица по-рано,днес пак така.Дали си оказва влияние,(което е по-добрия вариант)Или да търся причините някъде другаде(при добрия стар гинеколог). Sad
След вчерашния въглехидратен,кантерчето ми показа минус 100гр.
Днес ще лунувам с вас,стягайте се!

# 460
  • София
Може, но гинеколога не пречи,, може да е всичко все пак. Аз съм с големи проблеми с цикъла и се надявам да го регулирам с режима. От 01.12 три пъти съм била в цикъл.

# 461
Geraldine, аз също бухам това мляко на всичко, че и на зелева салата и всичко дотук много ми харесва  Mr. Green

Дробчетата са си за белтъчен, но за несмесващите са без мляко, да Wink

# 462
Хайде да се запиша и аз.Два пъти съм правила режима.Първия не го довърших,втория-свалих 10кг,но след едно завръщане до БГ си ги върнах(моя грешка).Започнах на 03.01,целта са ми 10кг и знам,че ще ги сваля.Днес съм на въглехидрати.Закуската ще е ябълка.Обяд и вечеря-домашен хляб с орехи и салата домати и краставици.
П.П.Четох,че коментирате калция в храната.Сега като се замисля,започнах да имам проблеми със зъбите,но това е пак моя грешка,защото без да си дам сметка почти изключих млечните за сметка на месото,но това завъртане ще регулирам нещата.

# 463
  • Sofia
Добро утро,днес ми е 7 ден на диетата и се чувствам много добре и не съм гладна.Обаче ,имам малко проблеми с ходенето на тоалетна,хич не мис е иска да почвам с разхлабващите чайчета ,защото преди време направо се бях пристрастила към тях и никъде на тръгвах без Сание.Вие имате ли такива проблеми ,как се справяте?
Днес ми е въглехидратен ден:
З-мандарини
О-жито с орехи и мед
В-мисля ,постни палачинки или пак жито

# 464
kyky   и аз имам този проблем още от преди  винаги когато съм на диета и не мога да ходя по голяма нужда по цяла седмица и корема започва много да ме боли! преди пиех хапчета бизалакс но честно казано хич не ми се иска пак да започвам с тях ! надявам се като  посвикне организма ми с режима на хранене и това да се регулира !

Общи условия

Активация на акаунт