Крава с теле

• 16 039
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
не виждам разликата.. newsm78

# 61
  • София
Не знам, ама ако аз бях мъж, не бих се захванал с жена, която има дъщеря в тийнедджърска възраст. Според мен е беля на главата, защото не се знае как ще реагира дъщерята, има случаи (не казвам, че са правило), в които се започват фаасони, ревности,  конфликти, не могат да си го поделят...  пък и вероятно един мъж би приел по-лесно малко дете.

# 62
  • София
Andariel , то си зависи от детето.
Като си взехме Скъпия у дома с дъщерята тя беше в 8 кл, приета на първо желание, готова изгледана.
Преди това си я водех с мене в общи компании, познаваха се от там и си го възприемаше като батко.
Та в един прекрасен момент направили коалиция и ме поставиха пред свършен факт. При едно събиране той заяви, че си вика такси и с детето и жената си отива у дома.  Не съм се съпротивлявала много. Все пак бях над 40 г, той с 4 по-млад от мене, неженен, без деца, без ангажименти. Какво по-удобно да търся?
И  до сега ревност няма, разбират се отлично, винаги са на едно мнение. Тя винаги държи да сме двамата, да си имам другарче. Вече е на 22, има си отделен живот и се радва, че не съм сама, че се разбираме. Но от друга страна той никога не ми се бърка във възпитанието, винаги остава двете да си решим проблемите.

# 63
Няма правило.
Тя може да иска едно,а да се срещне с друго.
Ще си намери,въпрос на време е и малко късмет  Wink
Нямат оправия тия жени ! Явно ако до 25 не се омъжиш и не останеш до края на живота си с мъжа си ...всичко е загубено  Stop Laughing bowuu

# 64
  • Бургас
Добре де, нали в една съседна тема тонове мастило се изписа, че сингълите 30+, с дете или без дете, направо не могат да си отдъхнат от наплива на мъже около себе си, та и готови да се женят! какво стана сега?  Whistling
Наплив за по 1 вечер има, но за постоянна връзка всеки бяга. Криза, какво да правиш.
Мъжете си правят тънки сметки, не са вчерашни. От една страна теленцето вече е отгледано, скоро ще изчезне от терена и няма да ни се пречка. Но от друга - ако мама закъса с парите, а трябва да се обезпечат кандидат-студ. курсове,  абитур. бал, после евентуално пари за следването в чужбина ....
ми той ще трябва да се бръкне. Пък защо да не си ги харчи за себе си, а да хрантути чуждо. Ако мъжлето не се сети за тази перспектива - мама ще му я намекне, после натвърди.

Ама чакайте, той не е длъжен да се бръкне, защо трябва да го прави? Ако връзката им е сериозна, да, може да подпомага съпругата си, но няма отговорност към пълнолетния студент, който ще му бъде донякъде чужд, защото няма да се познават добре, нито да са си близки, понеже детето щяло да учи някъде, явно не в своя град. Не е нужно да ги харчи за себе си, ами ако има деца? Естествено, че ще подпомага тях на първо място, все пак това дете си има майка и баща. Не мисля, че финансовата страна тук играе важна роля. Ако детето беше малко - да, но при това положение, не мисля. Всъщност съм изненада, че млада жена, с толкова голямо дете, което вече не е чак такава отговорност, не може да си намери сериозен кандидат. Предполагам, че е просто кофти стечение на обстоятелствата. Според мен има реални шансове да си намери подходящ партньор, единствено нежеланието за дете би било проблем, но пък тя може и да размисли, ако се влюби Peace.

# 65
Все пак хубаво е да получим повече информация - финансово състояние на жената, къде ги търси тия мъже.

# 66
Все пак хубаво е да получим повече информация - финансово състояние на жената, къде ги търси тия мъже.

И дали посещава ключовото място за запознанства - автомивка  newsm78
(Това го научих съвсем скоро тук от форума, и не спирам да го разпространявам сред всичките си необвързани познати  Sunglasses )

# 67
  • Бургас

(Това го научих съвсем скоро тук от форума, и не спирам да го разпространявам сред всичките си необвързани познати  Sunglasses )
newsm78 и само по прашки сигурно?  Joy

# 68

А, това не го знаех . Иначе не е лишено от смисъл. Но как да и кажа да ходи на автомивка, тя няма кола, по каква причина да отиде  Thinking...Виждала съм, че перат и килими там, но като се замисля, тя и килими няма, с паркет са у тях newsm78

# 69
Как става това с автомивката, те момченцата там са на възрастта на сина й.

# 70
Как става това с автомивката, те момченцата там са на възрастта на сина й.
Може би се има предвид клиентите на автомивката, не персонала (момченцата които мият колите) Thinking

# 71
Изтърва сезона на смяната на гумите - да се подготви за летния..Една позната така се запозна със сегашния си красив и богат мъж, докато чакаше да й сменят гумите..))
Че и с две деца я взе ергенът.. Peace

# 72
Те богатите нямат ли си шофьори?

# 73
Не мисля, че притежанието на шофьор е символът за богатство..))
(аз имам шофьор, но за съжаление хич не съм богата..служебен ми е)

# 74
  • София

newsm78 и само по прашки сигурно?  Joy

Еха, никога не е късно човек да научи нещо ново от форума.  Mr. Green Sunglasses  Joy  Ей сега ще кажа на мъжа ми да не се ослушва, а да ходи той да ми мие колата, че знае ли се .....  Twisted Evil

П.С. Ще ме извините за оффтопика ...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт