И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 170
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Фейтче честито ти  Two Hearts !Да си расте и тупка под твоето!Сега само спокойствие  Hug всичко ще бъде наред!

# 421
Фейт, честито тупкащо сърчице Heart Eyes и не се притеснявай за жълтото тяло, всичко ще бъде наред Hug
Пиле, съжалявам Hug Дано следващият път финалът бъде след 9м. носене на сладко бебе Praynig
Мишки, за утре  Praynig Praynig

# 422
  • Пловдив
Здравейте сега от мен вече не в движение. Аз снощи будувах до 3 и тая сутрин се поуспах и станах късно, та затова се замъкнах чак в 11 на теста с глюкозата. И ми казаха, че късно съм отивала - трябвало като стана. Реших да не им обяснявам, че сега ставам  Mr. Green Та това велико изследване се отлага примерно за петък го планувам.

Днес много се развълнувах като получих смс от Поспаланчо  Crazy Честно, ама пуснах някоя сърза от вълнение! то било много хубаво да си щъркелов вестител  bowuu Иначе казва, че като се прибере вкъщи ще има повече подробности за нас  Crazy

Честити дечица и на Menina, Grace  gigamiga   bouquet

ku4o, Блондито много фенове има - аз съм един от тях, а и мъжо все пита "Това от Блонди ли е?"  Crazy

bebo_sn, много кофти преживяване - никоя майка не заслужава да е в неведение за новороденото си! Понякога се чудя дали докторите биха умряли, ако просто обясняваха ситуацията спокойно.... Важното е, че вече бебчо е добре и се гушкате заедно  Hug

Мартичка, това е добре, че сте закрепили нещата. сега почивай и си взимай лекарствата и всичко ще е наред  Hug

benitabeni, не се тревожи щом бебчо е добре. И моят корем не е от големите, но важното е съквартирантът да е ок  Wink Дано да имаш добри показатели от холтера  Praynig

P-i-L-e-T-0, станалото - станало. Няма смисъл да дълбаеш назат. Важното е, че знаш за евентуален проблем и вече ще си наясно да действаш моментално. Искрено ти желая скоро да ни се похвалиш с две чертички и най-вече всичко да е наред Heart Eyes

F.a.t.e., честито ембрио със сърчице  Heart Eyes Да порасне голямо  Praynig А това за жълтото тяло - няма как да няма.

мишки, съжалявам за лелката  Confused Успех с изследванията и стискам палци за утре  fingerscrossed

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 423
  • гр.София
 newsm79  Mr. Green

мишки Естествено!  Hug

Трябва да видите това...определено ме накара да падна от стола,от смях  Joy Joy Joy Пуснете го със звук  Mr. Green

# 424
Момичета, аз ще взема да ви изтормозя с още един въпрос.  Често препоръчвате прогестеронов препарат ако се появи зацапване при положителен тест за бременност.  По принцип винаги ли се препоръчва, или само ако има зацапване?  Интересно ми е, защото лекарските практики тук и в БГ явно много се различават.  Тук съм чувала, че доста по-рядко са прегледите.  Скачам аз пак напред, мисля си за евентуалното бъдеще  Crazy
Ах Дони, прашуляк  Heart Eyes   newsm79

P.S.Хаха Пиле, нали остави малко и за мен  Heart Eyes

# 425
Момичета мили,благодаря ви че така бързо ме успокоихте вчера и бързам да ви се похваля днес ходих на кръвен  и за щастие е "+" нямям думи да опиша как се чувствам.Най важното е е и зацапването почти спря сега само трябва да съм спокойна до другата седмица докато се види туптящо сърчице.
А сега на всички за късмет babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 :babydust :babydust7:7: babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7          и успешна вечер luvbed

# 426
  • Sydney
мишки и аз така знам, че в Америка особено те водят бременна чак след 13 г.с.  Peace тук обикновено изписват прогестерон или ако имаш оплаквания или ако си правил всичките изследвания и те знаят в какво състояние си (т.е. нивата на хормона)  Peace

# 427
Ох ... много, много, ама много благодаря на всички за милите и успокоителни думи  Hug Признавам си, че малко се паникьосах, но след пазара се успокоих и си казах, че доки явно не се е изказал правилно или аз не съм разбрала  Crazy В крайна сметка ако е писано ще стана  Praynig Hug

megani Браво, много се радвам за теб и скоро да се видим в септемврийската тема  Heart Eyes
Мишки ... съжалявам за цикльо  ooooh! сега се заредете с търпение и сили ... направете всички необходими изследвания и живот и здраве скоро да ни се похвалиш  Hug
Бенита наистина много неприятно с това кръвно ... щом се налага ще те окачват, важното е бебчо да е добре и спокоен  Praynig Hug
Пилето ... радвам се, че си добре, горе главата и скоро на линия  Hug
Дони ... погал по тумбачето  Heart Eyes
май забравям някой и нещо ... но ще ми простите ... прегръдки отново на всички и благодаря за палчетата  Hug

# 428
Пиле, спуках се от смях с тази котка  hahaha hahaha hahaha
Мегани честито мила, успешно до вързопчест пухкав финал  Hug Praynig
бенита да, моя позната каза че е видяла положителен тест и я викат на преглед след третия месец  #Shocked та затова да питам и вас.  Няма да ми навреди ако си подготвя някое прогестеронче да си имам, нали  Blush
Фейт още веднъж спокойно мила, спокойствие му е майката.  Както казват хората, "по-спокойно, да не друса"  Всичко ще бъде наред! Hug

# 429
  • Пловдив
мишки, аз бях на прогестеронов препарат без да съм имала каквото и да е зацапване. При мен беше изписана максималната доза превантивно, като основно беше за всеки случай, че да не се повтори аборта. Имах си и изследван прогестерон преди бременността, който беше доста нисък, но беше изследван без доказана ову.

megani, честито!  Hug Хайде сега пожелавам една лека бременност и скоро да ни се похвалиш със сърчице  Peace За зацапването приемаш ли прогестеронов препарат?

# 430
Момичета, аз ще взема да ви изтормозя с още един въпрос.  Често препоръчвате прогестеронов препарат ако се появи зацапване при положителен тест за бременност.  По принцип винаги ли се препоръчва, или само ако има зацапване?  

Аз също си мислех, че го изписват само при зацапване /както при първата ми бременност/, но явно не е така защото сега без такова ми го изписаха, заради това жълто тяло, което имало нужда точно от този прогестерон за да се задържи бременност  Tired И без да се изказвам неподготвена ето една доста полезна информация   Hug

http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-54-24/36-2008-07-27- … -13-14-46-05.html

# 431
мишки, да, така е, тук до 12 г.с. оставят нещата да се развиват от само себе си -ако е писано ще я бъде бременността, ако не - до следващия успешен опит. На мен тук в 8-ма седмица ми беше първия преглед, преди това никой не искаше да ме погледне; то аз не се бях и обаждала за час де. Та тук по ги оставят нещата на самотек, за добро или зло ooooh!

# 432
Хей, какъв бебевалеж  Party
Честито, мило ми ПОСЛАПАЛАНЧЕ!!! Да Ви е жив и здрав, Слав! Mr. Green Hug Heart Eyes
Честито и на Грейс, Меиниа, Гигамига Hug Hug Hug
Фейт, честито сърчице! Hug
бебо, дано нямате повече проблеми! Praynig Hug
Хубава и бебеносна вечер, момичета! Hug

# 433
Честито на мама Поспалан! Да е жив и здрав малкия господин, да радва мама и татко всеки ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Честити рожби и на останалите мами! Нека да са пълни с радост и усмивки всичките им дни!   bouquet
Бързо възстановяване на смелите мами!
Пиле, съжалявам! Дано следващият път всичко да е наред и това да се случи съвсем скоро!  Hug
Мегани, честито! Лека бременност и прекрасно здраво бебче на финала!
Фате, честито сърчице! Носи го с много любов под твоето и си отгледай прекрасен  бебок!  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 434

Общи условия

Активация на акаунт