Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 29

• 31 551
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
sani_10  Слизай долу, че на балкона се настива Naughty   Или не ти е достатъчна усмивката на Ерикчо  Thinking

# 31

Сани, ами да те примамя с изпълнението на този сладур Hug Специален поздрав за теб newsm47

# 32
Теменужена!!!  Hug Hug Hug

Ужасно съм заета днес и да ти кажа право хич не ми върви, не ми е ден.
Но пък те четох Теменужена, всичко видях! Peace Чудни сте!   bouquet

# 33
Теменужена!!!  Hug Hug Hug

Ужасно съм заета днес и да ти кажа право хич не ми върви, не ми е ден.
Но пък те четох Теменужена, всичко видях! Peace Чудни сте!   bouquet

О кей, работи, работи Hug Аз не мога да си стигна до работното място, че тук сме позатрупани от Снежко  Party Успешен ден  Hug

# 34
Благодаря за Новата тема. Нова във всичко. Начина на подреждане, много информация -всичко това ми харесва. Новото е, че колажите са по-малко, но Маман се е постарала да има от всичко по малко.
Нека да ни е на късмет първата тема за тази година  Praynig
Благодаря Маман за красивата тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Привет   wavey wavey wavey
Днес е Велики вторник. Тази вечер ще гледате ойлето. И да пишете.  Naughty
Виждам, че има някакви интервюта със Сонер и Айлин, някакви хабери. Единият от двамата ще умре ли???? Май това питат в интервюто. Никой няма да умре. Само предизвикват интереса на зрителите  Thinking Thinking Thinking

# 36
В пост 25 изглежда е резюмето на случилото се в първи епизод на филма на Айча - Сезоните. Кога ли ще се появи Кралева да започне да ни разказва  newsm78 newsm78 newsm78
Вече научих имената на героите. Младежа, който щеше да се жени за Аслъ е Бурак. В предишната тема видях и инфо за Мехмет Мехметоф. Той руснак ли е/нали не греша/. Не зная дали се е снимал в други сериали, но май се занимава със спорт.

# 37
Едната от двете руси дами предполагам, че е любовницата /не я харесвам тази дума, но в момента не намирам друга подходяща/ на Селчук - съпруга на Букет. Но в началото на сериала аз не видях на записите да представят актьорите. При директното излъчване представят ли ги newsm78 newsm78 newsm78

# 38
Няма ви. Много работите, или съм влязла в неподходящо време.
Поздрави на капитан Али довечера. Очаквам да му се случат хубави неща  Peace Но в Ойлето нищо хубаво не се случва.
Пожелавам на тези, които довечера ще гледат епизода идеална картина  Peace Peace Peace Peace

# 39
# 40
Здравейте момичета   bouquet
Докато чакам......и си почивам да видим какво ново и вехто има в турската преса на 10-ти оджак......

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ NE ZAMAN BİTECEK?
İzlenme rekorları kıran ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan,
 dizinin üç sezon süreceğini açıkladı.10 Ocak 2012 13:47

http://www.gecce.com/haber/oyle-bir-gecer-zaman-ki-ne-zaman-bitecek-182276.html

Да видим  какво казва кака ви Зейнеп Тан  newsm78 newsm78

# 41
# 42
DİZİLER KADINLARI ERKEKLEŞTİRİYOR!

Muhafazakâr kesimin davranış bilimleri uzmanı Sema Maraşlı'nın sözleri tartışma yarattı
10.01.2012 15:20:00

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/diziler_kadinlari_erkeklestiriyor_.htm

# 43

[http://www.haberturk.com/medya/haber/704663-oglum-ilk-once-anne-yerine-kayit-dedi/b]

Това го намерих в темата на Айлин, но отново пише за интервюто на Тан....

# 44

Общи условия

Активация на акаунт