Отговори
# 720
 Ужас  Shocked и какво ще го правим този недодялан Къванч дето не знае как да се държи на обществено място  Thinking нищо аз си го вземам и такъв  Mr. Green

# 721
Абе я ми кажете Къванч да не би да е зодия скорпион Thinking
Не знам защо ама точно така го усещам....
Да, Скорпион е. Shocked
[/quote]

Хехехехе , права си ! Peace Винаги съм казвала ,че има само две зодии - скорпион и пострадалите от него ! Mr. Green

Ужас  Shocked и какво ще го правим този недодялан Къванч дето не знае как да се държи на обществено място  Thinking нищо аз си го вземам и такъв  Mr. Green

Ей , веднага се уреди , значи ! Laughing

# 722
Да, Скорпион е. Shocked

Хехехехе , права си ! Peace Винаги съм казвала ,че има само две зодии - скорпион и пострадалите от него ! Mr. Green
[/quote]

smile3518

# 723
Да, Скорпион е. Shocked

smile3518
[/quote]

Нидей рИва ! Heart Eyes Hug Heart Eyes Теб те обичам ! Ти и Киво сте изключения от правилото ! Peace Освен това сте от белите скорпиони , а те са друга тема ! Wink

# 724
# 725
Момичета, не знам защо така лично приемате всеки критичен коментар към филма, към героите..

То е ясно, че всички сме пристрастни към Каванч, дори бих казала пристрастени, но някои възприемат критичните ми/ни/ забележки като лична обида.

Дори някакви крайни мнения сте написали - който не харесвал любимия сериал да не го гледал, че да не дразнел с коментариите си.
 Разбирам, че тази нападка е към мен, защото си позволявам открито да заявявам позиция, когато нещо не ми харесва и няма как да го променя, аз съм си такава - винаги казвам ясно какво мисля, независимо дали е удобно и угодно на тези, които четат
.
Освен това смятам, че критиката е полезна, когато е градивна и когато е с положителен замисъл и положително отношение към актьорите, когато е в интерес на доброто развитие на филма на нашите любимци.
Не съм си позволила обиди към някого, ако изразът ми за 'продавача на кифли' сте го схванали буквално и съответно  като обиден, значи нещо ви куца чувството за хумор, иронията, а допускам и самоиронията Wink  
Но... всеки гледа, чете и разбира съобразно собствените си възприятия и нагласи, спрямо своя мироглед и ценностна система, така че не се засягам, кой разбрал - разбрал.

На който не му харесва, че държа кривата линия на коментарите може да се оплаче на модератор да ми отнемат правото на писане...

Но да ми заявява някой да спра да гледам филма, защото имам мнение по-различно от сляпото фенско , сори, ама няма да се получи. Такива императивни послания не ми действат.

Колкото до поведението на Каванч извън филма, дафне е права с асоциацията за вечно бягащия Бехлюл, ама какво да се прави, сигурно държи момчето на връзката си с Азра и се опитва да не я наранява, като демонстрира близост с Берен, знаете медиите как раздухват нещата, а Азра сигурно си се дразни, то си е и нормално де, наистина навремето се тиражираха доста журналистически тези за любовна връзка между Каванч и Берен, имало или нямало не се знае, по моему е имало някакво залитане за кратко, но явно сега Каванч не иска да си рискува повече отношенията с ревнивата Азра. А това, че и Берен се държи дистанцирано е обяснимо ...сигурно се чувства неловко от хладното поведение на Каванч и не иска да излиза, че тя му се натрапва.

Та така ...дано нещата да тръгнат във възходяща посока , да има повече динамика ...

Rolling Eyes

# 726
Аз ценя  и уважавам всяка една гледна точка , както и лично мнение !  Peace Независимо дали е сходно на моето или противоположно !Никога различното мнение не ме е спирало да споделям своята гледна точка и да я отстоявам ! Това , което не приемам, е личностните квалификации и определения ! Смятам мнението си за също толкова "обективно " , колкото и на всеки друг , а не като "сляпа фенска позиция ". Това , че виждам нещата по различен начин , не означава , че изобщо не ги виждам , защото съм нечий фен ! Peace

# 727
  • Варна
Да, Скорпион е. Shocked

smile3518
[/quote]

Ааа има и още една, дето скорпитата пострадват от нея, питай мойтО мъж Joy Whistling
Ама и аз Киво не бих го върнала, ако ми падне Mr. Green Само дето няма да му дам да ми се прави на ощипана мома, никаква Азра не ме вълнува Laughing

# 728
Ние и двамата с мъжа ми сме скорпиони, а той по поведение много прилича на Къванч  Laughing

# 729
Ние и двамата с мъжа ми сме скорпиони, а той по поведение много прилича на Къванч  Laughing

A по визия  newsm78

# 730
Да, докарва го и там  Laughing

# 731
Дами, че има залитания в постовете по фенска линия, има. Нищо против, стига да не се правят забележки от рода ''не гледай филма''. Това, всеки решава сам за себе си. Колкото до личните квалификации, не виждам драма. Както четем хвалебстия, така ще четем и по-остри постове.
Всеки изразява мнение, никой никого не убеждава. И никой, никого не познава и не се знае кое твърдение е вярно.Но имаме право да го споделим. Айде, Азра не е куха лейка, ами е празноглава.
Нямам никаква причина да мисля обратното. Щом на 30 години ми казва, че цени пуловерите и сладоледа, ми какво да си мисля друго.
Вижте Берен: Искам да работя тази работа до края на живота ми, да кажете на вашите внуци-струва си поне веднъж да я видите, в самолета има друг по-известен от мен. Това е!

# 732
 Joy Joy Joy

Берен Саат е още по куха лейка , ама нейсе ! Просто си назубква идеално текста дето
ПР-ите й го пишат !Освен това е такава сметкаджийка,че Къванч е направо ниска топка за нея! Никаква изгода няма от подобна връзка, а за емоция да не говорим..... Joy
Направо ме удивлявате с тенденциите в този форум- няма нито една екранна двойка дето да не е заподозряна в луда любовна връзка и в реалния живот !?
Малко по скопойно го раздавайте моля !

# 733
  • ... да усещаш мириса на море ...
В репортажа се говореше за ролята на К. в ЗП, а не за К/Г. Затова му е дадена наградата. А той пък в словото си споменава К/Г. Наградата била и за колегите му. Глупости. Това е обидно дистанциране. Защо мислите са ги събрали заедно. Заради ЗП, това е истината, колкото и К. да се опитва да омаловажи ролята си, тя го изстреля на върха.

Не знам за кой репортаж говориш, но наградите са за 2011. ЗП е свършил 2010, така че няма как да го награждават за него...  Peace

# 734
Joy Joy Joy

Берен Саат е още по куха лейка , ама нейсе ! Просто си назубква идеално текста дето
ПР-ите й го пишат !Освен това е такава сметкаджийка,че Къванч е направо ниска топка за нея! Никаква изгода няма от подобна връзка, а за емоция да не говорим..... Joy
Направо ме удивлявате с тенденциите в този форум- няма нито една екранна двойка дето да не е заподозряна в луда любовна връзка и в реалния живот !?
Малко по скопойно го раздавайте моля !
Възможно е. Заработва се всяка стотинка. И досега не е заподозряна в получаването на подаръци от шейхове и султани за скъпоплатени услуги.
И ти по-спокойно. В К/Г още никого не сме обвинили за по-нежни връзки. И занапред ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт