За тези, които четат любовни романи №2

• 90 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София, Младост 2
Лост, нищо интересно при мен - време за четене хич няма, дочитам за Закарел книжката, мноооого ми хареса Grinning Иначе другата седмица нали чакаме Rapture  да излезе Hug

# 631
Rapture ли ?  newsm78

# 632
  • София, Младост 2
Ми да, четвъртата на Джей Уорд от поредицата за падналите ангели Laughing Остава сега да кажеш, че не си я чела - и ще има с какво да си уплътниш времето до другата седмица Mr. Green

# 633
Aaa, ама тя е YA- става ли за нещо или е от хм, откачените детски ?

# 634
  • София, Младост 2
Бе какъв YA - колкото Закариелчо е YA, толкова и тая поредица. Не знам как може нещо на Дж. Уорд да е YA... много хеви секс вътре като за младежта hahaha Нищо общо с разните колежански истории няма, прилича си донякъде на Братството, даже от време на време се мярка по някой от героите от там.

Първата от поредицата е малко тегава, но втората - Crave - за Айзък и Гриър, ми е любимата дотук.

На Налини Сингх си чела книгите вече, нали - и поредицата за пси-тата, и тази за ангелите? Ако не си, препоръчвам и двете много Grinning (пси-тата са малко странни, де, ама аз си ги харесвам).

# 635
Хмм, е добре, паднали ангели щом си рекла... Laughing щом е като Зак. Да не съм гледала друга книга за паднали ангели  newsm78 ама ми се струва че YA пишеше, а пък YA напоследък са едни бозави...
Нални я имам, но не съм я чела, четох само резюмета и не знам дали ми допада идеята за пси-тата...нали Нални не е някаква откачалка като Лора Лей  newsm43
Aaa ясно, ти говориш за тази http://www.goodreads.com/book/show/13040826-rapture
А аз съм гледала тази http://www.goodreads.com/book/show/12716010-rapture Rapture, на Lauren Kate   ooooh! E малко ли думи има в английския език, та не могат да си измислят засглавия, ми слагат еднакви...

# 636
  • София, Младост 2
И аз така заподозрях, че нещо друго си видяла - хубаво, че си ги намерила. Аз имената на книгите хич не ги помня... Blush

Пробвай на Налини Сингх първо архангелската поредица - пси-тата са повече фантастика, отколкото обичайно четем, ама на мен си ми харесват.

А с Лариса Йон как са ти отношенията - аз сега си свалям третата за конниците на апокалипсиса да си я слушам на телефона Grinning (че нали ми трябва да си имам - книга на тел, книга на киндъла, някоя и друга на компютъра... не върви да оставам без нещо за четене, където и да ме удари музата Joy).

# 637
Лариса- започната една книга за един демон- доктор...ама нещо не вървеше- много груби ми се видяха тия демони  Crossing Arms само се заяждаха
Оставила съм я на киндъла и нея за по-натам...сега свалям ангелите на Уорд, после ще пробвам ангелите на Сингх...имам план, видя ли че ми помогна  Peace

# 638
Дами, някоя от вас има ли идея каво се случва с фен-преводите в Ескейп? От това, което току що констатирах, явно всички са изтрити. Пфу, тъкмо щях да качвам малко лИбовни на киндъла, които си бях заплюла за след Пол Дохърти.
П.П. Прочетох, не ми отговаряйте. Тъпо, да не използвам по-груба дума.   Confused

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 21:58 от Клото

# 639
Дами, някоя от вас има ли идея каво се случва с фен-преводите в Ескейп? От това, което току що констатирах, явно всички са изтрити. Пфу, тъкмо щях да качвам малко лИбовни на киндъла, които си бях заплюла за след Пол Дохърти.
П.П. Прочетох, не ми отговаряйте. Тъпо, да не зипозвам по-груба дума.   Confused

Мдам, с моя английски, с навика ми да чета само на компютър и с финансите, с които разполагам  сега ще чета не 2 книги седмично, а една месечно

# 640
Аз съм сигурна, че момичетата ще намерят някакъв начин да си публикуват преводите.  Two Hearts

# 641
Какво става с фен преводите? Не намерих къде е обяснено.

# 642
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, записвам се при вас. Отдавна ви следя и вече съм прочела няколко от тук препоръчаните книжки, сега мисля да пробвам и някои от фентъзитата, видях, че и такива има, а аз съм фен (на фентъзито, ама нямам никакъв опит с любовното такова).  Grinning

За фен преводите - някое издателство се е оплакало и са ги забранили. Това е. Чакаме да разберем как и от къде ще може да си набавяме такива.
 Та като стана въпрос за това, ако някой има някой превод на някое любовно фентъзи, което е добро, ще съм му благодарна да ми пише на ЛС и да ми го прати (а може и ако някъде ги има качени да ми прати линк) .  Flutter Както се вижда не страдам от излишна скромност и освен това явно някое (някой, някои) ми е любима дума.

# 643
Любовното фентъзи не се ли води всъщност паранормално  newsm78
Я кажи от фентъзито какво ти допада горе долу, защото паранормалните са главно за вампири, шейпшифтъри, но има и други- по-лекички ако мога така да се изразя, със съвсем лек паранормален елемент, има и такива, при които "магията" е в основата на всичко
Макар че не харесвам много Нора Робъртс, спомням си че тази поредица ми беше харесала http://chitanka.info/serie/nasledstvoto-na-donovan но пък не е пълна  Tired Ще поразгледам какво има в Читанката, защото от тук нямам достъп в ескейп
Хм, това чела ли си http://chitanka.info/serie/spodeljashtijat-nozh
http://chitanka.info/person/j-r-ward

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 08:19 от ♥ LOST ♥

# 644
Вчера гледах "Рецепта за отмъщение" от филмите на Арлекин. Беше много готин филм и го препоръчвам, защото не е нито много сладникав, нито пък прекалено криминален... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт