За тези, които четат любовни романи №2

• 90 880
  • 752
  •   2
Отговори
# 615
на мен любимите ми са брак по неволя  Heart Eyes направо класика  Peace

# 616
  • в сърцето на един мъж...
Я  сега да видим дали някой се сеща за името на книгата! Те са "бракувани" преди доста години. ТЯ  е била дете и е останала в провинцията.  Вече е пораснала, но съпругът го няма никакъв и тя се притеснява от евентуално анулиране.
ТОЙ си развява дупето в Лондон по жени, балове и т.н. и изобщо не се сеща за съпругата си в провинцията. Не я е виждал от години ,но е доволен че поне не му се лепят жени, искащи брак.
 ТЯ - писва й да го чака и заминава за Лондон с идеята да го съблазни без той да разбере, така и става..

Намирисва ми на това http://books.bg/books/127/149195.html

http://chitanka.info/person/connie-mason

# 617
Това е книгата, наистина. Зачетох я , но съм останала с грешно впечатление за нея.... интересно как през годините съм позабравила някои неща.

# 618
  • София
на мен любимите ми са брак по неволя  Heart Eyes направо класика  Peace

дам...и на мен  Heart Eyes

# 619
  • Wonderland
Приключих снощи с романа ``Безпощадно`` на Сандра Браун - определено той беше по различен роман от тези,които досега четях....
Описваха се не толкова любовните сцени между двамата герои, а живота им, техните нещастия, случките около семейството, въртят се в един кръг на самоубийството/убийството на брата на главната героиня...общо взето интересна книга,не така силно наситена с любовни моменти...но определено имах нужда и една такава да прочета....Историята е доста заплетена,много неочаквани събития има и си заслужава четенето.
Сега обаче не знам коя да започна....Днес ще отида до библиотеката и ще се поразровя малко да видим дали ги има тези,които споменахте по - горе....!?
Ако я има тази ``Вкусът на греха`` ще бъде чудесно!!!

# 620
Скоро четох ''След пожара''-Белва Плейн,Изневяра-приятни за четене но не впечатляващи...но ''Ловецът на хвърчила''Халед Хосейни е книга която се помни дълго време,много любовни съм чела но по скоро харесвам историйте с действие...чела съм и  на Сандра Браун-Не ми изпращай цветя но ще прочета и др казват че са хубави.Хубава е Мираж на Сохер Кашоги.Романите на Даниел Стийл са добри-заслужава си ''Веднъж в живота'' и мн други.

# 621
Аз пак на всяка манджа мерудия, но да си кажа де.
Даниел Стийл пише много, хм,много... силно.Кара ме да мисля и да плача, но не по онзи хубав начин, ако ме разбирате. А аз си държа на романтичния сълзлив край и по-лекичките четива.Сандра Браун има някои хубави- Огледален образ например, Горещо утро...
 Другите автори не са ми познати-само като имена,разбира се. Може ли малко повече за тях-в смисъл какво точно и как пишат?

# 622
  • ВАРНА
Тук отново да похваля на Мерил Сойър "Кралят на орхидеите" - наситена със страсти,има и криминален елемент,заплетени семейни отношения - хареса ми,другите на същата аворка са малко по-брутални за моя вкус,с повече криминално-насилсвени елементи  Thinking
"Онази нощ" на Линда Хауърд и любимата ми "Сърцето на амазонката" пак на същата авторка,първата с крими елементи,втората с приключенски в джунглата,дано се харесат и на други,които предпочитат по-независими устати същества от женски пол  Mr. Green

# 623
Сигурно не мога да преброя пътите, в които съм държала книга на Даниел Стийл и съм се чудила, дали да си я купя... Не знам какво винаги ме отказва.... Но съм си наумила да гледам филм по нейна книга и така да добия някаква представа.

# 624
  • Wonderland
Току що приключих с ``Дивата котка`` на Хедър Греъм, малко на моменти чак скучна книга с тези караници между двамата герои,но пък имаше моменти които ме оставяха и без дъх....Подразни ме непокорството и не признаването на любовта си един към друг...най-много на Жаси....той я люби.....и ска пламенност и страст,а тя разбираш ли седи като камък,въпреки че и тя го желае също толкова силно....но въпреки това я прочетох до край...
Сега започвам ``Завинаги негова`` на Колийн Фолкнър....някои чел ли я е....!?
По повод романите на Даниел Стийл....всеки път ги гледам,но все не ги взимам и не мога да си обясня защо...

# 625
Още една книжка на Колийн Фолкнър  Heart Eyes Ами не съм я чела, защото я нямам в колекцията си и няма откъде да я намеря. Но съм си го наумила като автор, когато посетя някоя по-богата на книги библиотека. Така че, с нетърпение ще чакам отзивите ти    bouquet

# 626
  • София
приключих "Как да се омъжиш за маркиз". Много хубава и забавна книжка  Peace

# 627
Надявам се, че не възразявате да слагам снимчици в темата   bouquet
И на мен ми се дочетоха исторически романи, мисля следващия да бъде такъв  Heart Eyes

# 628
Аз препрочитам поредицата за Мрачните ловци, нещо напоследък не намирам интересни книги...
Някой да препоръча нещо- hedra?

# 629
Аз понеже нищо интересно не си намирам,затова от няколко дни съм в почивка и избягах при фентъзито Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт