Отговори
# 465
Здравейте момичета Simple Smile
отдавна не съм се включвала, но нямаше как...от вчера се опитвам да изчета всичко, което сте написали за 10те дена от както не съм отваряла форума и бая се поозорих Simple Smile хаха
Честито на всички, които знаят пола на малкото човече и са минали успешно през изследванията!
Аз ходих само на БХС, 1:740 е моята.
ФМ не съм правила...моя лекар ме гледа доста обстойно на видеозона и като го попитах за ранна ФМ той каза, че практически при всеки преглед се прави ФМ, като се оглежда плода...но мисля по-натам да отида за късната, че евентуално да разберем и пола. Много искам розовки гащета  stork-girl

Пепина ти при кой лекар ходиш? Аз също съм от Бс Simple Smile

# 466
 здравейте и от мен днес опр. имаше доста интересни теми които си заслужава да прочетеш

# 467
Тери щом знаеш, че ще си със секцио, което така или иначе ще е планирано, сигурно ще се чувстваш много по-спокойна, ако предварително си се запознала с доктора и той е поел ангажимент към теб  Simple Smile
Между другото за един фризьорски салон да сменим разпитваме и търсим най-доброто, колата да ти се развали търсиш монтьор да разбира и да е добър и така за всичко останало... Раждането пък да се остави на който е дежурен...не знам..мен би ме било страх.
Виж сега Лъвска  извини ме, тук не опира до пари, но я си представи че си броиш стотинките в джоба - пак ли ще говориш за екип, та нашите баби на полето са раждали на времето, стига гевезелъци! Всеки сам избира какво да прави - един е по-спокоен с екип, друг пък е решил че "ще се остави на който е дежурен" както казваш, за него ще е едно и също, така че моля те...недей слага всичко под общ знаменател! Това е последното което ще кажа по тази тема, защото наистина взех да се нервя! И дано никой не съм обидила, но тук сме да обменяме мнения, не да ги налагаме, така че нека уважаваме решенията на останалите момичета  Simple Smile

# 468
Здравейте момичета Simple Smile
отдавна не съм се включвала, но нямаше как...от вчера се опитвам да изчета всичко, което сте написали за 10те дена от както не съм отваряла форума и бая се поозорих Simple Smile хаха
Честито на всички, които знаят пола на малкото човече и са минали успешно през изследванията!
Аз ходих само на БХС, 1:740 е моята.
ФМ не съм правила...моя лекар ме гледа доста обстойно на видеозона и като го попитах за ранна ФМ той каза, че практически при всеки преглед се прави ФМ, като се оглежда плода...но мисля по-натам да отида за късната, че евентуално да разберем и пола. Много искам розовки гащета  stork-girl

Пепина ти при кой лекар ходиш? Аз също съм от Бс Simple Smile

Оп, приятно ми е че срещам съгражданка  Hug
При Люцканов съм мила. Не съм доволна, както и от никой от лекарите в Бургас! Извинявай ама да ти кажат за резултатите от БХС, изчакай до късната ФМ, която по негови изчисления е или към средата на февруари или края на февруари и ако всичко е наред с плода и не се видят хромозомни изменения няма да правим аборт....няма думи, само знам че ще си ходя да ме теглят, мерят и там каквото се прави на ЖК и нищо друго не ме интересува. Всичко останало ще си го науча от частните прегледи, за които си плащам!

# 469
  • Sofia
Тери, наистина е по-спокойно след резултатите, а нали и за бебо е важно мама да е усмихната!!!
Катя о м, didence -браво за хубавите резултати и пожелавам и на останалите момичета успех.
Колкото до раждането този път, от сега мисля, че ще родя да е живот и здраве при д-р, която ми следи цялата бременност. Тя е в I АГ болница "Света София", смятам че ще се чувствам много по-сигурна и по-спокойна с д-р, който от поне 7 години ме следи и се грижи за моето здраве, като жена. Късмет да имаме!!! newsm10   

# 470
Здравейте юлчета! До днес въобще не се бях замисляла за раждането,но вашите мнения и коментари накараха да се събуди този въпрос. Смятам, че е прекалено рано и желая максимално да изживея всички останали преживявания  и поне до края на второто тримесечие да не се притеснявам поне за това.При втората ми неуспешна бременност бях планирала всичко до най-малкия детайл и още не мога да се съвзема.От тогава изминаха 2 години.Сега всичко ще е съвсем различно и за края ще мисля по-към края.На всички най- искренно желая той да е прекрасен, незабравим и като по ноти  smile3522

# 471
От толкова дебати не ми остана време да поздравя мамите за хубавите резултати - zarady,
Катя о м, didence
силно ви прегръщам и се радвам за вас  Hug Hug Hug
Ето това е нещо друго и съм съгласна с теб Стелина, всичко да си върви поетапно, без много планове  Hug

# 472
Мили момичета,

Аз ви пожелавам много спокойна и ведра вечер. в тези нашите разговори целим да споделим повечко мнения и гледни точки. всеки сам за себе си претегля ЗА и ПРОТИВ и решава какво да направи. В крайна сметка важно е собственото спокойствие, тъй като то е предпоставка за по-лека бременност. След всяко едно действие е важен резултатът. Кой как ще ражда, при кого, в мизерия или разкош, съм убедена, че всички ще бъдем безмерно щастливи тези месеци и особено през юли. Трябва да се съобразяваме освен със собствените си принципи и с условията, които предлага нашия град, с възможностите, които имат семействата ни и прочие. Доколкото разбирам Пепина, ти дори нямаш възможност на избор, тъй като знаеш що за лекари са там при теб. Радвам се, че си намерила лекар, Давидков, макар и във Варна, и че ще те наблюдава. Другият нека да ти пуска изследванията. Аз самата бях се решила на този вариант - лекарят по каса да го ползвам само за болничен, пък той излезе засега много читав.
Целувам ви и лека нощ

# 473
Пепи, ще ти пиша на ЛС, за да не спамя тук за местните лекари Simple Smile)

# 474
и аз съм съгласна със Стелина... разбира се е хубаво да се помисли как ще се ражда, но мисля, че все още е рано за това. Сега има много по-важни неща, за които да се мисли, а и трябва да се наслаждаваме на този период. Очаквала съм го с голямо нетърпение и искам да го изживея максимално добре Simple Smile
Но вашите мнения за ценни и ви благодаря, че споделяте!

Друго, което мога да кажа е, че препоръчвам на всеки да си направи професионална фотосесия в този период....не го казвам само, защото съм фотограф и съм снимала много бременни и след това дечицата им и съм виждала какво е това за тях...но винаги съм си мислела, че и аз го желая много. Всяка бременност е уникална и трябва да си създадем максимално прекрасни спомени от нея  newsm76

# 475
zarady, мила, как се казва лекарката ти, понеже и аз мисля да раждам там и събирам всякакво инфо  Laughing

# 476
Мили момичета,

Аз ви пожелавам много спокойна и ведра вечер. в тези нашите разговори целим да споделим повечко мнения и гледни точки. всеки сам за себе си претегля ЗА и ПРОТИВ и решава какво да направи. В крайна сметка важно е собственото спокойствие, тъй като то е предпоставка за по-лека бременност. След всяко едно действие е важен резултатът. Кой как ще ражда, при кого, в мизерия или разкош, съм убедена, че всички ще бъдем безмерно щастливи тези месеци и особено през юли. Трябва да се съобразяваме освен със собствените си принципи и с условията, които предлага нашия град, с възможностите, които имат семействата ни и прочие. Доколкото разбирам Пепина, ти дори нямаш възможност на избор, тъй като знаеш що за лекари са там при теб. Радвам се, че си намерила лекар, Давидков, макар и във Варна, и че ще те наблюдава. Другият нека да ти пуска изследванията. Аз самата бях се решила на този вариант - лекарят по каса да го ползвам само за болничен, пък той излезе засега много читав.
Целувам ви и лека нощ
Радвам се че ме разбираш Рая, това имах предвид  Hug
Лека вечер и на теб, както и на всички останали момичета! Аз отивам да си посрещна мъжа  1dating и съм решила тази вечер да го подгоня, че снощи милия докато ме масажираше и ми се канеше съм заспала  Embarassed
Целувки на всички ви и спокойна вечер!

# 477
лека вечер  бъдещи мами

# 478
  • Sofia
Nins87 - писах ти на ЛС.

# 479
 Стелина аз също съм от Добрич,ти при кой лекар ходиш?А може и да се видим на по едно кафенце?    Peace

Общи условия

Активация на акаунт