Избор на столче за кола

• 430 831
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 1 035
Не съм те разбрала, така си е. )

# 1 036
Ейнджъл, да права си. Имам предвид 9-36, но ти си го обяснила, че и тогава детето изпорзва коланите на колата. А на мен това ми се струва несигурно. Преди време Киди имаха отпред не колан, а допълнителна част, но и тя май беше за по-малки деца. Тогава да попитам кои са добрите модели до 36 кг?

# 1 037
AnnaGaudi, достатъчно сигурни са коланите, щом производителите са преценили, че след определена възраст 5точковите трябва да се махнат.
Киди и сега си имат "възглавница" отпред, но тя също се маха след определена възраст и когато на детето му отеснее стола.
И в момента техни модели във всички категории държат едни от първите места на ADAC.

# 1 038
  • София
Колана на колата е доста сигурен, не забравяй, че стола ако не е с изофикс, се държи именно от него, дали ще има или не и собствени колани, ако този на колата не сработи, няма никакво значение...
До 36 - зависи с изофикс или не сте. Като цяло в тази категория има избор от добри столове, вече зависи и кой допадне най-много на детето и кой пасва най-добре в колата.
И по-стар модел не бих търсила,  възможно най-ново производство, понеже ще си го ползвате още 5 години.
Иначе аз харесвам Конкордите, Бритакс/Рьомер, Сабексите, Би сейф, Макси кози роди,Пег Перего е с добри оценки също.

# 1 039
Ейнджъл,
 без изофикс сме.

# 1 040
  • Варна
Този модел на Бритакс е нов, нали? Дали е внесен вече и у нас? Идея откъде мога да го поръчам?

# 1 041
Този модел на Бритакс е нов, нали? Дали е внесен вече и у нас? Идея откъде мога да го поръчам?
Нов е  Peace И този дето Angel беше дала преди. Изглеждат чудесно поне по описание... И цената за този 500 лв си е Ок. В БГ не съм попаднала още на новите модели Thinking

# 1 042
  • София
За този даже пише, че само по магазините е наличен, значи не и онлайн. Иначе има едно голямо, червено NEW Simple Smile

# 1 043
  • Варна
New, но знам ли, може да е Ню от 5 месеца.  Laughing Усетих се аз,че щом го няма онлайн наистина ще е току що  излязъл модел.

# 1 044
  • В полите на Витоша :)
ХАресахме този стол (засега) http://www.novobebe.com/stolcheta-za-kola/grupa-0-1-0-18-kg/bebe … -0-18kg-4657.html

Моля да споделите мнението си за него и знаете ли чужди сайтове, от където може да се купи по-евтино?

Благодаря предварително!

# 1 045
  • София
Хайде и аз пак тук.  Grinning

Преди 2 години благодарение на момичетата в темата се спрях на това столче
http://www.detski-sedalki.com/столче-за-кола-romer-king-plus
и не съжалявам за избора си нито за миг! Сега обаче, момчето порасна и... трябва да вземем следващото.

Много ми се иска пак да ползваме марката, но доколкото виждам при тях няма опция след време да се свали горната част и да остане само седалката... До момента съм се спряла на този модел: http://www.detski-sedalki.com/столче-за-кола-britax-kidfix-sict  , но ми се иска да го видя и реално. Някой намерил ли е вече магазин, който да предлага всички модели на марката или пак трябва да се обикаля един модел тук, друг там?  Какво друго подходящо бихте ми препоръчали?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 16:52 от wave

# 1 046
  • София
в посочения магазин няма ли ги? Иначе отскоро сме с такова столче, без фикса, доволни сме за сега. Новия модел, който още го няма тук също изглежда супер. Това че не се маха облегалката е само плюс за мен защото така е по-сигурно за детето. Всъщност на нашето се маха, но не  е прдвидено да се вози без нея детето. Иначе може и конкордите да разгледате и те са хубави, много даже.

# 1 047
  • София
Angel_Dust би ли споделила кое е вашето?

Колкото до магазина - не съм ходила още, защото не ми е особено близко. Искам да се спра на 2-3 модела и тогава ще обикалям  Blush 

# 1 048
  • София
Britax kid plus sict същия, който гледаш, но модела без изофикс. Взехме и летен калъф, но се оказа че не спарва всъщност. Малко на сляпо го взехме, но сме доволни за момента.

# 1 049
  • София
Благодаря ти за споделеното! Най-вероятно и ние ще вземем такова...

Общи условия

Активация на акаунт