За тези, които четат любовни романи №2

• 90 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
А за кого беше четвъртата книжка? Аз имам за Антъни и за Колин, другите са ми  в един за момента повреден комп. Ако е някоя от тия, дето са ми налични, ти я пращам.
А някой има ли поредицата за онези, с бурите, че съм ги затрила?
Четвъртата книга е за Колин, дам  Wink
А колкото до буреносните Маклийн... скоро ще се появят в Читанка. Още малко търпение само
 Hug

Ако все още я искаш мога да ти я пратя.  Peace  А тя не е била за теб-извинявай Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 16:38 от romanti4ka

# 691
Да за Колин е. Ако някой ми я прати ще съм му благодарна, silvia_vt@abv.bg ми е мейла

# 692
Да за Колин е. Ако някой ми я прати ще съм му благодарна, silvia_vt@abv.bg ми е мейла

Имаш поща Wink

# 693
Цитат
Четвъртата книга е за Колин, дам  Wink
А колкото до буреносните Маклийн... скоро ще се появят в Читанка. Още малко търпение само
 Hug

Аз докато кажа, че ще се появят скоро и те вече са в Читанка...  Grinning
Ето къде са събрани всички луди шотландци от поредицата "Проклятието на Маклийн"
Приятно четене   bouquet

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 21:34 от Корнишоненце

# 694
Ако някой има на английски: Gena Showalter "Lords of the Underworld" ще бъда благодарна да ми ги прати.Благодаря предварително.   bouquet

# 695
  • Пловдив
Я да ми ударите едно рамо...
Сюжетът е следния - той е май... автомобилен състезател newsm78 и живее някъде на майна си, май в Бразилия, пристига едно момиче гувернантка за да възпитава дъщеря му. И после се влюбват. И се женят. Как е заглавието?

# 696
Започнах "Честни илюзии" на Нора Робъртс и... Не ми харесва особено, интересна е, но не е това, което очаквах.  Sad

# 697
Сюжетът е следния - той е май... автомобилен състезател newsm78 и живее някъде на майна си, май в Бразилия, пристига едно момиче гувернантка за да възпитава дъщеря му. И после се влюбват. И се женят. Как е заглавието?

Робърта Лай- "Прибързана авантюра"

# 698
  • Wonderland
Започнах "Честни илюзии" на Нора Робъртс и... Не ми харесва особено, интересна е, но не е това, което очаквах.  Sad
Аз четох нейна ``Полунощ в стаята на сенките``...Хареса ми и затова сега взех още една нейна книга`` Спомени в смъртта``...да видим дали ще ми хареса..Някои тук беше споменал,че тя има страшно голямо количество романи,за сметка на качеството и може би не всички нейни са хубави...като на Сандра Браун например....нейните няма досега нито един, които да не ми е харесал...включително и този,който чета в момента ``Рикошет``.

# 699
  • Пловдив

Робърта Лай- "Прибързана авантюра"
Благодаря Simple Smile

# 700
  • ВАРНА
Момичета какви са ви впечатленията от трилогията на Нора Робъртс "Сватбена агенция"? По принцип авторката изобщо не е мой тип,обаче нещо все ме влече към тези книжки и много се чудя... Rolling Eyes

# 701
След като приключа книгата която чета в момента,започвам "Роза през зимата" на Катлин Удиуиз както и "Неуловимият пламък" също от нея. Да си призная не съм чела много любовни романи,но стига да си заслужава една книга,винаги съм готова да я прочета.

# 702
  • в сърцето на един мъж...
Момичета какви са ви впечатленията от трилогията на Нора Робъртс "Сватбена агенция"? По принцип авторката изобщо не е мой тип,обаче нещо все ме влече към тези книжки и много се чудя... Rolling Eyes

Аз съм я чела, на мен ми харесаха книгите.

# 703
То е тетралогия, чела съм първите две-развличащо и отпускащо четиво. Не ме трогнаха чак толкова, но не са лоши, ако ти се чете нещо по-леко

# 704
След като приключа книгата която чета в момента,започвам "Роза през зимата" на Катлин Удиуиз както и "Неуловимият пламък" също от нея. Да си призная не съм чела много любовни романи,но стига да си заслужава една книга,винаги съм готова да я прочета.

Роза през зимата ще си я потърся, защото винаги съм искала да я прочета. А и ми се чете нещо историческо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт