За тези, които четат любовни романи №2

• 90 887
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Wonderland
Приключих снощи с ``Копринена паяжина`` на Сандра Браун....Интересна книга, имаше доста неочаквани моменти, единственото което не ми хареса в книгата е,че главният герои го описват с мустаци , а аз не си падам по такива мъже....но го преодолях и я прочетох цялата, защото определено не е книга която да захвърлиш в ъгъла и да остане непрочетена. Не знам обаче защо не ме грабва така , както любовно историческите романи...?!
Снощи късно започнах ``Безпощадно`` на Сандра Браун, но нещо не ме грабна...някои чел ли я е...?!

# 601
чела съм само една книга  със ив далас във книгата се разказваше за трима крадци които кръдът диаманти и всеки ги скрива някъде и дъщерята на единя крадец ги намери и върна и се омъжи за частния дедектив и после продължението беше след 50год. когато намериха и останалите във малък багер имаше и много убиства и така на татък но не помня точно как и е заглавието но не съм очарована от фънтастиката в бъдещето

# 602
Чела съм ''Безпощадно". И на мен не ми допадна особено. На Сандра Браун сякаш харесвам по-старите романи - "Добре пазени тайни" ''Огледален образ" серията ''Тексас", ''Шарада". От по-новите ''Завист", но тя не е типичен любовен роман, малко извън обичайния стил на Сандра.

Поредидата ''В смъртта" преди я следях, но много почна да се повтаря и последната книга, която купих не можах да я изчета. Учудващо е как Нора Робъртс успява да бълва такова количество, предполагам за сметка на качеството.

# 603
Книжките на Нора наистина са много. Като човек не знам как успява винаги да е във форма, да е продуктивна постоянно... Все си мисля, че може би има помощници автори, които доразвиват идеите и, или пък редактори, които превеждат всичко в готов за читатели вид. Но за мен няма значение, защото я харесвам и нея и книгите й.  Peace

# 604
................. не знам как успява винаги да е във форма, да е продуктивна постоянно... ......................:

Ами тя и не е във форма. Някои са доста "бозяни". Наистина ще каже човек, че има различни екипи, които разработват някаква идея, а тя си слага подписа, щот е име. То имаше преди година статия в тоя дух, но не мога да дам източника /така че -извинения, ако я обиждам/  Виж Том Кланси си го рече човека преди много време.

# 605
От няколко месеца чета съвременни любовни романи и съм се насочила предимно към Сандра Браун.Харесвам романите й : "С дъх на скандал", "Копринена паяжина", "Френска коприна","Последният ден на карнавала", "Огледален образ" и "Смъртоносно".
На нора Робъртс съм чела само 2 книги - "Горещ лед" и "Ледена страст".
Исторически любовни романи чета по-засилено от миналата година.Чела съм много от романите на Тереза Медейрос, Кристина Дод, Джоана Линдзи, Джил Барнет, Джейн Фийдър,Лайза Клейпас, Джулия Куин, Кинли МакГрегър, Елойза Джеймс,Саманта Джеймс и други.

# 606
На мен от тези на Нора, като изключим поредиците, много ми допадна Красива и мъртва  Heart Eyes Харесва ми как пресъздава атмосферата тази жена.... От новите й не съм купувала нищо, пак без поредиците, така че не знам. Хвърлила съм око на една-две нейни книжки, но ще чакам да си ги изнамеря от библиотеката.

И една снимчица, да разнообразим темата  Heart Eyes

# 607
  • ВАРНА
Страхотно е,а продължението за дъщерята - Горещо Утро / Родена за любов е още по-добра  Peace
Най-после някой, който също да ги харесва  newsm51

оооо,ама как,това са книгите-класика за мен,сигурно 10х поне съм ги чела,никога не ми омръзват.Нора Робъртс не мога да я чета - много ми е мудна,не откривам искрица,тръпка и плам в книгите и - поне 5 книги съм опитвала,стилът и ме дразни,съжалявам ако някой не е съгласен - лично мое мнение Peace Имаше една трилогия за магьосник/вещица/вампир/убийца на демони -  Tired Безпощадно на мен ми хареса,но по-новите романи на Сандра като цяло са с повече крими елементи,последно се бях поразочаровала от "Зад кадър" и "Буря" , но пък "Рикошет" много ми хареса  Peace

# 608
Започнах "Господарката на моретата", но тръгна трудно и я изоставих....  smile3507
 Какъв роман (на български език) четете в момента? Събирам вдъхновение ...

# 609
аз си цикля с "Далече на север" и имам чувството, че никога няма да я прочета  Grinning Чете ми се нещо историческо обаче... Идва зима, а там мъжете са  Heart Eyes

# 610
Аз се забавлявам с тийн герои и малко пара...нещо си /и двете са чудо невиждано за мен/, но си ми харесва една поредичка наречена Ревенант на Ейми Плъм. Цялата е от 3 книги казват та сега си взех 2-ра

# 611
  • Разпиляна във въображението
Започнах "Господарката на моретата", но тръгна трудно и я изоставих....  smile3507
 Какъв роман (на български език) четете в момента? Събирам вдъхновение ...

Жалко, че не ти е харесало.

# 612
Я  сега да видим дали някой се сеща за името на книгата! Те са "бракувани" преди доста години. ТЯ  е била дете и е останала в провинцията.  Вече е пораснала, но съпругът го няма никакъв и тя се притеснява от евентуално анулиране.
ТОЙ си развява дупето в Лондон по жени, балове и т.н. и изобщо не се сеща за съпругата си в провинцията. Не я е виждал от години ,но е доволен че поне не му се лепят жени, искащи брак.
 ТЯ - писва й да го чака и заминава за Лондон с идеята да го съблазни без той да разбере, така и става..

# 613
Я  сега да видим дали някой се сеща за името на книгата! Те са "бракувани" преди доста години. ТЯ  е била дете и е останала в провинцията.  Вече е пораснала, но съпругът го няма никакъв и тя се притеснява от евентуално анулиране.
ТОЙ си развява дупето в Лондон по жени, балове и т.н. и изобщо не се сеща за съпругата си в провинцията. Не я е виждал от години ,но е доволен че поне не му се лепят жени, искащи брак.
 ТЯ - писва й да го чака и заминава за Лондон с идеята да го съблазни без той да разбере, така и става..

Намирисва ми на това http://books.bg/books/127/149195.html

# 614
Ама че сюжет  Confused
Направо ми е гнусно че жена може да бъде поставена в такава ситуация- да седи и чака някакъв мунчо, който си развява...по балове и жени, и на всичкото отгоре бъдещето й зависи от него, защото такива са законите и обичаите  Tired 
От този период много обичам да чета романи за вдовици- те май са били единствените жени с що-годе някаква свобода и права и нормален статут

Общи условия

Активация на акаунт