Отговори
# 720
  • Пловдив
Привет на всички. От днес започвам втори тур на 90 дневна диета. Аз финална цел не си поставям - колкото, толкова. Менюто ми за днес
з. кафе с лъжичка мед /че първия път имах проблеми с ходенето до тоалетна/, 2 банана
о. и в. пиле със сирене и кисело мляко на фурна + задушени броколи
имам една скрита ябълка в чантата в случай, че прегладнея след обяд.
предния път си хапвах плод след обяд през първите две седмици, докато свикна.
Проблем ми е водата, не знам как ще докарам до 2 литра в този студ. И чаят никак не върви, но ... ще увеличавам количеството постепенно.

# 721
  • София
Нана, и пистолет да ми опреш на слепоочието няма да ти кажа колко тежа в момента.  Blush След 3 месеца, живот и здраве, ще си призная, че и снимков материал ще приложа.

И каква ще е разликата? Фактът си е факт и тогава и сега. Grinning

И не питам от любопиство - режимът има различен ефект, ако си 100 и 55 кила. А когато си криеш килограмите и после пишеш защо не сваляш, няма как и кой да ти даде адекватен съвет.

# 722
  • Пловдив
На мен проблема ми е сутрин плодове на гладно. С моя гастрит, хапна ли плод на гладно и направо в интензивното.  Та в този ред на мисли - нали мога плодовете да ги пропускам, а да пия чай и вода до 12 ч?

И от банан ли те боли стомах? може да запечеш ябълка или варена тиква, сушени плодове, които накисваш в топла вода. Плодът се хапва, за да се задейства метаболизмът.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 12:47 от dundi73

# 723
  • София
о. и в. пиле със сирене и кисело мляко на фурна + задушени броколи
Понеже съм нова и не ми е баш ясно (да не помислите, че се заяждам!), но четох, че не би трябвало да се меша месо с млечни продукти (и да се консумират два вида млечни пордукти на едно хапване). Това така ли е или аз не съм разбрала правилно?
Питам, тъй като искам да си изясня нещата.  Peace

Нана, ще ти пиша на лични. Но да, не са малко килограмите ми за сваляне. Дори ми е смешна борбата за 2-3 кг.  Peace Даже мъжът ми не знае колко тежа в момента. (Какво да направя като съм била слаба и сега направо се срамувам от вида си!)

# 724
  • София

Нана, ще ти пиша на лични. Но да, не са малко килограмите ми за сваляне. Дори ми е смешна борбата за 2-3 кг.  Peace Даже мъжът ми не знае колко тежа в момента. (Какво да направя като съм била слаба и сега направо се срамувам от вида си!)

Аз не виждам защо се срамуваш. Човек може да има много причини да е качил килограми. Важното е какво прави, за да се чувства добре в кожата си.
Това дали си 50 или 100 кг не би трябвало да има никакво значение за тези, които те обичат.  Simple Smile

# 725
Понеже съм нова и не ми е баш ясно (да не помислите, че се заяждам!), но четох, че не би трябвало да се меша месо с млечни продукти (и да се консумират два вида млечни пордукти на едно хапване). Това така ли е или аз не съм разбрала правилно?
Питам, тъй като искам да си изясня нещата.  Peace

По правилата, белтъци в едно ядене не се смесват, освен ако не са от един вид. Сирене и кисело мляко - да, пилешко и свинско - да, сирене и месо - не.

Някои момичета в темата спазват несмесването, други не - и пак свалят. Остава да прецениш за себе си дали искаш по-бърз резултат.  Hug

# 726
  • Варна
Здравейте,от вчера и аз се включих в отбора на режимните.Почвам от 90 кг(срам не срам,но за две години ми се струпа много:отказване от цигари,аборт и втора успешна бременност  ) целта ми е да си върна предишните килограми 65кг-ръст 162,докато тръгна отново на работа/за около  година /дано с два три цикъла -90 да успея.Пожелавам на всички успешно смъкване.

Вчера- белтъчен:З-кафе,О-салата с риба тон,В- 1/2салата с риба тон и наденичка
Днес-бобов:З-кафе и банан,О-боб супа,В-пак такова

# 727
Здравейте дами! Като по-неопитна в тези неща искам да помоля за съвет. Тази диета подходяща ли е за мен- на 18 години съм 161см 59кг. Искам да сваля 5-6 килограма, ако хапвам пържени храни и хляб по време на диетата ще постигна ли желаният ефект?  Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 728
  • Виена, Варна
Привет и от мен, мили момичета! След първия белтъчен съм -1,500. Имам още 3 кг да сваля от коледните прегрешения и се връщам в изходна позиция. Направо не е за вярване колко бързо се качват килограмите...Но този път ще се боря с изкушенията и лакомията си!
Днес е бобов:
з- 1 ябълка
о- зеленчукова супа
в- боб на фурна
Мъжът ми също започна с мен от вчера Simple Smile Така ще ми е по- лесно.
Минусов ден на всички!

# 729
Здравейте,от вчера и аз се включих в отбора на режимните.Почвам от 90 кг(срам не срам,но за две години ми се струпа много:отказване от цигари,аборт и втора успешна бременност  ) целта ми е да си върна предишните килограми 65кг-ръст 162,докато тръгна отново на работа/за около  година /дано с два три цикъла -90 да успея.Пожелавам на всички успешно смъкване.

Вчера- белтъчен:З-кафе,О-салата с риба тон,В- 1/2салата с риба тон и наденичка
Днес-бобов:З-кафе и банан,О-боб супа,В-пак такова

Здрасти Simple Smile Успех в отслабването   bouquet
И другите момичета ще потвърдят, че е важно да закусваш с плод, не пропускай закуската, защото плодовете активизират метаболизма.

# 730
Добър ден! След вчера съм -400гр. Изкарах си режимен плодов едва едва , но поне резултата си заслужаваше.  Grinning Общо за първата 4-ка съм свалила 2 кг. и сега съм 52.4.
Менюто ми за днес
З-ябълка
О и В пилешки пържоли.
Вчера вечерта бях много подута и въобще съм забелязала, че вечерта н плодовия ден е нещо страшно.Корема ми хвърчи поне 5 см напред..... Някой има ли подобен проблем?

# 731
Добър ви ден от моя обяд. Тая наденица много солена излезе. Май за вечеря друго ще търся. Ходих да си търся панталон за официален повод. Не намерих, но си взех един, който ми е доста опънат, надявам се скоро да ми е голям  Blush

panic_queen, идеята на режима е да се отучим да ядем вредни храни. Сама прецени.

# 732
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=633511.new#new- НОВА ТЕМА
Как сте дами Simple Smile Аз вече добре. Наспах се, хапнах зеле с ориз и съм супер Wink Сега само учене ме мъчи, ама няма как после ще намина пак Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 13:30 от tinki_15

# 733
Здравейте ! днес съм на бобов ден и искам да ви попитам дали може за вечеря да ям плод вместо това което съм яла за обяд .  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 734
Има нова тема, един пост над твоя е линкът.

Общи условия

Активация на акаунт