Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на феталната ехокардиография и защо е от съществено значение?
Какво е мнението за ваксинирането срещу тетанус по време на бременност?
Как мога да засиля имунната си система по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на феталната ехокардиография и защо е от съществено значение?
-
Какво е мнението за ваксинирането срещу тетанус по време на бременност?
Мнението за ваксинирането срещу тетанус по време на бременност може да варира, но обикновено лекарите препоръчват ваксинацията, особено ако бременната жена не е била имунизирана в продължение на 10 години. Ваксината се счита за безопасна и е важна за предпазване от тетанус както за майката, така и за бебето.
-
Как мога да засиля имунната си система по време на бременност?
-
Кое е препоръчителното време за лекция в училище за бременни?
-
Какви са препоръките за преглед и грижи по време на бременност, както и за раждане?
Днес цял ден съм по задачки,използвах малкото слънчице,което се прокрадна за час/два и ходих да пазарувам и плащам сметки,а сега седнах малко да си почина и да видя вие какво си правите и ще отивам в кухнята да правя тесто за пица,че за днес това ми е поръчката от милото.Затова стискайте палци да се получи,че свекървата и свекъра са малко капризни и винаги гледат с недоверие,когато реша да сготвя нещо.
Сега съм на магнезии и максимално се старая да лежа, не че и досега не си почивах и се надявам да отшумят....
Много се натъжих като видях клипчето, но важното е детенцето да се пребори! 
,много здраве и най-прекрасния бебок ти пожелавам

Абе и тя ще ни познае, сигурна съм. 
Аз принципно съм карала доста леко бременностите си и сега е така,само едни киселини ни мъчат привечер,но се справяме,иначе съм много добре.Дано всичко мине добре и през май,на всички бъдещи мами пожелавам,лека бременност,леко и безпроблемно раждане и една здрава душичка,да ги радва многоооо