Звездни компромати-123

• 40 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Да качиш 5кг за цяла бременност е практически невъзможно, поне от познанията ми по математика .  Crazy Едно бебе е 2,7- .... и нататък, добавяме плацента и води, е 5 май няма как да е.
А ако се скъсаш от  Sick първите 4 месеца и свалиш 8 кг? До края на 9 месец може да се окажат тъкмо 5 кг разлика от първоначалното тегло! Wink
Всичко е толкова индивидуално.

# 631
това тигърче е осиновено от Валери, това значи, че могат да го взимат когато поискат от зоологическата.
ПП това на аватара ти твоето дете ли е?

Не, не е моето. Някой ден дано и моето е такова сладурче Grinning
Иначе относно тигъра, на мен ми се струва, че Валери е със същите одежди.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/390199_2071377826 … _1892068998_n.jpg

# 632
# 633

Пипа и на мен не ми е естетична -дето говорихме преди за селски лица-е,тя е чудесен пример за мен.
Те с Катрин от един баща ли са newsm78
 Joy

Сериозно ли питаш? И трите деца на семейство Мидълтън са от един баща.

Тогава са от различни майки  newsm78 Joy Joy Joy

не-не питам сериозно,за това сложих тази  Joy иконка
Просто за мен двете сестри никак не си приличат.

# 634
Ето ги пак с бебето Лео

тук има цяла серия от снимки с бебето им:) Готини са много, изглеждат естествени:)

http://www.popsugar.com/Penelope-Cruz-Javier-Bardem-Leo-Bardem-P … es-Italy-18593177

# 635
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моли Симс публикува в блога си новината, че очаква дете. Детенцето е "направено" през медения месец, макар че родителите не са първа младост  Sunglasses:

http://mollysims.com/blog/post/my-exciting-baby-news

# 636
  • София

Тогава са от различни майки  newsm78 Joy Joy Joy

не-не питам сериозно,за това сложих тази  Joy иконка
Просто за мен двете сестри никак не си приличат.

Ами мен ето тази newsm78 ме докара до Thinking, защото съм малко  Crazy .

Според мен двете приличат и на двамата си родители, които пък донякъде приличат един на друг. Laughing

# 637
Да качиш 5кг за цяла бременност е практически невъзможно, поне от познанията ми по математика .  Crazy Едно бебе е 2,7- .... и нататък, добавяме плацента и води, е 5 май няма как да е.
А ако се скъсаш от  Sick първите 4 месеца и свалиш 8 кг? До края на 9 месец може да се окажат тъкмо 5 кг разлика от първоначалното тегло! Wink

Не се бях замисляла,че можеш да свалиш 8кг първите месеци, мислех си само за нормално протичаща бременност. smile3555

# 638
това тигърче е осиновено от Валери, това значи, че могат да го взимат когато поискат от зоологическата.
ПП това на аватара ти твоето дете ли е?

Не, не е моето. Някой ден дано и моето е такова сладурче Grinning
Иначе относно тигъра, на мен ми се струва, че Валери е със същите одежди.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/390199_2071377826 … _1892068998_n.jpg

ъхъ със същите е
е значи не са толкова нови, просто сега бяха пуснати и  веднага ви ги споделям Wink

# 639
трейлър от новият филм на Ева Мендес

Може и аз да загрявам бавно ,но чак сега научих ,че Ева и Райън са се загаджили на снимките на този филм The Place Beyond the Pines ,който официално излиза през септември 2012.
Някой да е попаднал на кадри от филма ?
Само научих ,че е независима продукция от режисьорът на " Блу Валантайн "

Кристина Апългейт с гадже

Лауреатите за Златен Глобус -ще разберем имената на спечелилите след 5 дни!

# 640
Ето ги пак с бебето Лео

тук има цяла серия от снимки с бебето им:) Готини са много, изглеждат естествени:)

http://www.popsugar.com/Penelope-Cruz-Javier-Bardem-Leo-Bardem-P … es-Italy-18593177
От доста теми насам това са най-хубавите снимки които са пускани.Благодаря ти Лени

# 641

Тук се виждат подутите глезени,подпухналото лице и видимо налята структура.Какво повече искате?
Аман от измишльотините ви.Имала странен корем. А този тук да не би да е изкуствен? Момичето си е реално,снимката също.  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=246277182107627&set=a … ype=1&theater

В Америка фертилни проблеми и сурогатно майчинство/легално при това/ не са теми табу,особено в шоубизнеса,където мнозина звезди станаха майки по този начин.Бийонсе нямаше да скрие сурогатство ,нито да играе такъв театър толкова време.
В предните страници някой твърдеше,че детето на Том Круз не било от него,защото видя ли ти,с предните си съпруги не е имал деца/Кидман е претърпяла 2 аборта и бях чела в нейно интервю,че точно след втория аборт,отношенията с Том много се опънали и довели до раздяла /. Сури му е одрала кожата,и тук какво повече искате?  Rolling Eyes

'Дженифър Бийлс' се казва Джесика Бийл,новата стара любов на Тимбърлейк.Корекция на нечия публикация.

И не е вярно,че французойките не се поддържат.Напротив,младежите масово се носят разпуснати и неглиже,но това не е валидно за жените над 35.Масово с ФДТ,прибрана коса,класически стил,скъпа чанта.

# 642
А ако се скъсаш от  Sick първите 4 месеца и свалиш 8 кг? До края на 9 месец може да се окажат тъкмо 5 кг разлика от първоначалното тегло! Wink
Аз качих 7 кг., без да повръщам и т. н. Детето ми се роди 2.300, а сега е 10 кг.Наддава си.

# 643
Аз качих 7 кг., без да повръщам и т. н. Детето ми се роди 2.300, а сега е 10 кг.Наддава си.

Добре де, като говорим за долната граница, 2кг са си сериозна разлика, къде са 5 къде са 7 кг. Не говорим за 18-20кг. По-нормално си е 7кг.

# 644
Аман от измишльотините ви.

Аман от учителки!  ooooh!

Това е топ новина в светските среди в последните 5 дни! Хора от цял свят, интересуващ се от жълти клюки, коментират корема на Бионсе! Тя, повярвай ми, нито страда, нито й пука от коментарите на 10 бг потребителки!

Така че, ако обичате - ще си коментираме когото искаме - било то Бионсе, било Николета, било Адел! 
Ако някой има проблем - проблема си е негов! Само, ако обича да не слага обобщения на другите!

Общи условия

Активация на акаунт