Отговори
# 90
venerski честити ти сини гащи мила, чудесни новини, и стискаме палци за БХС  Hug
Sunny29 благодаря ти  Hug

# 91
  • Видин
МаманаАни, много се радвам, че имаш работа по това време към Свищов и ще можем да се видим Grinning Hug
По този лунен календар ми излезе, че сега трябва да имам момиче, но и за Мартин ми излезе същото Stop Аз пък малко по бабешки методи, но доказали се в моята фамилия ми направиха тест с халката ми и излезе пак момче Rolling Eyes Вече съм на 99% сигурна, че пак ще съм мъжка майка. При братовчедка ми в началото на бременността док й каза, че ще е момиче, а халката й показа момче. А познайте какво излезе bowuu
Радвам се, че има повече момичета с определен вече пол.
Пепина, радвам се, че вече се успокои. Все пак наистина е важно в този момент ние да сме спокойни.
Аз ставам, че ще трябва да ходя да взимам Марти от градина. Приятна вечер, ако не успея да се включа отново Hug

# 92
Пепина, браво на теб! Simple Smile
Момичета, някой от вас ще ходи ли на "Дни на отворените врати" някъде?
Чудя се колко често се провеждат и дали има смисъл да се ходи толкова рано.

# 93
  • Sofia
Пепиииии, браво за хубавите новини! Много, много се радвам Hug Сега се успокой и се наслаждавай на една прекрасна бременност, че малкото момченце в теб усеща всяка твоя тревога Laughing

# 94
Ау тази година да не е на момчетата Wink.Радвам се за всички разбрали пола -мислете имена .
А момичета пиете ли всички лекарства които ви изпишат ?Примерно ако не ви боли пиете ли но шпа ?

# 95
ell7, аз не пия нош па, нямам силни болка и няма нужда от него.

# 96
И аз не пия всичко, което ми изпишат. Особено но-шпа. Бяха ми изписали май 3х2 поне 3 дена, а аз изпих общо 2-3 хапчета.

# 97
ell7, аз не пия нош па, нямам силни болка и няма нужда от него.
И аз гледам да пия само като ме боли .Ама пусто като ми е притеснено ,че не изпълнявам лекарските рецепти  Rolling Eyes

# 98
Пепи Hug,напълни ми душата!Ама нямаш си представа колко силно и много ти се радвам!Искам да се насладиш на щастието!Прегръщам те!Браво!!! Hug
И на другите момичета,видели току що бебоченцата си и пола им и върнали се от преглед,много ,много се радвам! HugНямам търпение да дойде утре следобяд,да видя и моето душиче!

# 99
  • София
Стискам палчета за предстоящите прегледи  fingerscrossed
Давайте още със сините гащички, да може аз да разнообразя с розови след моя преглед  Laughing 

# 100
Пепина много се зарадвах и аз щях да се разплача.
Иначе за методите за изчисляване на пола е не, според халката Ани трябваше да е момче, ръсиха ми сол на главата пак казаха момче, според всички календари излизаше момче, според формата на корема пак момче, е не момиче е и то каква сладурана, така че този път не се хващам на нищо, според календарите обаче показва момиче, така че по обратната логика може би ще е момче...А ДАНО! Че таткото иска помощник(не че Ани не му помага де), а и да имаме шарени простори, не само в розово.  Wink
Искам и аз вече да знам какви гащи ще обуваме, но ще почакаме до следващата консултация на 9 февруари.

# 101
  • на брега на морето
Здравейте, момичета! Grinning
Хвърчим насам-натам и не ми остава време много за писане, но хвърлям по едно око. Wink
Пепина, много се радвам за теб!  HugИ аз се развълнувах като четох поста ти, защото  нали скоро и аз бях при Давидков, както и ще бъда пак в петък. Честити сини гащи!
Честити сини гащи и на Венерски!
Добре дошли на новите бременелки!  bouquet
Купих си ношпа, тъй като ми го изписаха, но не съм пила нито едно хапче още. Мисля да пия само ако ме заболи(скоро не съм имала болчици, надявам се и да нямам).

# 102
Честити сини гащурки на виделите вече. Моя АГ не иска да ми каже и това си е.  Sad Мами да Ви попитам отново Къде се записахте на ФМ? Гледах в интернет и се записах при някакъв МЦ Марков, но не съм сигурна дали е клиниката,за която Вие говорите. Отнася се за мацките от София!  Laughing
Момичета,какво става с нашата среща!? Хайде да се разберем за ден и час, и да си направим бременелска среща  Laughing Ще се радвам да се запознаем.  Hug
Мами във фб видях, че Бамбукита има днес рожден ден! Да й пожелаем да е здрава, да има много късмет, любов и едно прекрасно бебенце!

Мами, мен много ме боли кръстта и дупето, да не  е от това, че таза ми се разширява?  Embarassed Като стана и все едно имам мускулна треска на дупето?  Laughing

# 103
МЦ Марковс е един и няма как да е друг Simple Smile Повечето ходят там. До колкото знам, най-добър е самият д-р Димитър Марков.

# 104
celika благодаря ти! Винаги откликваш на питанията ми  Hug Аз се записах за 16.02, но беше свободна само Др. Павлова. Ще видя в интернет мнения за нея.

Общи условия

Активация на акаунт