Крава с теле

• 16 031
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
Нищо не си разбрала. Не го пускай, могат да ти го откраднат там. Вече жените дебнат за мъже по автомивките.

# 76
  • Бургас
Никакво миене на коли за моя красив съпруг! Mr. Green

# 77
Никакво миене на коли за моя красив съпруг! Mr. Green

Хахааа.. че това си е привилегия за жената бре!!!  Joy

# 78

Да, имам. Знаеш ли вече кой е авторът на "Снаха"? Wink Почвам да имам подозрения, че може и да си я прочела книгата, че много литературни теми почна да пускаш напоследък.

# 79
Добре че е форумО да науча за автомивките. Mr. Green

# 80

А от друга страна не е ли пък по-добре да е по-голямо детето newsm78. Догодина си излиза самостоятелно, няма да им пречи, не е бебе да му никнат зъби, да го водят по ясли, да се разболява и т.н.
Тоест, евентуалният мъж няма да трябва да се съобразява с детето на тази жена на чисто битово ниво, защото то няма да живее с тях.

Shocked Демек..само я чакат да навърши пълнолетие,за да я изритат,та мамчето да може да се задоми? ooooh!

# 81
Shocked Демек..само я чакат да навърши пълнолетие,за да я изритат,та мамчето да може да се задоми? ooooh!
Аз не го разбрах така.
Все пак някога децата порастват и поемат своя път в живота и така трябва да бъде, а тя остава сама.

# 82
Е да де..ма не можеш да разчиташ на това.А както беше описано,излиза сякаш някой вече  направо си е направил"сметката",че момето догодина е аут,и терена за господата е свободен.

# 83
Е да де..ма не можеш да разчиташ на това.А както беше описано,излиза сякаш някой вече  направо си е направил"сметката",че момето догодина е аут,и терена за господата е свободен.
Офф, нищо не е така както мислиш. Rolling Eyes

# 84
Ааа...нищо не мисля аз.Чешам си клавиатурата от скука.

А от друга страна не е ли пък по-добре да е по-голямо детето newsm78. Догодина си излиза самостоятелно, няма да им пречи, не е бебе да му никнат зъби, да го водят по ясли, да се разболява и т.н.
Тоест, евентуалният мъж няма да трябва да се съобразява с детето на тази жена на чисто битово ниво, защото то няма да живее с тях.
newsm78

Прави ми впечатление,че говориш в множествено число.Детето и на майката ли"пречи"? Thinking

# 85
Ох, като се заядете.. ooooh!
Естетствено, че е по-лесно когато детето е голямо..
Това не значи, че ми пречи - но определено ме улеснява...

# 86
Много неприятно определение за жена с дете, но използвано от мъжете за самотни майки с деца.
Преди Андариел пак да ме обиди че разнасям приятелите си по форуми,  уточнявам само крайно  необходими детайли.
Жена на 35 с дете на 17. Разведена. Към каква социална и възрастова група мъже следва да се ориентира за да намери нормален спътник в живота си, а не просто несериозници, които искат само  секс, правят се на влюбени, но щом се спомене за нещо по-сериозно, започват оправдания, че тя не  е подходяща за тях, че те си искат собствени деца и жена. Някои дори признават, че и родителите им не биха одобрили връзката им с нея. Досега връзките са само със свободни мъже, без деца или разводи зад гърба си.

Не познавам мъже, които да ползват подобни определения и не познавам Мъже, които да имат проблем със статуса на харесаната и избрана от тях жена. Останалите не виждам с какво си заслужава да бъдат познавани или да бъдат част от средата на въпросната приятелка или на която и да било друга държаща на себе си жена. Ключът е в "държаща на себе си". Един човек, без значение от пола, се поставя сам на определена плоскост. Нещата винаги започват отвътре навън, а не обратното. И като се постави на правилната плоскост, няма нужда вече да се чуди какво да направи, за да се случи еди какво си. То си се случва просто. Може и да избира.

# 87
  • Kопенхаген
Дори и тук във форума се среща това обръщение. Един се беще изпльокал просташки... За мен е адки грозно да наречеш майка и детето и по този начин. За мен жена дала Човешки живот е светица...

# 88
За мен жена дала Човешки живот е светица...

newsm78...Е не сте ли и малко множко светиците на тая планета,в такъв случай?

# 89
  • Kопенхаген
За мен жена дала Човешки живот е светица...

newsm78...Е не сте ли и малко множко светиците на тая планета,в такъв случай?
Виж, чувствителна съм на тази тема и не приемам неуместни шеги под никакъв предлог. Прояви поне малко уважение, ако не към мен то поне към жената до теб дала живот на децата ти.

Общи условия

Активация на акаунт