Отговори
# 705
  • София
Добро утро... или добър ден всъщност... Току-що си изядох портокала. Не бях спала до девет часа от сто години и щях още да спя още ако едни малки ръчички не бяха ме погалили по лицето със "Тавай, мамооо"  Heart Eyes
Отидох да направя кафе и мляко на малката и реших да сготвя боба за днешния бобов  и айде и пералнята да пусна, айде и съдомиялната и други дреболийки и сега сядам  Grinning
Ядосах се днеска +900. Ама ноща два пъти ставах за вода. Явно сиренето снощи ще да е било соленко, та се надявам вода да е. Но ме върна в първи клас де...

Тонкабонка, добре дошла!  Grinning Останала съм с впечатление, че принципно си доста гърчава, да не вземеш да се свършиш с тоя режим?  Laughing
Joy Joy Joy

# 706
Здравейте, момичета!
От днес и аз се записвам при вас. Обещах си да съм сериозна и да спазвам точно режима. При ръст 170 см и тегло 62 кг, целта ми е да си върна 52 кг.
Днес ми е първи ден и кафето доста ми нагарчаше сутринта.
За обяд имам пържола и зелева салата.
За вечеря - готвено зеле с месо.

Имам много въпроси, например за супите - кога са позволени, може ли ястията да ги подправям с лимон...Ще ви досаждам, докато хвана цаката, а вие ме поправяйте.

# 707
 Grinning Добро утро и от мен.
Вчера ми беше плодов, ама го карах на зеле и моркови и се чувствах мн добре. Нещо плодовата захар не ми влияе добре сякаш  Thinking На зеленчуци ми е по-добре, а и зелето е супер за всяка диета. Веча направих 2 четворки и съм -1,5кг. Всъщност са почти 3, но аз първия кг изобщо не го слагам в сметката, тъй като е изчистена задържана храна и вода от новогодишното плюскане. Така че си имам 1,5 реални свалени и съм доволна, първият месец да сваля 5 общо ще съм супер и ще ми остават 5-6 за втория и третия, което си е напълно реално.
Днес ми е белтъчен:
з. ябълка
о. пиле + салата зеле и моркови
в. шопска с мн. сирене

1905vv -52 кг - няма ли да си направо кльощава при тоя ръст  newsm78 аз съм 165 и 52кг бях на 20г и приличах на 12 годишна.

# 708
  • София
                  Здравейте момичета!
Ника, Нану, нашата лична лекарка вижда децата само преди учебната година за да им издаде бележки. Тя е ужасно незаинтересована от пациентите си. Изследвания на децата им правят в отборите, в които тренират, но те са само ЕКГ, кръвно и пулс при натоварване. Честно казано съм се замисляла какви изследвания да им правя, освен кръвни, който им пускам веднъж годишно.
Вчера и мъж ми се придържаше към режима ни на хранене. Май и той ще се зариби.
Дюкан сме го правили и ние с ММ, и резултата беше много добър, но за жалост не беше траен. За около 9 месеца си върнахме килцата.
За днес /варива/
З-2 портокала
О-кисело зеле с ориз
В-същото
Пожелавам ви лек и минусов ден!

# 709
Благодаря за отговора ,Нана.Времето ще покаже,и на мен не ми се вярва организма ми след 30 свалени килограма,да позволи светкавично смъкване на останалите 10 излишни Simple Smile

# 710
Flowerr,слънце,ти не беше ли висока доста,в смисъл вероятно ,когато бяхме на едни кг. при теб по-малко са личали и  в този ред на мисли си много близко до целта сега да изглеждаш и по-добре от мен Simple Smile

По- висока съм с 6 сантиметра, но за сметка на това в почивката качих 4кг Embarassed и в момента гоня "зануляване"  Laughing тЪ ако стигна твоите килограми ще направя банкет, изглеждаш страхотно   bouquet

# 711
  • София
Тонкабонка, добре дошла!  Grinning Останала съм с впечатление, че принципно си доста гърчава, да не вземеш да се свършиш с тоя режим?  Laughing
Мерси за посрещането.  Hug
Ахъм, бях гърчава! Добре, че съм висока и това ми е спасение донякъде, но доста напълнях и не мога да се възприема в този си вид.

# 712
Grinning
1905vv -52 кг - няма ли да си направо кльощава при тоя ръст  newsm78 аз съм 165 и 52кг бях на 20г и приличах на 12 годишна.

Не, мила, някак си не изглеждам слаба при 52 кг. Ама последните две години качих 10 и направо не мога да се гледам.

# 713
  • София
Мерси за посрещането.  Hug
Ахъм, бях гърчава! Добре, че съм висока и това ми е спасение донякъде, но доста напълнях и не мога да се възприема в този си вид.

А може ли малко конкретика? Колко кг на колко ръст си сега? Grinning

# 714
  • София
Да се намеся - зависи от структурата. Аз си бях екстра при ръст 174 см и 54 кг. (Според околните кльощава, но определено добре в собствените си очи.  Wink Понеже си имах добре оформено кръгло дупе и бедра, а не бях тип "закачалка".)

Нана, и пистолет да ми опреш на слепоочието няма да ти кажа колко тежа в момента.  Blush След 3 месеца, живот и здраве, ще си призная, че и снимков материал ще приложа.

# 715
1905vv тия 52 кг няма ли да са ти малко? аз съм на твоите сантиментри горе долу и когато стана по-малко от 59кг. направо изглеждам грозно кльощава  Thinking

момичета, гледам в менютата на някои от вас, че доста оскъдно хапвате  Thinking. не чувствате ли глад постоянно? аз например сутрин никога не мога да изкарам с 1-2 портокала. общо взето си хапвам по няколко плода, а в белтъчния ден си позволявам и малко кисело мляко и въпреки това има резултат.

# 716
  • Cavan, Ireland
Добро утро!

-1.2 след лунуването

Днес започвам втора 4-ка и спирам до следващото завъртане на диетата другия месец.

Закуска: 4 кивита
Обяд и вечеря: Пил. гърди на грил машината и салата зеле с моркови.

Спорен и минусов ден на всички!

# 717
  • На топло...
Пфууууууууууу, да се разпиша и аз Mr. Green.
Луната я изкарах, ама няма да ви описвам колко ми беше схванато ченето вечерта и какво напрежение в тиквата имах. Само ще споделя, че заспах едва в 2! (като се има предвид, че хлапетата се бяха гътнали в 7:30 и 9) след обстоен тиквен масаж, ставах до нулите сто пъти и после в 4:30 едвам изтраях да си взема лъжичка мед. Кошмарно, кошмарно просто ooooh!.
Ама аз съм си виновна, никой не ме е бил да се тъпча по празниците, така че си понасям наказанието.
Днес поне има дребен минус  hahaha 500 грама.
И така кило ми остава още до целта Crazy.

Днес пуешко филе с алабаш...

Връщам се да чета Hug.

# 718
На мен проблема ми е сутрин плодове на гладно. С моя гастрит, хапна ли плод на гладно и направо в интензивното.  Та в този ред на мисли - нали мога плодовете да ги пропускам, а да пия чай и вода до 12 ч?

# 719
  • София
На мен проблема ми е сутрин плодове на гладно. С моя гастрит, хапна ли плод на гладно и направо в интензивното.  Та в този ред на мисли - нали мога плодовете да ги пропускам, а да пия чай и вода до 12 ч?
Яж зеленчук

Общи условия

Активация на акаунт