Отговори
# 555
  • София
Здравей те и от мен.От както съм на диетата нямам проблеми с WC то,чак не мога да повярвам ,че мога да ходя като нормалните хора. newsm44
Относно рецептата на НАНА -картофки с ориз съм я сложила в рецептите за да може по лесно да се намира.

# 556
Относно чайчетата, в една друга тема бях чела че някои мами отслабват с джинджифилов чай, та до колко е истина и до колко е режимен? Иначе днес много добре се справям с приготвянето на храната (взех си поука от вчера) за закуска имаше кафе + круша + зелен чай, за обяд си спретнах една пържолка с чушки, лук и домати - даже не можах да я изям цялата. Единственото, с което съгреших беше, че се наложи да изляза и обяда беше чак в 15,30 ч...

# 557
Аз лично лимоновия сок го правя с 1 кутия цвят липа, която е 40 грама. Не ме боли корема от сока, а попринцип имам проблем със стомаха. Да, замества закуската - всепак това е лимон, а той е плод Simple Smile Ще си призная, че е гадничък, понеже няма вкус на лимон, тоест не е кисел, а горчи от лимоновата кора, но е поносимо Simple Smile

# 558
Хайде и аз следпразнично  Animal Pig отново на любимия режим Laughing Днес ми е 3-ти ден и ми се струва че пораженията от трапезите почти ги няма вече. Вдругиден със сигурност кантара ще покаже Praynig Аз след като стигнах желаните килограми като започна да спазвам отново режима при нужда, не правя плодовия ден, а още един въгл като гледам количеството на изядената храна да не надвишава 200 гр. тогава. И не карам 90-дни, а около седмица или максимум 10-тина дни. За тези които тепърва започват режима да кажа че освен резултатен, той е и приятен и колкото по-стриктно се спазват правилата на първа страница, толкова постиженията са по-добри.
За лимоновия сок - често го пия сутрин, но смесен с портокалов или от мандарина, че иначе страшен киселяк Sick Като цяло сутрин предпочитам плодов цитрусов сок, вместо плод... А ако имах подходяща сокоизтисквачка сигурно и от други подове щях да си правя фрешове Peace

# 559
Dzak, и аз лунувам  Peace Доста ми е лесно при това. Бях на лекции, по задачки, по кафета и то станало 4.30. Чайчета пих, вода по- малко засега, но ще наваксам и фреш- може би около 300мл. А то единия грейпфрут толкова горчив, че ми стана лошо чак  Sick Но като цяло минава много по- лесно от другите дни. Май ще ми стане любим  Party

А за какво се пие този чай, който коментирате- уж четох, но явно ми е убягнтало.

А колкото това за детенцето- да не би пък да е нещо хормонално?

# 560
  • София
Да ви следя Simple Smile

# 561
  • София
Ами то е този лимонов сок с лайката... 7 лимона, 100гр лайка, вода... Питам само, не го натрапвам!!! Всеки сам решава за себе си, разбира се! Знам, че е отделно хранене - всепак е плод... А ядките са на чипи и пише, че са без добавена сал и брашно... Но няма да ги ям... Сурови тук, в моя град, не знам къде има,а няма кой да ми гледа слънцето, за да обиколя да си намеря... Значи без ядки....  #Cussing out
Този лимонов сок го писах тук в темата  преди време,но рецептата не е така.Прави се от 7 лимона,3 кутии чай лайка и 1.5л вода.Лимоните се пасират с корите и се смесват с чая и водата.Стои 24 часа в хладилник и се прецежда.Пие се 7 дни по 200мл сутрин на гладно.Не дразни стомаха. Peace

И за да не е спам,мисля от утре и аз да започна диетата.Имам много за сваляне. Embarassed
Три кутии от по 20 пакетчета ли? И те сухи ли се слагат или се вари чай от тях?

# 562
Dzak, и аз лунувам  Peace Доста ми е лесно при това. Бях на лекции, по задачки, по кафета и то станало 4.30. Чайчета пих, вода по- малко засега, но ще наваксам и фреш- може би около 300мл. А то единия грейпфрут толкова горчив, че ми стана лошо чак  Sick Но като цяло минава много по- лесно от другите дни. Май ще ми стане любим  Party

А за какво се пие този чай, който коментирате- уж четох, но явно ми е убягнтало.

А колкото това за детенцето- да не би пък да е нещо хормонално?

Чайчето е да подпомогне отслабването Simple Smile А и, според мен поне, да подпомогне и имунната система Simple Smile

# 563
Днес ми е въглехидратен ден.Понеже режих в началото да не ограничавам много количествата,а само вида на храната,се чувствам гузно.Ям неща,които по принцип не си позволявам.

закуска: кафе + прегрешение бисквити (вместо мляко)
обяд : 4 филии черен хляб с лютеница
вечеря: филиите ще са две + лента натурален шоколад на Своге(на мен ми се струва много вкусен,предполагам не е режимен в такъв случай?)

Искам да ви попитам правя ли грешка като във въглехидратния си приготвям обикновени спагети?Видях в Кауфланд тези кафявите(пълнозърнести или какви се водят там),но не ми се даваха 5 лв за нещо,което не знам дали ще мога да ям.

# 564
  • Sofia
Купих си нов кантар, не можах да устискам докато мъжа ми се натутка да оправи стария. И съм мнооооооого доволна. Днес ми е 8-ми ден и кантара показва - 6 кг!  newsm44 newsm44 newsm44
Е, вярно друг кантар е, да има 1-2 кг разлика в точността на двата, ама едва ли е повече. Много добра диета се оказа тази. Лесна и за спазване и за готвене, евтина, разнообразна, безвредна и най-важното ефикасна.  Laughing

# 565
  • София
mucana, кафето с мляко на закуска също е грешка. За бисквитите си знаеш.  Laughing Спагети съвсем обикновени взимам. Колкото по-голям процент какао в черния шоколад, толкова по-добре, не го знам Свогето какъв е.  Rolling Eyes

Савинче, браво на теб!  Hug Аз съм с един кантар от 2009 досега и само по него си се водя.  Peace

# 566
  • Испания и Стара Загора
Ами то е този лимонов сок с лайката... 7 лимона, 100гр лайка, вода... Питам само, не го натрапвам!!! Всеки сам решава за себе си, разбира се! Знам, че е отделно хранене - всепак е плод... А ядките са на чипи и пише, че са без добавена сал и брашно... Но няма да ги ям... Сурови тук, в моя град, не знам къде има,а няма кой да ми гледа слънцето, за да обиколя да си намеря... Значи без ядки....  #Cussing out
Този лимонов сок го писах тук в темата  преди време,но рецептата не е така.Прави се от 7 лимона,3 кутии чай лайка и 1.5л вода.Лимоните се пасират с корите и се смесват с чая и водата.Стои 24 часа в хладилник и се прецежда.Пие се 7 дни по 200мл сутрин на гладно.Не дразни стомаха. Peace

И за да не е спам,мисля от утре и аз да започна диетата.Имам много за сваляне. Embarassed
Три кутии от по 20 пакетчета ли? И те сухи ли се слагат или се вари чай от тях?
Аз слагам 3 кутии по 25 пакетчета.Не се вари,слагат се сухи.

# 567
А при мен аномалията е, че отслабвам един кг след въглехидратен. А след плодов нито грам.  Laughing
Като ям сладко до 18 ч ( вечерята) до там и после направо съм на вълци. Като глутница вълци съм гладна, но трая. А с плодовия - ям плодове, изобщо не съм гладна и не отслабвам  Laughing
Шашава работа. Вероятно защото не обичам сладко и почти не го ям ( трябва някакъв уникално качествен шоколад да ми привлече окото) и за това така ...Нямам си идея. Ядене толкова не съм прегрешавала, но за сметка на това пиене ... Rolling Eyes Трима близки хора починаха за година и депресията ме отведе право при виното, литър на ден не е шега работа. Та най-трудното ми е пиенето, не яденето. Но откакто съм на тая диета , освен по празниците не съм близнала алкохол.
И то защото се надъхах от вас да знаете  Hug Та всичко е в главата на човека , не в стомаха  Grinning

# 568
Моля по-старшите мацки да ме извинят, че повтарям рецептата, но понеже пуснах "бонбата" реших да оточня и рецептата за лимоновия сок и най-вече да подчертая, че това е сок, а не чай Simple Smile
Ето я и нея:
7бр. средно голями лимона се настъргват с кората (аз ги пасирам), смесват се с една опаковка лайка -100 гр. цвят (аз слагам 1 от 40 гр.) и се накисват в 1,5 л. вода. Престояват в неметален съд за 24 часа в хладилника. След това се прецеждат и получената течност (около 1,4 л.) се пие всяка сутрин на гладно 7 дни (горе-долу по 200 мл. на ден).

# 569
mucana, кафето с мляко на закуска също е грешка. За бисквитите си знаеш.  Laughing Спагети съвсем обикновени взимам. Колкото по-голям процент какао в черния шоколад, толкова по-добре, не го знам Свогето какъв е.  Rolling Eyes

Савинче, браво на теб!  Hug Аз съм с един кантар от 2009 досега и само по него си се водя.  Peace

за кафето с мляко знам-пия го само в белтъчния така,през останалите с бисквити Rolling Eyes  Не мога без кафе сутрин и това е някакъв компромисен вариант за раздразнения ми стомах
 Булгурът нали спада към въглехидратния ден?

Общи условия

Активация на акаунт