Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 358
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
ani12544, печалбата на почивката в Испания да не е била от типа "печелиш срещу скормната сума от...$" Такива "промоции" по едно време и на улицата се срещаха, анкетка ти правят, после ти подаряват уж нещо си "ексклузивно-невероятно-уникално" Laughing срещу 10-20-100лв  Crazy

# 61
bobynka, успех, не знам дали се справих обаче  Confused

Колкото до кравичките на Милка- аз лично се отказах-то по-добре да си купиш една голяма плюшена играчка, отколкото да чакаш да ти се падне. Но пък разбрах, че шанса в големите вериги магазини е по-голям отколкото в квартаното магазинче  Simple Smile
В смисъл, че ако си купя милката от голям магазин има повече вероятност за кравата? Аз се чудя защо не ставало. Моя приятелка пък твърди, че е защото не изпращам кода по тел., а през нета newsm78
Ами   аз като пращам със  смс  да  не би да си  имам крави4ка Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ,но  пък  вси4ките  шоколади   са от малко магазин4е Rolling Eyes Rolling Eyes

# 62
bobynka, и от различен да са- пак не е гаранция...Аз вече сигурно над 10 опаковки имам регистрирани...нито една не печели...ама ги пазя...мисля да ходя на почивката Laughing Дано не само на мен да са ми такива плановете, но и на тия дето я дават Joy
П.П. От днес има една игра със сокчетата на ТЕДИ. Ама още не съм си разгледала добре какво пише на бутилката Simple Smile

# 63
bobynka, успех, не знам дали се справих обаче  Confused

Колкото до кравичките на Милка- аз лично се отказах-то по-добре да си купиш една голяма плюшена играчка, отколкото да чакаш да ти се падне. Но пък разбрах, че шанса в големите вериги магазини е по-голям отколкото в квартаното магазинче  Simple Smile
В смисъл, че ако си купя милката от голям магазин има повече вероятност за кравата? Аз се чудя защо не ставало. Моя приятелка пък твърди, че е защото не изпращам кода по тел., а през нета newsm78
Ами   аз като пращам със  смс  да  не би да си  имам крави4ка Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ,но  пък  вси4ките  шоколади   са от малко магазин4е Rolling Eyes Rolling Eyes
Ще отида и до голям тогава специално за това, дано спечеля Praynig

# 64
  • Варна
Доста печеля най-различни награди (явно доста участвам Laughing). Почивки, най-различни бижута, фоторамка, билети за кино, разни играчки и т. н., не се сещам за всички неща вече. Sunglasses

Последно от Кауфланд спечелих 2 бижута от муранско стъкло - купих си 3 шампоана на Gliss Cur (които бяха много хубаво намалени - от 5,70 лв. на 3,90 лв., доколкото си спомням), на излизане ми дадоха три скреч карти, две от тях се оказаха печеливши. Party

Фейсбук вече официално забраниха игрите, в които печели този, който е с най-много "брой гласове за....", така че ако видите такава игра тя е против правилата.
Това е много хубаво, защото "най-много гласове за..." е един от най-тъпите "критерии", който може да се измисли в социална мрежа.  Peace

Супер, ама какво може да се направи по този въпрос - такива игри продължават.

Аз също ви подкрепям, вече имам такъв опит и нямам намерение да се занимавам с подобни "конкурси"

Като попаднете на такъв конкурс, можете да го докладвате на ФБ, затова, че не отговаря на правилата за промоции и конкурси. Това важи за всяка промоция, която не е в приложение, свързана е с награждаване или гласуване чрез Like, или поставя под съмнение избора на победител. Peace Ето ги правилата за промоции на ФБ:
https://www.facebook.com/promotions_guidelines.php

# 65
  • Велико Търново
За школадите Милка, не мисля, че има значение, по-скоро до късмет. Спечелих 2 кравички, единия шоколад е купен от голям супермаркет, другия от квартално магазинче. И двата кода са регистрирани по интернет. По приницп не съм от късметлиите, но този път за щастие от 4 шоколада, 2 кравички.

# 66
ani12544 кога бяхте в хотел Експо и от колко часа?
Ние ходихме в неделя от 10.00 часа.
Съпруга ми тегли и познай и ние изтеглихме Голямата награда - още тогава се усъмних, че май всички нея я теглят. Лошо впечатление ми направи това едва ли не тайно теглене, на излизане от залата по път теглиш награда.

# 67
vasipan   Wink точно в неделя бяхме (04.03.12) от 10.00 часа.
Аз написах едно писмо до RCI да видим какво ще ми отговорят иначе сериозно се замислям да пусна една жалба до КЗП - не знам тези хора които участваха в търга с каква сума за се разделили  ooooh!

# 68
Не знам ние казахме на нашето момиче, че не ни блазни тази оферта, защото на съпруга ми първа братовчедка живее на Тенерифе от 10 години, а тя не спря да ни агитира да сме се пробвали все пак било лукс. Оставили са капаро доколкото разбрах, питахме я колко пари трябва да капарираме ако решим да участваме преди началото на търга и тя ни каза около 100-200 лв. В залата беше и моя бивша колежка, но не успяхме да поговорим с нея, защото тя си тръгна като теглихме наградата си. Успях само да и дам телефона си, ще чакам да ми звънне.

# 69
Мен нещо много ми писна от подобни малоумни прояви и начини за измама  #2gunfire
Не знам тези момичетата дали са просто глупави или са наясно със схемата и са безумно нагли, но за мен е редно това безобразие да спре.

# 70
Записвам се, за да ви следя   bouquet .
Не съм печелила много награди, но може би, защото не играя много такива игри.

За кравичките, не мисля че има значение от къде са закупени. Аз имам вече спечелени 5 такива, а шоколадите са закупени от различни места. 2 спечелих от регистрация, чрез СМС, а останалите 3 чрез регистрация в интернет.

# 71
Някой успял ли е да се регистрира в сайта на сокчетата Теди.
Не ми връща писмо за активизация   Thinking

# 72
Хубава тема.Благодарение на нея, вече имам две награди и надежда за още много.  bouquet
До момента никога не бях участвала в подобни игри, но след като прочетох за различни конкурси, които видях тук, реших да се пробвам.За по-малко от три дни, спечелих две награди и съм много доволна. Grinning

И аз не участвам в игри, където трябва печели този, който е събрал най-много гласове, има много опции за измама по този начин.

# 73
Хайде и аз тук.

Имам разни дреболии спечелени, но нищо съществено. Време е вече  Laughing

# 74
Е, и на мен ми се обадиха днес за въпросната томбола на  Кей Ел Ем в хотел Експо за 11.03.
(неделя от 10h.)

Общи условия

Активация на акаунт