SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 224
  • 715
  •   1
Отговори
# 330
  • # супернатурална #
Джен, много ми хареса   bouquet Особено в частта с Импалата  Laughing
Ии...да ни е жив и здрав и да ни радва още 3-4 сезона!

# 331
Радвам се, че ти хареса, Галче. Hug
Иначе мараканките трябва да се засрамят.Градинарки да се сещат за рождения ден на Дийн Naughty.Или може би е нарочно.Искате наказание. Laughing Спирам, че да не започна да се лигавя Laughing

Така и аз да се включа в дискусията за Данийл.Първо да кажа, че не съм фенка на Данийл.Иначе чела съм някъде, че те доста време се познават.Още преди 10-инчов герой(ако не е така ме поправете).Мисля, че ако е било нещо краткотрайно биха се разделили след извесно време.Така, че аз им се радвам и искам да са щастливи.И е крайно време тя да забременее.Просто такива гени не бива да отиват на вятъра.Да вземат пример от Джаред и Джен. Laughing

Е, зависи кой точно мозък е изпила  Joy

Галче, ти направо я изкара като чудовище, подобно на Ейми от 7.03.Нали те пиеха мозъци Laughing Joy

# 332
Е, Джен, дай им малко време, не ги припирай хората.  hahaha

Галче, кой тоз пушач долу вдясно, ааа?  Flutter

# 333
  • В средата на времето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТРЕНЕР! Heart Eyes

Направо да се чуди човек, какво да пожелае Grinning

1. Да е все така очарователно забавен Grinning
Sam: Burning the painting didn't get rid of it.
Dean: Yeah, thank you Captain Obvious!

2. ....все така строг, но справедлив Grinning:

3. ...винаги толкова загрижен и обичащ брат:

4. ...въпреки трудностите да не се отказва от малките радости в живота: Grinning

5. ...да продължава да трепе с хъс всяка гад Grinning

6 ... да продължава да е лице на девиза "Млад дух в здраво тяло", подтиквайки цяла Маракана да приема спорта толкова тръпнещо... Grinning

7. ...и на края, но не последно място - да бъде винаги толкова невъзможно, сърцетупкащо и дъхоспиращо ТОЙ Heart Eyes

# 334

вижте какъв сладък туит е пуснала Ейми -

и последно за Тренерката, същалявам, че такава дискусия провокирах... просто нали се загледах в новия й сериал и нещо никак не ми хареса как играе
иначе жената е много красива с перфектно тяло и доста сладко лице и е страшна късметлийка в любовен план.......на нейно място никога не бих играла комар... защото явно няма как да й върви и там....

# 335
  • # супернатурална #
Изи, ти отсрами цяла Маракана! А такива всенародни веселия очаквах днес  Whistling

Галче, ти направо я изкара като чудовище, подобно на Ейми от 7.03.Нали те пиеха мозъци Laughing Joy

Не е чудовище, бе  :lol Този, по-важния, ще го пие само образно казано.

Пуци, крада бритове  Mr. Green Ама то е за каузата, че в една тема бях опозиция. Е, не съвсем опозиция, щото все пак се оказа, че не съм единствената пушеща бг мама.

# 336
Честит рожден ден на Тренера!
Какво ли да му пожелая?

1. Да е във все така добра спортна форма:

2. Да е все така остроумен и закачлив:

3. По-често да се появява в роли, в които да ни залепя по столовете от интерес... и наслада за окото от добрата му актьорска игра и превъплъщенията си:

4. И не на последно място, Сарче, моля те, наистина му върни Импалата;

HAPPY BIRTHDAY, DEAN!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zlFPA6QUvXg

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 20:45 от Dana_Scully

# 337
А аз реших днес да си направя маратон на четвърти сезон на Смолвил, където участва и Дженсън Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мисля, че тази му роля е след Dark Angel и точно преди Свръхестествено.

Забравих да кажа че в Смолвил, Джен си е баш Тренер - по ръгби обаче.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 21:13 от Diana Sunrise

# 338
Не е чудовище, бе  :lol Този, по-важния, ще го пие само образно казано.
Знам, че не е.Просто се сетих за този епизод и направих асоциация. Grinning

И една снимка, която аз не съм виждала, но е много хубава.

# 339
И една снимка, която аз не съм виждала, но е много хубава.

От озвучаването на Batman: Under the Red Hood е тази снимка - лятото между пети и шести сезон... Ех! Heart Eyes Изпитвай ме още. Simple Smile

# 340
От озвучаването на Batman: Under the Red Hood е тази снимка - лятото между пети и шести сезон... Ех! Heart Eyes Изпитвай ме още. Simple Smile

Така ли?Да, знаех, че го е озвучавал, но на снимката мислих, че е записвал някоя песен.Срам, не срам иначе ще ви призная, че го гледах този филм "Батман.Под червената качулка". Embarassed Laughing(Сигурно се досещате защо.Щом нещо има връзка със СПН се гледа.)Не ми се смейте, моля. Embarassed Laughing

# 341
A, 'що да те е срам?! Аз от гласа дженсънов такива свивания на специфична част от мускулатурата получавам, че Blush ... Ако го намеря и аз ще го изгледам.
Благодаря ти   bouquet за публикацията за рождения ден на големия Уинчестър. Кратка, но съдържателна Peace .

# 342
Заповядайте.Който иска да го гледа онлайн
Batman Under The Red Hood online

A, 'що да те е срам?!
Благодаря ти   bouquet за публикацията за рождения ден на големия Уинчестър. Кратка, но съдържателна Peace .

Вече съм прекалено голяма за анимации. Laughing

Радвам се , че ти е харесала публикацията. Hug

# 343
Никой не е прекалено голям за анимации или детски книжки. Аз бях бясна, когато от детския отдел на регионалната библиотека ми съобщиха, че не мога да заемам вече книги от там, след като навърша 18.

# 344
Заповядайте.Който иска да го гледа онлайн
Batman Under The Red Hood online
Благодаря   bouquet ! Да не се чудиш, ако след малко паднеш от стола - пристигнала е целувката ми Heart Eyes Hug .

Общи условия

Активация на акаунт