Крава с теле

• 16 042
  • 127
  •   1
Отговори
# 45
Запознай я с оня готиния младеж, дето все още живее с майка си.
Мисля, че ще си паснат
Да ти кажа честно, мислех за това. Не става обаче, защото той иска деца, а тя не иска.
Второто което е, че той е много зависим от майка си, а тя няма да одобри "крава с теле"

# 46
Въпроси нямаме.
Като даваш съвети, и ти приеми един - не развявай гащите на познатите си по форумите.
Така не им помагаш.
А да се забавляваш има и други начини.

# 47
Не знаех, че има такова определение, дори съм леко шокирана какви хора ходят по земята.

Иначе, накъде да се ориентира. Ами няма нужда наникъде да се ориентира, достатъчно е да си живее живота и то ако има нещо да става - става.
Но нещо ми подсказва, че трябва да смени средата ви, малко да побутне съдбата, така да се каже, да стори добро на себе си.
Точно това казах и аз. И да не се занимава с мъже под 35.
На нея и трябва стабилен мъж, разведен може би, с големи също деца, и да знае за какво става въпрос, а не вятър на бяла кобила да го вее.
Съгласна съм, че младите мъже под 30 са по-забавни и физически привлекателни, но не са за жена като нея която иска сериозна връзка.

# 48
  • Galaxy 13197853088
абе да не е нещо оручасана?
я да иде на гледачка/баячка.

# 49
абе да не е нещо оручасана?
я да иде на гледачка/баячка.

hahaha Joy

# 50
Ми те и разведените под 35 ги вее вятър на бяла кобила Mr. GreenПроблема мисля че е детето Thinking

# 51
Шанти, нали не питаш сериозно?
Една хубава и умна жена на 35 не би трябвало да има никакъв проблем да си намери гадже, а защо не и мъж..

А и теленцето е достатъчно голямо, че тя почти да няма ангажименти там- т.е достатъчно свободна е за срещи.

# 52
Една хубава и умна жена на 35 не би трябвало да има никакъв проблем да си намери гадже, а защо не и мъж..

А и теленцето е достатъчно голямо, че тя почти да няма ангажименти там- т.е достатъчно свободна е за срещи.
Сериозно питам. Гаджета няма проблем, нали съм обяснила, но мъж е въпроса. Не такива приходящи, които не искат сериозно съжителство.

# 53
Ми значи бърка с мястото където ги намира, както и с непоставянето на ясни критерии преди това.

# 54
  • София
Добре де, нали в една съседна тема тонове мастило се изписа, че сингълите 30+, с дете или без дете, направо не могат да си отдъхнат от наплива на мъже около себе си, та и готови да се женят! какво стана сега?  Whistling

# 55

Гаджета няма проблем, нали съм обяснила, но мъж е въпроса. Не такива приходящи, които не искат сериозно съжителство.
Мдааа така е както си го описала PeaceПонеже и аз съм като твойта позната но малко по голяма и с по малко детенце. Поне за себе си -проблема е малкото ми сладурче, и това че все малки пичове около мен, ама като не ме кефят по големите Embarassed

# 56
  • София
Добре де, нали в една съседна тема тонове мастило се изписа, че сингълите 30+, с дете или без дете, направо не могат да си отдъхнат от наплива на мъже около себе си, та и готови да се женят! какво стана сега?  Whistling
Наплив за по 1 вечер има, но за постоянна връзка всеки бяга. Криза, какво да правиш.
Мъжете си правят тънки сметки, не са вчерашни. От една страна теленцето вече е отгледано, скоро ще изчезне от терена и няма да ни се пречка. Но от друга - ако мама закъса с парите, а трябва да се обезпечат кандидат-студ. курсове,  абитур. бал, после евентуално пари за следването в чужбина ....
ми той ще трябва да се бръкне. Пък защо да не си ги харчи за себе си, а да хрантути чуждо. Ако мъжлето не се сети за тази перспектива - мама ще му я намекне, после натвърди.

# 57
Чакайте сега, заглавието не е точно, детето е вече голямо. Трябва да е "Крава с даначЕ"!

# 58
Все си мисля, че ако един мъж се "уплаши" от теленцето ми - значи не е "мъж"..Wink

# 59
  • София
magarcho, той не се плаши. Той си гледа сметката. Все пак вече отдавна е сам, свикнал е да е център на своя си свят.

Общи условия

Активация на акаунт