Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите за отслабване, споделени във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите за отслабване, споделени във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какво означава „като клокне“?
-
Какви са основните принципи на диетата Дюкан?

Ще си призная, че е гадничък, понеже няма вкус на лимон, тоест не е кисел, а горчи от лимоновата кора, но е поносимо
отново на любимия режим
Аз след като стигнах желаните килограми като започна да спазвам отново режима при нужда, не правя плодовия ден, а още един въгл като гледам количеството на изядената храна да не надвишава 200 гр. тогава. И не карам 90-дни, а около седмица или максимум 10-тина дни. За тези които тепърва започват режима да кажа че освен резултатен, той е и приятен и колкото по-стриктно се спазват правилата на първа страница, толкова постиженията са по-добри.
Като цяло сутрин предпочитам плодов цитрусов сок, вместо плод... А ако имах подходяща сокоизтисквачка сигурно и от други подове щях да си правя фрешове

Аз съм с един кантар от 2009 досега и само по него си се водя.