Отговори
# 705
Миски, работила съм с представители на съседите /на възраст от 20 до 40 години/ - всичко що е черно, брюнет, се харесва. Наш левент за тях е като "бялата лястовица", уверявам ви! Само едно от момичетата го харесваше! На тях всусът им е формиран по друг начин.
Много ще е интересно как ще продължат филма. Коя от любовните линии ще продължат? В кой момент ще извадят Фърат? Не забравяйте обаче какво каза Али на Гюней, докато бяха на бара след сватбата, за Фърат!
Лека синеока нощ дълбока!
Ииии....утре ....всички сме на кино!
Купила съм ви билети от 21.00 часа!
Буйрум!  tv дано да няма  hit защото СимайчетУ ще я  #Sniper в десетката! А маман Хандан  fight щото чичо Сами само cook и малко будала пада.

# 706
За лека нощ ще Ви кажа само следното:
Киво играе на върха на възможностите си във всяка роля, в която съм го гледала до сега! Това вече не е и проблем за него след изиграните три сериала и към 220-230 епизода ! А и да се превъплати в Кузей, не ми се вижда особено голям проблем! Но да каже, че най-харесва ролите си като Езел и Кузей, си е направо пренебрежение към колегите, с които направи най-сполучливите си роли в Перла и ЗП! И това е абсолютно непрофесионално за актьор, който трябва да се гордее с всичките си роли! Това не са колекции на известни дизайнери  на модния подиум за едночасови дефилета!
И доколкото забелязвам  партньорките му в другите сериали, май вече не примират толкова по него!
Със Сонгюл се разминават като товарни влакове на обществени мероприятия, към Берен демонстрира пълно пренебрежение на последната церемония, със Селчук се прегърнаха изкуствено за пред камерата на бала на УНИЦЕФ! Ясно е, че нещо си вири носа! Ако пък наистина е нарушил етикета и е отказал да седне до Берен на наградите от Техническия университет, то и не случайно организаторите на събитието много хитро и интелигентно  го поставиха в небрано лозе като го представиха като любовта на Азра-т.е. в нейната сянка! Сега надявам се разбирате кой кой е в тази връзка и как се приема от обществото недолюбваната му любима! Това си беше чиста подигравка с него! За друго ще пиша когато ми дойде музата, но нямам намерение да се прехласвам и затварям очите пред очевадно дразнещото в поведението му...
Сега вече лека нощ!

# 707
Моите мисли текат в подобна посока ! Peace това е филм  за ценностите в живота и затова колко е трудно да се защитават и отстояват ! И в този ред на мисли Кузей наистина е супер пич и толкова мъж ,колкото всички мъжки образи във филма взети заедно ! Определения като "безличен " никак не го характеризират - може  всичко друго да е , но безлично квартално хлапе не е бил нито преди , нито след излизането си от затвора !
За  мен Зейнеб никак не е вкарана случайно - тя ще има сериозна роля  в живота на Кузей ! Надявам се , поне ! Защото последното нещо от което има нужда Кузей , е една объркана Джемре , която не знае  какво иска от собствения си живот и от себе си , камо ли да е подкрепа за него ! Неговият живот си е достатъчно объркан и без нея ! От самото начало и нямам доверие , което не ми пречи да призная , когато постъпва правилно !  Peace И не се чувствам длъжна да я харесвам - така , както някои не харесват Зейнеб , аз не харесвам Джемре - различни вкусове !
Посоката , която пое филмът не ми допада особено , но съм сигурна , че и това не е случайно ! Ще ни поизнервят малко сценаристките , но съм сигурна ,че ще бъдем възнаградени за търпението ! Peace
newsm10

# 708
  • Варна
Абе я ми кажете Къванч да не би да е зодия скорпион Thinking
Не знам защо ама точно така го усещам....

# 709
Да, Скорпион е. Shocked

# 710
Шани, виждам,че нещо си му набрала на наш левент...Защо се ядосваш за глупости, които дори не знаеш дали са верни? Откъде  знаеш как се разминават със Сонгюл? Някоя от нейните почитателки ли се е оплакала? И като не е седнал до Берен/ никой не знае по каква причина/ айде вирнал си бил носа. На мен не ми изглежда да си го вири. Като не е седнал, голяма работа, ще си разплета пуловера Joy Joy JoyОставете хората на мира, никой не знае как стоят нещата, но ако ви влече- ядосвайте се. Лека и синеока нощ и от мен Hug А, и още нещо- това, че си харесва някои роли повече от други, съвсем не означава,че говори пренебрежително за колегите си. Едното няма нищо общо с другото. Защо пък трябва да си харесва еднакво всички роли?

# 711
  • Варна
Да, Скорпион е. Shocked
малииии тея ги надушвам от километри Crazy
Обаче след като прочетох анализите на актьора тук и стигнах до извода, че май е скорпи и щом е така вече хич не ме учудва поведението му  Whistling

# 712
Здравейте дами! И на мен никак не ми харесва посоката в която пое сценарият Stop, вече е абсолютно сапунен, предполагам причината е финансова и целта е да се направят повече серии и сега ги пълнят с какво ли не... все пак и на тях им е ясно че рейтингът е паднал и очаквам в следващите серии да се случи нещо по-смислено и интересно, за да задържат зрителите. Аз харесвам най-много Дж., но явно тя още изпитва чувства към Г.
Това разминаване на офиц.мероприятия с Берен ми се вижда странно и едва ли е само заради Азра, в такъв случай как ще играят заедно в нов филм... Thinking Очакванията за повторение на успеха на ЗП може да се окажат само илюзия.

# 713
Защо се ядосваш за глупости, които дори не знаеш дали са верни? Откъде  знаеш как се разминават със Сонгюл? Някоя от нейните почитателки ли се е оплакала? И като не е седнал до Берен/ никой не знае по каква причина/ айде вирнал си бил носа. На мен не ми изглежда да си го вири. Като не е седнал, голяма работа, ще си разплета пуловера Joy Joy JoyОставете хората на мира, никой не знае как стоят нещата, но ако ви влече- ядосвайте се. Лека и синеока нощ и от мен Hug А, и още нещо- това, че си харесва някои роли повече от други, съвсем не означава,че говори пренебрежително за колегите си. Едното няма нищо общо с другото. Защо пък трябва да си харесва еднакво всички роли?

Винаги ми е било странно как по съвсем косвени наблюдения , се правят генерални умозаключения ! Всеки приема субективно нещата , това е ясно , но да се правят личностни квалификации и анализ на поведенчески реакции на тази база ...
Нормално е да си харесва най- много ролите в Езел и тук - те са коренно различни от досега налаганото му амплоа , а той винаги е казвал ,че предпочита  да играе подобни роли - сложни и противоречиви характери ! Въпреки , че ролята му на Бехлюл , беше изключително емоционално и психологически натоварена , независимо че игра повърхностен на пръв поглед хубавец ! И това ,че предпочита и харесва тези две роли , означава ли автоматично ,че не харесва останалите или ги пренебрегва ?! Или пък , че омаловажава работата си по тях и тази на колегите си !
Колкото до поведението му - аз не виждам да се държи по- различно от преди , озадачи ме това ,че с Берен не си говориха , но затова най- вероятно има причина , за която хал хабер си нямаме ! А  и изобщо не знаем какво се е случило зад кулисите ! Това са нормалните неща от живота - хората се срещат и разделят , обичат се и се намразват после , губят дооверие и уважение .Не казвам ,че всичко това се е случило между тях , но дори и да е така , не виждам защо той или тя трябва да лицемерничат пред камерите и да играят роли и в живота си ! Peace

# 714
Дами, има репортаж и снимки от събитието, просто да се гледат внимателно. При такава навалица от журналисти, щеше ли да се изпусне такъв момент Берен-К. Ще сложат Аднан и Бихтер заедно, пък Бехлюл на задния ред, през няколко седалки, ако той не е поискал изрично това ???????
И  води бавачка със себе си. Останалите сами, той с придружител. Повод да не остава насаме с някои лица.И това, че от стълбите, право в залата, и от залата-направо в колата и айде чао. Става въпрос за непремерени и обидни жестове, и то публично.
В репортажа се говореше за ролята на К. в ЗП, а не за К/Г. Затова му е дадена наградата. А той пък в словото си споменава К/Г. Наградата била и за колегите му. Глупости. Това е обидно дистанциране. Защо мислите са ги събрали заедно. Заради ЗП, това е истината, колкото и К. да се опитва да омаловажи ролята си, тя го изстреля на върха.
Не искам да бъда лош пророк, но ако  занапред има други ангажименти, ще се прости с хонорари от 25 хиляди евро при този рейтинг на филма. Другата му възможност е да се ожени за Азра, да и направи 5 деца и да си остане един рентиер на млади години. Да си събира наемите от недвижимите имоти.
Най-много ме е яд, че оная куха лейка е тържествувала.

# 715
dafne_1 , с цялото ми уважение към теб, но това са свободни интерпретации и тълкуване на събитията ! Аз не искам да те убеждавам в моята гледна точка - това е личното ми мнение , не искам да ангажирам никого с него ! Просто ми се струва ,че не е редно да се правят изводи и генерални заключения за неща , за които фактите са ни неизвестни ! Знаем ли дали Берен не е обидила с нещо Къванч ? Знаем ли какво се случва в реалния им живот ? Ами , ако на новото и гадже не му е приятно тя да е до Киво , ако той е ревнив и тя затова е предпочела да седне до Селчук ? Защо се смята ,че Киво е решил това или онова , а не някой друг , в крайна сметка би могъл да бъде всеки един ! И това е лично право на избор на всеки от тях , имат своите причини , които за нас са абсолютно неизвестни .Никой от тях не е длъжен да дава обяснение никому !
Колкото до Азра - ако всичко това е под нейно давление , както смяташ , значи хич не е "куха лейка " , както се изразяваш !

П.П. Само да вметна , че Къванч беше на върха и преди ролята му в ЗП ! Peace Този филм изстреля Берен на върха , а той много спомогна за това ! Peace

# 716
Моят пост е също лично мнение. Просто допускам, че в живота Къванч може да е като Бехлюл, а не като Кузей. Laughing :peace Тая придружителка ми напомня сцени от ЗП, когато Бехлюл панически бягаше от това да остане насаме с Бихтер. Laughing

# 717
Миски, работила съм с представители на съседите /на възраст от 20 до 40 години/ - всичко що е черно, брюнет, се харесва. Наш левент за тях е като "бялата лястовица", уверявам ви! Само едно от момичетата го харесваше! На тях всусът им е формиран по друг начин.
Много ще е интересно как ще продължат филма. Коя от любовните линии ще продължат? В кой момент ще извадят Фърат? Не забравяйте обаче какво каза Али на Гюней, докато бяха на бара след сватбата, за Фърат!
Лека синеока нощ дълбока!
Ииии....утре ....всички сме на кино!
Купила съм ви билети от 21.00 часа!
Буйрум!  tv дано да няма  hit защото СимайчетУ ще я  #Sniper в десетката! А маман Хандан  fight щото чичо Сами само cook и малко будала пада.

Лорка, моята свекърва е туркиня и повечето време си живее там. Та тя все ми казва, какво му харесвате на тоя бозавеняк  Rolling Eyes, с което обиди и мен, щото и аз съм блондинка Shocked Но, да, така, най-черният за тях е най-красив.

Шаане, не мисля че си вири носа, мила, много често скромността и свитостта ги смятат хората за високомерие. А според мен партньорките му от екрана се стараят да не му обръщат внимание заради пресата, нали все ги вкарват в леглото му, сигурно не им е особено приятно.

Да, Скорпион е. Shocked
Обаче след като прочетох анализите на актьора тук и стигнах до извода, че май е скорпи и щом е така вече хич не ме учудва поведението му  Whistling

Какво сега искаш да кажеш!? И аз съм Скорпион  Crossing Arms  Laughing

Момичета, пускам новата тема, че довечера ще се прибера късно, да има къде да се подвизавате в мое отсъствие  Hug

# 718
  • Варна
....

Да, Скорпион е. Shocked
Обаче след като прочетох анализите на актьора тук и стигнах до извода, че май е скорпи и щом е така вече хич не ме учудва поведението му  Whistling

Какво сега искаш да кажеш!? И аз съм Скорпион  Crossing Arms  Laughing

...
Но не си мъж Wink Laughing

Благодаря за новата тема  Hug

# 719
Успокои ме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт