За тези, които четат любовни романи №2

• 90 868
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Аа пишете, пишете
Така поне аз лично съм наясно че тази книга няма да я прочета  Laughing
Аз също най-вероятно, защото вече знам и началото, и края, благодарение на някои.

# 676
  • София, Младост 2
Аа пишете, пишете
Така поне аз лично съм наясно че тази книга няма да я прочета  Laughing

И по-добре - не ти я препоръчвам никак (чела съм я Laughing). Успя ли да се харесаш с някоя от ангелските поредици?

# 677
Ако някой наистина иска да прочете дадена книга, и да му я обяснят дословно-ще си я прочете. 

# 678
Ако някой наистина иска да прочете дадена книга, и да му я обяснят дословно-ще си я прочете. 
Съгласна, но описаното не ми допадна и няма да я чета Simple Smile
За ангелските- свалени са, но дочитам поредицата на Кениън, бях започнала препрочит и макар че мислех да препрочета само някои, взех че ги прочетох всички  ooooh!...сега съм на последната и почвам ангелите  Peace Просто ми се струва че покрай ангелите ще препрочета и братята Simple Smile

# 679
  • Wonderland
И след като прочетох докрай ``Шантал``, определено не я препоръчвам....Не ми хареса...краят беше много предвиден...по едно време си мислех,че нещата ще се обърнат,но определено не стана така. Харесаха ми приключенията,които изживя героинята, но като цяло книгата не ми допадна.
Сега започвам ``Рикошет`` на Сандра Браун.....

# 680
Съгласна, но описаното не ми допадна и няма да я чета Simple Smile
За ангелските- свалени са, но дочитам поредицата на Кениън, бях започнала препрочит и макар че мислех да препрочета само някои, взех че ги прочетох всички  ooooh!...сега съм на последната и почвам ангелите  Peace Просто ми се струва че покрай ангелите ще препрочета и братята Simple Smile

Извинявайте,че се намесвам,но ми стана интересно:коя е поредицата на Кениън,кои са ангелите и кои братята  Simple Smile Много въпроси,но ако можеш да отговориш Simple Smile

# 681
Разбира се
Ето поредицата на Шерилин Кениън, за мрачните ловци ( Dark hunters)- една от любимите ми поредици http://www.goodreads.com/series/83614-dark-hunter
Започнаха да я издават и тук: http://www.ibis-press.eu/dh-2.php
Поредицата за Братята е за Братството на  черния кинжал : http://www.ibis-press.eu/bdb-1.php
И сега има спин-офф поредица за ангелите, споменати в поредицата за братята- http://www.goodreads.com/series/49830-the-fallen-angels
hedra ми препоръча поредицата за ангелите, и питаше дали ми е допаднала Simple Smile А пък аз, знаейки че вероятно ще препрочета и поредицата за братята отново покрай тях, съм си я оставила за по-свободно време и си дочитам любимите мрачни ловци ( да отворя скоба да кажа че много обичам were hunters, особено Vane, Fang, Wren  Heart Eyes мммм, и очаквах породите на Лора Лей да са нещо подобно, нооо както е известно не  ми допаднаха Породите...но were hunters на Кениън са страхотни)

# 682
Благодаря за изчерпателния отговор    bouquet

Мислех да почвам поредицата за ловците,но като казаха,че ще я превеждат на бг и се отказах.Сега като се замисля няма да дочакам бг преводите и ще я почна,още повече след като прочетох коментара ти  Hug

Между другото,те 29 ли са на брой,като гледам толкова имам изтеглени.

# 683
Погледни на сайта й, значи те са всичките Dark hunter world, ама са няколко подистории оплетени- основната е Dark hunters, но има и Were hunters( любимите ми) - шейпшифтъри, и Dream hunters- богове, които пътуват в сънищата ( те са ми най-скучни), всичките са оплетени в едно и има на сайта на авторката лист с reading order Simple Smile Последно почна една поредичка YA- Chronicles of NIck, тя също може да се числи към ловците
У нас много бавно напредват и има да чакаш- почвай я и кажи дали ти допада
Първата се води Fantasy lover, но тя не е с ловец, а с един грък, полубог, омагьосан да е секс роб в една книга  Laughing Интересна е книгата, но за мен следващите са по-интересни, и ако не я прочетеш нищо не губиш. Грейс и Алекс се появяват в следващите книги като приятели на някои герои, но иначе не са кой-знае колко свързани, така че можеш да почнеш направо от NIght pleasures

# 684
Сякаш ми четеш мислите,тъкмо чета "Нощни удоволствия" и засега много ми харесва.  Peace

По-нататък като мина още няколко книга пак ще пиша мнението си,ако имам въпроси ще питам пак Wink

# 685
Супер, пиши по-натам Simple Smile
Аз много харесвам книгите за Зарек, Валериус( със сестрата близначка на Аманда) , Вейн  Peace ще видим на теб кои ще ти допаднат 

# 686
Къде мога да намеря 4-тата книжка за семейство Бриджъртън? А има ли и следващи преведени?

# 687
Къде мога да намеря 4-тата книжка за семейство Бриджъртън? А има ли и следващи преведени?

За кого беше 4-тата?  newsm78

# 688
А за кого беше четвъртата книжка? Аз имам за Антъни и за Колин, другите са ми  в един за момента повреден комп. Ако е някоя от тия, дето са ми налични, ти я пращам.
А някой има ли поредицата за онези, с бурите, че съм ги затрила?

# 689
А за кого беше четвъртата книжка? Аз имам за Антъни и за Колин, другите са ми  в един за момента повреден комп. Ако е някоя от тия, дето са ми налични, ти я пращам.
А някой има ли поредицата за онези, с бурите, че съм ги затрила?
Четвъртата книга е за Колин, дам  Wink
А колкото до буреносните Маклийн... скоро ще се появят в Читанка. Още малко търпение само
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт